首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) Scarlett recalled bitterly her conversation with Grandma Fontaine. On that afternoon two months ago, which now seemed years
(1) Scarlett recalled bitterly her conversation with Grandma Fontaine. On that afternoon two months ago, which now seemed years
admin
2022-09-29
92
问题
(1) Scarlett recalled bitterly her conversation with Grandma Fontaine. On that afternoon two months ago, which now seemed years in the past, she had told the old lady she had already known the worst which could possibly happen to her, and she had spoken from the bottom of her heart. Now
that remark
sounded like schoolgirl hyperbole. Before Sherman’s men came through Tara the second time, she had her small riches of food and money, she had neighbors more fortunate than she and she had the cotton which would tide her over until spring. Now the cotton was gone, the food was gone, the money was of no use to her, for there was no food to buy with it, and the neighbors were in worse plight than she. At least, she had the cow and the calf, a few shoats (小猪) and the horse, and the neighbors had nothing but the little they had been able to hide in the woods and bury in the ground.
(2) Fairhill, the Tarleton home, was burned to the foundations, and Mrs. Tarleton and the four girls were existing in the overseer’s house. The Munroe house near Lovejoy was leveled too. The wooden wing of Mimosa had burned and only the thick resistant stucco of the main house and the frenzied work of the Fontaine women and their slaves with wet blankets and quilts had saved it. The Calverts’ house had again been spared, due to the intercession of Hilton, the Yankee overseer, but there was not a head of livestock, not a fowl, not an ear of corn left on the place.
(3) At Tara and throughout the County, the problem was food. Most of the families had nothing at all but the remains of their yam (山药) crops and their peanuts and such game as they could catch in the woods. What they had, each shared with less fortunate friends, as they had done in more prosperous days. But the time soon came when there was nothing to share.
(4) At Tara, they ate rabbit and possum (负鼠) and catfish (鲶鱼), if Pork was lucky. On other days a small amount of milk, hickory nuts (山核桃) , roasted acorns (橡子) and yams. They were always hungry. To Scarlett it seemed that at every turn she met outstretched hands, pleading eyes. The sight of them drove her almost to madness, for she was as hungry as they.
(5) She ordered the calf killed, because he drank so much of the precious milk, and that night everyone ate so much fresh veal all of them were ill. She knew that she should kill one of the shoats but she put it off from day to day, hoping to raise them to maturity. They were so small. There would be so little of them to eat if they were killed now and so much more if they could be saved a little longer. Nightly she debated with Melanie the advisability of sending Pork abroad on the horse with some greenbacks to try to buy food. But the fear that the horse might be captured and the money taken from Pork deterred them. They did not know where the Yankees were. They might be a thousand miles away or only across the river. Once, Scarlett, in desperation, started to ride out herself to search for food, but the hysterical outbursts of the whole family fearful of the Yankees made her abandon the plan.
(6) Pork foraged (四处搜寻) far, at times not coming home all night, and Scarlett did not ask him where he went. Sometimes he returned with game, sometimes with a few ears of corn, a bag of dried peas. Once he brought home a rooster which he said he found in the woods. The family ate it with relish (喜爱) but a sense of guilt, knowing very well Pork had stolen it, as he had stolen the peas and corn. One night soon after this, he tapped on Scarlett’s door long after the house was asleep and sheepishly exhibited a leg peppered with small shot. As she bandaged it for him, he explained awkwardly that when attempting to get into a hen coop (鸡笼) at Fayetteville, he had been discovered. Scarlett did not ask whose hen coop but patted Pork’s shoulder gently, tears in her eyes. Pork was provoking sometimes and stupid and lazy, but there was loyalty in him that money couldn’t buy, which made him risk his life to keep food on the table. (本文选自the Wind)
The fifth paragraph claims all the following EXCEPT________.
选项
A、the whole family became sick due to overeating
B、Scarlett should have slaughtered one shoat
C、Pork was eventually sent to ride out to buy food
D、Scarlett failed to mount a horse to seek food
答案
C
解析
细节题。原文第五段第五、六句提到,每天晚上,斯嘉丽都和梅兰妮辩论是否应该派波克骑马出去用一些联邦政府的绿钞购买食物,但马可能被抓走以及钱可能从波克手里被抢走的恐惧之情使她们打消了念头。由此可知,斯嘉丽最终并没有派波克骑马出去购买食物,故答案为C。第五段第一句提到,那一夜,每个人都吃了太多的新鲜牛肉,以至于全都生病了,A与原文相符,故排除。第五段第二句指出斯嘉丽知道自己应该宰一只猪崽,但她一天天地往后推,希望能把它们养大了。由此可知,斯嘉丽本应该宰掉一只猪崽,但她并没有这么做,B与原文表述相符,故排除。第五段最后一句提到,有一次斯嘉丽在绝望之下,准备自己骑马出去寻找食物,但害怕联邦军的全家人歇斯底里的爆发令她放弃了该计划。由此可知,斯嘉丽未能骑马出去寻找食物,D也与原文表述相符,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nHkK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Milascribbledtheaddressonalittle______ofpaper.
A、Hisgirlfrienddecidedtobreakupwithhim.B、Heencounteredbullyingonhiswaytoschool.C、Hisfamilyrefusedtohelphim
A、Hehasbeenextremelydownrecently.B、Heisnotveryfondofgoingtoschool.C、Hehasbeendepressedforalongtime.D、Hei
A、Shetakesnoteswhilelistening.B、Sheskimsthebooksbeforeclass.C、Sherecordsthelectures.D、Shesitsnearthelecturer.
A:Mother,youpromisedtotakemeout.B:Well,_______
[A]benefits[B]moving[C]restrict[D]waste[E]similar[F]save[G]separately[H]different[I]multiple[J]nonsalaried[K]number[L]
A.techniqueB.processesC.testedD.procedureE.typicallyF.smallG.competentH.gainI.vagueJ.affluentK.sugg
SharepricesontheStockExchangeplungedsharplyinthemorningbut______slightlyintheafternoon.
VideoGameAddiction1.AglobalandseriousproblemAddictionoccurmorelikelyat【T1】【T1】______【T2】ofvideogamersaddicted【T
In"Isawathiefstealingsomething",theunderlinedpartis_______
随机试题
胃液分析结果为胃酸缺乏可见于
中药最本质的特点是
下列律师的哪些行为,应吊销律师执业证书?
关于三相四孔插座接线的说法,正确的是()。
【背景资料】某城市高架桥上部结构为钢筋混凝土预应力简支梁,下部结构采用独柱式T形桥墩,钻孔灌注桩基础。项目部编制了桥墩专项施工方案,方案中采用扣件式钢管支架及定型钢模板。为了加强整体性,项目部将支架与脚手架一体化搭设,现场采用的支架模板
对于固定资产重置引起的融资需求,银行可以通过评估()来预测,
下列各句中,没有语病的一句是()。
下列以平衡国际收支的暂时不平衡为主要功能的组织是()。
当看到雄伟壮观的国家体育场“鸟巢”时,你的大脑皮层接收的是()。(2010年)
以下对“深环境论”的解说,正确的一项是()。根据全文信息,以下分析正确的一项()。
最新回复
(
0
)