首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When you buy a gallon of organic milk, you expect to get tasty milk from happy cows who haven’t been subjected to antibiotics, h
When you buy a gallon of organic milk, you expect to get tasty milk from happy cows who haven’t been subjected to antibiotics, h
admin
2014-12-11
27
问题
When you buy a gallon of organic milk, you expect to get tasty milk from happy cows who haven’t been subjected to antibiotics, hormones or pesticides. But you might also unknowingly be getting genetically modified cattle feed.
Albert Straus, owner of the Straus Family Creamery in the small northern California town of Marshall, decided to test the feed that he gives his 1,600 cows last year and was alarmed to find that nearly 6% of the organic corn feed he received from suppliers was "contaminated" by genetically modified (GM) organisms. Organic food is, by definition, supposed to be free of genetically modified material, and organic crops are required to be isolated from other crops. But as GM crops become more prevalent, there is little that an organic farmer can do to prevent a speck of GM pollen or a stray GM seed from being blown by the wind onto his land or farm equipment and, eventually, into his products. In 2006, GM crops accounted for 61% of all the corn planted in the U.S. and 89% of all the soybeans. "I feared that there weren’t enough safeguards," Straus says.
So Straus and five other natural food producers, including industry leader Whole Foods, announced last week that they would seek a new certification for their products, "non-GMO verified", in the hopes that it will become a voluntary industry standard for GM-free goods. A non-profit group called the Non-GMO Project runs the program, and the testing is conducted by an outside lab called Genetic ID. In a few weeks, Straus expects to become the first food manufacturer in the country to carry the label in addition to his "organic" one. With Whole Foods in the ring, the rest of the industry will soon be under competitive pressure to follow.
Earning the non-GMO label, at least initially, requires nearly as much effort as getting certified organic. To root out the genetically modified corn, Straus spent several months and about $10,000 testing, re-testing and tracing back his products: from his own dairy’s milk, to other dairies that supply some of his milk, to the brokers who sell them feed, to their mills that grind the corn, to farmers who grow it. To put the GM-free label on his ice cream, Straus will have to trace the chickens that provided the egg yolks, the grain used in the alcohol that carries his vanilla extract and the soy lecithin used as an emulsifier for his chocolate chips.
So why bother? The organic and natural foods industry sees a huge opportunity in telling consumers even more about what’s in their food. Few consumers would think about the pesticides and hormones in conventional foods without the organic alternative to remind them. Similarly, genetically modified crops have become so prevalent in the U.S. that chances are you’ve been buying and eating them for years. You just wouldn’t know it from the label: the U.S. Department of Agriculture, unlike agencies in Europe and Japan, do not require GM foods to be labeled. While scientists have not identified any specific health risks from eating GM foods, anti-GM activists say there is not enough research yet into their long-term risks or impact on biodiversity. By telling consumers loud and clear which products are GM-free, organic-food producers will give them one more reason to choose organic. Says Jeffrey Smith, a longtime activist against genetically modified food: "The people served by the organic industry are very sensitive to GMO." And, the industry hopes, willing to pay to avoid it.
Which of the following is true according to the last paragraph?
选项
A、Organic producers bother their customers with the non-GMO label.
B、Organic food may remind customers of what’s in conventional foods.
C、It is well known that GM foods have negative effect on biodiversity.
D、The U.S. Department of Agriculture encourages the prevalence of GM crops.
答案
B
解析
事实细节题。首先定位到最后一段。[A]“有机食品生产商追求非转基因食品标签令顾客困 惑不已”是对最后一段第一句的曲解,这一句是说“既然追求非转基因食品认证要付出艰辛的努力,为什么还要这样不辞辛苦地去做呢?”;[B]“有机食物可能会提醒顾客关注传统食物的成分”,这与文章最后一段的第三句话相吻合,即“如果没有有机替代食物提醒他们,很少有消费者会想到传统的食物中会有杀虫剂和激素”,所以[B]是答案;[C]“众所周知,转基因食品对生物多样性有负面影响”,与原文最后一段第六句话的内容相矛盾,即:“反对转基因食品的激进分子们认为,对转基因食品的长期风险或它对生物多样性的影响还缺乏足够的研究”;[D]“美国农业部鼓励转基因作物的盛行”不能从文中得出,文中只是说“美国农业部并不要求转基因食物必须贴上标签”,所以[D]也不正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oNdO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
WhencatastrophicfloodshitBangladesh,TNT’semergency-responseteamwasready.Thelogisticsgiant,withheadquartersinAmst
MargaretSpellings,thesecretaryofeducation,announcedapilotreformtotheNoChildLeftBehindAct(NCLB),GeorgeBush’se
Whetheryoukeepallthereceiptsinashoeboxoruseonlinebanking,youshouldbeclearabout
Whetheryoukeepallthereceiptsinashoeboxoruseonlinebanking,youshouldbeclearabout
Whichofthefollowingispalatalaffricate?
HowInterpretersWork?I.UnderstandingA.Aboutwordsandexpressions—(1)_____wordsmaybeleftout:(1)______—Ifnotknowin
WhatsuggestiondoesMs.LiongivetothestudentsusingInternetasaninformationsource?
A、She’soneoftherichestwomenintheworld.B、She’safounderofeBay.C、ShehelpedbuildeBayintothesecondmostsuccessfu
Thehumanbodyissuitablydescribedas"ahighlycomplexself-genera-tor"becauseifitisgiventherightfuel,itiscapabl
WhatistheParisforumexpectedtoachieve?
随机试题
三相半波可控整流电路,电阻性负载输出的电流处于连续和断续的临界状态时,触发延迟角应为【】
秦女士,60岁,因3小时前胸骨后压榨样疼痛发作,伴呕吐、冷汗及濒死感而入院,护理体检:神清合作,心率112次/分,律齐,交替脉,心电图检查显示有急性广泛性前壁心肌梗死,首要的护理措施是
某企业供配电系统如下图所示,总降压变电所电源引自地区变电所,请回答下列问题:总降压变电所10kV母线最小短路容量是150MV.A,车间变电所10kV母线最大,最小短路容量分别是50MV.A、40MV.A,总降压变电所至车间变配电所供电线路拟设置带时限
Excel中的()操作可选用格式工具栏中的工具图标。
《中华人民共和国义务教育法》规定教育行政部门不得将学校分为重点学校和非重点学校,但学校可以分设重点班和实验班。()
行政诉讼中的被告应在法定期限内提交答辩状,并提供作出行政行为时的证据和依据,不提供或者无正当理由逾期提供的,法院应当()。
现代化工业社会过多燃烧煤炭、石油和天然气等化石资源,使自然界更多(更强)地产生灾害性天气(气候)现象,包括()。①雾霾②极光③温室效应④龙卷风⑤酸雨⑥冰雹
《真理报》
某公司有一栋6层的办公楼,公司的财务部、企划部、行政部、销售部、人力资源部、研发部6个部门在此办公,每个部门占据其中的一层。已知:(1)人力资源部、销售部2个部门所在的楼层不相邻;(2)财务部在企划部下1层;(3)行政部所在的
下列不属于控件格式属性的是()。
最新回复
(
0
)