首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Try to explain to his boss the truth. B、Move and live with Tracy’s brother. C、Spend his savings on living. D、Quickly get anoth
A、Try to explain to his boss the truth. B、Move and live with Tracy’s brother. C、Spend his savings on living. D、Quickly get anoth
admin
2017-03-20
50
问题
W: Oh, no, what’s the matter?
M:(6)I failed to audit the accounts properly. I was too careless to examine the data, and just input the figures my supervisor told me. I’m afraid it will cause great loss and I’ll have to hunt for another job. You see, it’s so difficult to find a position in such a recession.
W: Calm down. It’s not the doomsday.
M: I don’t know what I’m going to do! It’s going to be impossible to make ends meet if I lose my job!
W: Don’t worry. I don’t think you’re going to lose your job over just one mistake.
M: It was a rather big mistake.(7)When you work as an investment adviser, one small mistake can cost the company millions. It is reasonable for a boss to dismiss such an employee.
W: But it wasn’t just you who was involved, right? You were only doing what your supervisor told you to do.
M:(8)That’s true, but my supervisor is very dishonest. There’s no reason he needs to tell our boss the truth. I’m sure he will tell our boss that it was all my fault, and there’s nothing I can do about that. My boss won’t believe me if I tell him the truth. Anyway, not everyone is so lucky to have a good boss as yours.
W: If that, let’s think realistically about what might happen. How much money do you have in your savings?
M:(9)I have enough to live off for about 3 months. But I really don’t want to spend my life savings on just living! I’d rather invest my money somehow.
W:(10-1)Well, that’s good. If you lose your job, you can just move in with my brother until you find another job. That will save you plenty of money. I think he’ll be glad to help you.
M:(10-2)That’s very generous of you. I guess that would work.
W: If you lose your job, you just have to go for a few months without buying all the junk you usually buy. If you live frugally, you’ll save plenty of money.
M: I guess working with so much money has made me rather greedy. Maybe losing my job would be a good thing!
W: Well, maybe it will be a blessing disguise.
M: I hope so.
This is the end of Part Two of the conversation. Questions 6 to 10 are based on what you have just heard.
6. What was Jack’s mistake about?
7. Which job does Jack take?
8. What does Jack think of his supervisor?
9. Which of the following is CORRECT about jack’s financial status?
10. If Jack loses his job, what will he probably do?
选项
A、Try to explain to his boss the truth.
B、Move and live with Tracy’s brother.
C、Spend his savings on living.
D、Quickly get another job.
答案
B
解析
本题设题点在假设处。根据句(10一1)和句(10一2)可知,特雷西提议如果杰克丢掉工作就搬来和她兄弟一起住,从而节省开支,杰克同意了,因此答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nRzK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Inourtimeitisbroadlytruethatpoliticalwritingisbadwriting.Whereitisnottrue,itwillgenerallybefoundthatthe
Kolb’sLearningStylesPsychologistDavidKolbpresentedhistheoryoflearningstylesin1984.Iwillintroducehisfourd
HowtoApproachDiscursiveWritingHowtoimprovetheeffectivenessofstudents’writing?Therearesixstageswhichshouldbe
Languageacquisitionisoneofthecentraltopicsincognitivescience.Everytheoryofcognitionhastriedtoexplainit.Poss
Theviolencesurgedbecause______.
InterculturalLearningManyteachersmaywonder"whatIamactuallydoing"sometimes.Itdoesn’tseemenoughtoteachgramma
Morphemesthatrepresenttense,number,genderandcasearecalled______morpheme.
进入21世纪,发达国家所面临的共同问题,不是缺资金,而是缺人才;不是缺最新的资讯,而是缺最新的知识。“知识”变成了一个国家是否进步的关键因素。把相关的知识系统地运用到经济活动中,现在泛称为“知识经济”。唯有通过外在的教育与学习,浩瀚的资讯才可能变
A、Oppositive.B、Supportive.C、Neutral.D、Impassive.A本题设题点在对话问答处。根据句(6)可知,Jean表示不想让自己的小孩因为钱而去约会,由此可以推出Jean对于为了钱而和亿万富翁约会的事持反对的态度,
A、Theonemakingstrongreaction.B、Theonewhoislifeless.C、Theonefeelingsympathy.D、Theonewhoisalive.AChitra提到了一系列评判
随机试题
要使窗体上的按钮运行时不可见,需要设置的属性是()。
脑电图不仅可帮助癫痫的诊断,也可帮助脑瘤的病因诊断。()
大定风珠的组成药物中含有( )。
中国发放的进口许可证的有效期至少应为3个月,除非例外情况使此点无法做到。 ( )
案情:甲乙共谋教训其共同的仇人丙。由于乙对丙有夺妻之恨,暗藏杀丙之心,但未将此意告诉甲。某日,甲、乙二人共同去丙处。为确保万无一失,甲、乙以人室盗窃为由邀请不知情的丁在楼下望风。进入丙的房间后,甲、乙同时对丙拳打脚踢,致丙受伤死亡。甲、乙二人旋即逃离现场。
甲是一家个人独资企业的老板,雇有伙计乙管理企业的经营事务,由于经营状况不佳,甲决定解散该企业,则()。
用一句话表达,(),就是对咨询师“品格”素质要求。
大班幼儿洋洋九月就要入小学了,妈妈为了让洋洋更好地适应小学生活,每天洋洋从幼儿园回来后,便让他做10道20以内的计算题和认读20个生字。可是,洋洋总是被院子里孩子们的笑声吸引,不到5分钟便会以各种理由开溜,注意很不集中,最后完成妈妈布置的任务用了1个半小时
Anyonewhosells________drugswillbepunished.
下列说法错误的是__________。
最新回复
(
0
)