首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)Debates among candidates are rare in most countries. But they have become a staple of American politics. Americans like debat
(1)Debates among candidates are rare in most countries. But they have become a staple of American politics. Americans like debat
admin
2018-05-11
26
问题
(1)Debates among candidates are rare in most countries. But they have become a staple of American politics. Americans like debates because the candidates can be compared in an unscripted, live performance. History indicates that a bad performance, particularly a telling gaffe, can badly damage a candidate in the polls. The debates are a "key test" of the strength and abilities of the candidates.
(2)The unforgettable debate quip that can deflate a candidacy is the worst nightmare of any presidential hopeful. "There you go again", Ronald Reagan’s memorable retort to President Jimmy Carter, was a line that stuck with both viewers and commentators in the 1980 presidential campaign. Carter went on to lose the election, polls showed mostly because of the economy. But Carter’s debate performance didn’t help.
(3)The potential of debates to damage a vulnerable presidential hopeful is one reason why some candidates, particularly frontrunners, are reluctant to risk their chances in such an uncontrolled environment. But broadcast presidential debates, both in the primaries and in the general election, are now routine and expected by the American people.
(4)It was not always so. Face-to-face presidential debates began their broadcast history in 1948 when Republicans Thomas Dewey and Harold Stassen faced each other in a radio debate during the Oregon Republican presidential primary. The first broadcast television debates between the two major party nominees were in 1960 when Senator John F. Kennedy faced Vice President Richard Nixon. The debates were considered crucial to Kennedy’s narrow victory. Interestingly, Americans who heard the debate on radio thought Nixon had won. But the far larger television audience applauded Kennedy’s performance, testimony to the importance—in the television age—of image as well as substance. The point is Americans are concerned not just with a leader’s policies and ideology, but also with his character and temperament. In the contentious atmosphere of a debate, such personal attributes are easier for voters to judge than in pre-packaged campaign commercials or formal speeches.
(5)Since 1987, the presidential debates have been organized by the bipartisan organization, the Commission on Presidential Debates (CPD). Its purpose is to sponsor and produce debates for the presidential and vice presidential candidates of the two major parties. In Election 2000, the commission set a threshold for the participation of third party candidates in the debates. They must show they have the support—as evidenced in a number of opinion polls—of at least 15 percent of the population.
(6)Whatever the quality of the debates in Election 2000, they are unlikely to equal the most famous political debates in American history which occurred long before the invention of radio and television. In 1858, Stephen Douglas debated Abraham Lincoln for a U.S. Senate seat. Douglas, a pro-slavery Democrat, was the incumbent. Lincoln was anti-slavery. "Honest Abe," as he was endearingly called, lost the Senate race, but two years later was elected the first Republican president of the United States. The Lincoln-Douglas debates are still heralded for the quality of the discourse at a crucial time in the nation’s history.
The failure of Carter is used to illustrate the importance of a candidate’s ______.
选项
A、image
B、eloquence
C、policies and ideology
D、character and temperament
答案
B
解析
关于Carter的例子是为了说明第2段首句这个主题句的,而该段末句是对Carter的例子的一个小结,两句话中的debate quip和debate performance等词都表明这个例子是为了说明候选人在辩论时口才很重要,因此选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oCxK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
TheImportanceofHavingHobbiesPeoplenowadaysarefacingmoreandmorepressuresinlifeandhencetheyaremorelikelyt
A、ItfitsKevinwell.B、Kevinboughtthesuitforher.C、Itistooexpensive.D、Kevinshouldgiveheranewsuit.A本题考查人物观点。由句(1
A、Everybodyshouldwearablacktie.B、ItwillbeheldinNewYork.C、Itisananniversarycelebration.D、Itisheldbyhercomp
SuggestionsforEffectiveResearch-BasedAssignmentsI.Thefunctionofawell-designedassignment—Itteachesstudentsvaluabl
SuggestionsforEffectiveResearch-BasedAssignmentsI.Thefunctionofawell-designedassignment—Itteachesstudentsvaluabl
Note-TakingI.Whytotakenotes?1)Notesareanaidtomemory.—【T1】andrecallingtheinformation【T1】______2)Notesprovidethe
AHealthyMixofReading,WritingandTechnologyI.Aboutstudents’readingA.Childrencannot【T1】theInternetinformationwell
A、Heiscoldandindifferent.B、Heisimpoliteandselfish.C、Heistooloudandthoughtless.D、Heislazyandhelpless.C本题考查人物
WhichaspectofMarkTwain’slifedoesthepassagefocuson?
A.foundB.effectivelyC.stimulantsD.medicineE.anxiousF.muchG.moreH.sentimentallyI.emotionallyJ.drugsK.benefic
随机试题
某学校初中二年级五班的物理老师要求学生两人一组制作一份物理课件。小曾与小张自愿组合,他们制作完成的第一章后三节内容见文档“第3—5节.pptx”,前两节内容存放在文本文件“第l一2节.pptx”中。小张需要按下列要求完成课件的整合制作:在“物理课件.p
下列楼梯中,哪几种是按照楼梯的平面形式分类的()。
可使审计人员获取实物证据的审计程序有()。
证券市场的有效性包含两方面的要求,即( )。
按照《汽车货物运价规则》,轻泡货每立方米折算为()kg。
沙漠里真有魔鬼吗?在那时人们的知识水平看起来,确像是有魔鬼在作怪。但人们在掌握了自然规律以后,便可把海市蜃楼这种________的现象说清楚。填入划横线部分最恰当的一项是:
某疗养院同一个房间的四位病友,把他们的年龄(均为整数)两两相加得到6个不同的数,已知其中5个数为:99,113,125,130,144,四人中年龄最大者与年龄最小者岁数之和为()岁。
步骤1在[审阅]选项卡[更改]组中单击[保护工作表]按钮,输入密码,如图5—17所示。[*]步骤2单击[确定]按钮,确认输入密码→单击[确认]按钮,如图5—18所示。[*]步骤3单击[Office]按钮→[保存]命令。本题考查的
有如下命令序列:STORE"456"tOXSTORE"123"+XTOYSTORETRIM(Y-"789")TOZ执行上述命令之后,z的值是______。
Oneinsix.Believeitornot,that’sthenumberofAmericanswhostrugglewithhunger.Tomaketomorrowalittlebetter,Feedin
最新回复
(
0
)