首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
General Wesley Clark recently discovered a hole in his personal security—his cell phone. A resourceful blogger, hoping to call
General Wesley Clark recently discovered a hole in his personal security—his cell phone. A resourceful blogger, hoping to call
admin
2011-03-11
59
问题
General Wesley Clark recently discovered a hole in his personal security—his cell phone. A resourceful blogger, hoping to call attention to the black market in phone records, made his privacy rights experiment on the general in January. For $ 89.95, he purchased, no questions asked, the records of 100 cell-phone calls that Clark had made. (He revealed the trick to Clark soon after. ) "It’s like someone taking your wallet or knowing who paid you money", Clark says. "It’s no great discovery, but it just doesn’t feel right." Since then, Clark has become a vocal supporter of the movement to outlaw the sale of cell-phone records to third parties.
The U. S.’s embrace of mobile phones—about 65% of the population are subscribers—has far outpaced efforts to keep what we do with them private. That has cleared the way for a cottage industry devoted to exploiting phone numbers, calling records and even the locations of unsuspecting subscribers for profit. A second business segment is developing applications like anonymous traffic monitoring and employee tracking.
Most mobile phones are powerful tracking devices, with global-positioning systems (GPS) inside. Companies like Xora combine GPS data with information about users to create practical applications. One similar technology allows rental-car companies to track their cars with GPS. California imposed restrictions on the practice last year after a company fined a customer $ 3,000 for crossing into Nevada, violating the rental contract.
Other applications have not yet been challenged. For about $ 26 a month per employee, a boss can set up a "geofence" to track how workers use company-issued cell phones or even if they go home early. About 1,000 employers use the service, developed by Xora with Sprint-Nextel.
The companies selling those services insist that they care about privacy. AirSage, for example, gets data from wireless carriers to monitor drivers’cell-phone signals and map them over road grids. That lets it see exactly where gridlock is forming and quickly alert drivers to delays and alternative routes. The data it gets from wireless carrier companies are aggregated from many users and scrambled, so no one can track an individual phone. "No official can use the data to give someone a speeding ticket", says Cy Smith, CEO of AirSage.
Privacy advocates say that even with those safeguards, consumers should have a choice about how their information is used. Some responsibility, of course, rests with the individual. Since his data were revealed, Clark took his mobile number off his business cards. Wireless carriers also recommend that customers avoid giving out their mobile numbers online. But Clark insists that the law should change to protect our privacy, no matter how much technology allows us to connect. "One thing we value in this country", he says, "is the freedom to be left alone. "
According to Paragraph 2, mobile phones are insecure because______.
选项
A、the number of phone user increases too fast
B、we haven’t made enough efforts
C、the mobile phone technology is not mature
D、we have ignored the information security problem
答案
A
解析
从提问的方式来看,我们会认为整个第二段都在讲手机不安全的原因,因此认为这是一道归纳题,事实上,我们一看原文,立刻就能看出,第二段的第一句话就表明了原因,因此本题只不过是针对第二段第一句话的细节理解。第二段的首句清楚表明了手机隐私权出现问题是因为手机发展的速度超过了我们相关的努力,那言下之意,我们不是没有努力,而是手机的发展确实太快了,因此选项A符合原意,是正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nEp4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Theprocessofenteringtheconfinesofpoliticalandeconomicpowercanbepicturedasasysteminwhichpersonsarechosenfro
Americaisthelandoftheautomobile.Thiscountryhasonly6percentoftheworld’spopulationbut46percentoftheworld’sc
In1971ateamofexpertspreparedareportentitled"TheLimitsofGrowth,"based(1)_____acomputeranalysisoffutureeconom
Nowadays,morepeoplearelivingclosertogether,andtheyusemachinestoproduceleisure.Asaresult,theyfindthattheirle
Thefollowingparagraphsaregiveninawrongorder.ForQuestions41-45,youarerequiredtoreorganizetheseparagraphsintoa
Mostpeoplehaterockmusic.WhileIamnotan(1)_____orbiasedpersonbynature,two(2)_____andstrikingpersonalexperienc
Cigarettescanseriouslydamageyourcountryside.Fannedby112km/hSantaAnawinds,firesweptacross4,250hectaresnearthem
Accordingtothestatistics,amongthehomelessinNewYorktherewere______.InAmerica,howmanypeoplearehomelessparents
Lightpollutionnowhasbecomeabigproblemandledtomuchwasteinoursociety.Ithasbeenestimatedthat30%oftheelectri
Today’sworkerisnolongerwillingtoworkinanauthoritariananddehumanizingenvironment.Workerswantmeaningintheirwork
随机试题
A、Aprimitivetypeofnest.B、Anelevatednest.C、Atypicalcup-shapednest.D、Anestoftwigsandbranches.A题目问的是小水鸟在停车场筑巢是为了什
关于X线本质的说法,正确的是
颅脑损伤患者,腰穿为血性脑脊液应考虑
题1~3:某六层现浇钢筋混凝土框架结构,平面布置如图2-1所示,其抗震设防烈度为8度,Ⅱ类建筑场地,抗震设防类别为丙类,梁、柱混凝土强度等级均为C30,基础顶面至一层楼盖顶面的高度为5.2m,其余各层层高均为3.2m。框架柱Z1底层断面及配筋形式如图2
银行风险越来越重视定量分析,通过内部模型来识别、计量和监控风险,使得风险管理越来越多地体现出客观性和科学性的特征。()
为提高物流效率,对许多企业一起进行配送的是()模式。
下列哪一项不是学前儿童所从事的美术活动的内容?()
A.ofB.fromC.receivePhrases:A.sendand【T1】___________e-mailB.sourcesranging【T2】___________vastdatab
下列关于国家机构的表述,哪些是正确的?()。
KevinDaviessentasampleofhissalivatoagenetictestinglaboratoryinIcelandtolearnabouthishealthrisks.Whenherec
最新回复
(
0
)