首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
For a large number of young adults in Britain, homeownership has become increasingly difficult to achieve, viewed as a distant g
For a large number of young adults in Britain, homeownership has become increasingly difficult to achieve, viewed as a distant g
admin
2014-09-05
66
问题
For a large number of young adults in Britain, homeownership has become increasingly difficult to achieve, viewed as a distant goal attainable only later in life, if at all.
That is a significant shift for Britain. For years owners occupy a higher percentage of homes in Britain than in the United States, France or Germany. One reason homeownership is so attractive in Britain is because property values dropped less drastically than in the United States, in part because of a shortage in housing. Prices in some large cities, including London, have even increased recently. People still perceive a home to be a better and safer investment than a pension fund, said Andrew Hull, research fellow at the Institute for Public Policy Research. "Homeownership is also culturally entrenched," he said. "Owning a home is the main way of showing you made it. "
The big shift toward homeownership came in the 1980s when Mrs. Thatcher issued right-to-buy policy, which allowed many in rented government housing to buy their homes. About two million homes were sold, earning the government tens of billions of pounds. At the same time, the rental market became increasingly unattractive. Unlike Germany and other Continental European countries, Britain’ s private rental market is highly fragmented, with many landlords and laws that generally favor the property owner. Most leases are for six months only, with landlords rarely agreeing to commit to longer terms; this makes renting highly insecure.
But as the pain of government-imposed austerity sinks in, disposable income has shrunk and loan requirements have toughened, forcing more and more Britons into renting rather than buying. Over the last 10 years the number of people who owned homes here dropped to 67 percent from 70 percent. Meanwhile, the number of people in private rented housing rose to 16 percent from 10 percent over the same period, according to the Office for National Statistics. Rising demand has pushed up rents by an average of 4. 4 percent over the last year, according to LSL Property Services. In London rents increased 7.8 percent.
"A growing number of young would-be buyers are preparing for lifelong renting—by necessity rather than choice," said Jonathan Moore, director of easyroommate. co. uk, a property Web site. Charlotte Ashton, 30, has lived in rented accommodations ever since she left her parent’ s home to attend university. She said she was saving for a down payment to buy her own home. "I do believe in the fundamentals of owning bricks and mortar as security for the future, more than leaving my money in the banks at a low interest rate," said Ms. Ashton, who works in public relations. "But now it seems unless you have a very well paid job and are willing to save every penny, it’ s unfeasible to buy without the help of the bank of Mum and Dad. "
Some economists are concerned that as more people are forced to wait to buy a home, it could open up a widening of the wealth gap that already exists between homeowners and non homeowners, endangering the retirement prospects for a swelling group of young adults they call "generation rent. " It could also have implications for the cohesion of neighborhoods, Alison Blackwell, a research director at the National Center for Social Research and author of the Halifax report said. Renters tend to be less involved in local communities because they are forced to move more often. And the economy as a whole may suffer because renters tend to curb spending to save for a deposit.
For British people, buying home is______.
选项
A、a distant goal
B、a symbol of success
C、a compulsory choice
D、nothing but an investment
答案
B
解析
本题考查文中关于英国人购房理念的细节。第一段是主题段,开篇即提出,对于英国的年轻人来说,购房已经变成了一个越来越遥远的目标。这里特别注意论述对象是“英国年轻人”,而非“全体英国人”,[A]正是利用这一细小差别,偷换概念,制造干扰项。第二段是作者具体论述英国人购房理念的段落,其中提到英国人之所以如此重视买房,第一是因为他们将购房看作很好的投资。但是不可就此选择[D],因为除了投资功能外,房产还承载着一定的文化含义。第二段最后一句话就通过引用别人的语言指出,“购房也是英国文化中根深蒂固的一部分,人们将买得起房子看做是成功的象征”,因此[B]正确,a symbol of success是对the main way ofshowing you made it的同义改写。[C]属于无中生有。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nxK4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Thenumberofthecompaniesthatwereestablishedin2002isaboutTheword"contingency"(Line1,Paragraph9)canbebestrep
EventheSaudis—orrather,thesmallnumberofmenwhoactuallyruletheirtroubledcountry—aregivinggroundinthestrugglefo
EasterlinseemstosuggestthatWhatcanweinferfromthelastsentenceofthepassage?
Entertheinformationage.Informationistherawmaterialformanyofthebusinessactivitiesshapingthisnewera,(1)_____ir
Entertheinformationage.Informationistherawmaterialformanyofthebusinessactivitiesshapingthisnewera,(1)_____ir
Inthepassage,theword"spell"(Sentence1,Paragraph1)probablymeans______.Whatwouldeventuallyhappenifthegapintech
Whatdoesthepassagemainlydiscuss?Whatshouldadriverdowhenascending?
Itwasarulingthathadconsumersseethingwithangerandmanyafreetradercryingfoul.OnNovember20ththeEuropeanCourto
Afieldissimplyasocialsystemofrelationsbetweenindividualsorinstitutionswhoarecompetingforthesamestake.Anexam
随机试题
()属于劳动保障监察的原则。
患者,女性,36岁。患系统性红斑狼疮2年,近日面部红斑加重而入院。患者入睡困难,不愿照镜子,经常从器梦中惊醒。该患者目前最主要的护理诊断是
痢下赤白脓血,脐腹灼痛。饮食减少,口烦口干,舌质红绛少苔,脉细数者,治疗宜选
钩端螺旋体病的流行类型有
我国《会计法》规定,会计核算以人民币为记账本位币,业务收支以人民币以外的货币为主的单位,也必须以人民币作为记账本位币。()
上升的收益率曲线意味着市场与其短期利率水平会在未来()。
纳税人扣缴义务人下列行为中,应由税务机关责令限期改正,处2000元以下罚款,情节严重的处2000元以上1万元以下罚款的有()。
甲企业以价值95万元的厂房和15万元的货物换取乙企业价值110万元的办公楼,已知当地契税税率为5%。下列关于该项业务税务处理正确的有()。(上述金额均不含增值税)
为响应城市节能减排政策,邻居小邢和小赵决定拼车上班。从小区开车35千米后到达小赵单位,继续直线行驶5千米后到达小邢单位。已知小赵、小邢的车在市区行驶百千米耗油分别为10L、12L,油价为每升6元。如开小赵的车,需先将小邢送至单位再原路折返回小赵单位。如
Acrylicpaintenablesartiststoexperimentwithmanycolorseffects.
最新回复
(
0
)