首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The country in which I live has laws forbidding discrimination on the grounds of ethnicity, religion, sexuality or sex. We’ve co
The country in which I live has laws forbidding discrimination on the grounds of ethnicity, religion, sexuality or sex. We’ve co
admin
2019-08-26
49
问题
The country in which I live has laws forbidding discrimination on the grounds of ethnicity, religion, sexuality or sex. We’ve come a long way since the days when the reverse was true — when homosexuality was illegal, for instance, or when women were barred from voting. But this doesn’t mean that prejudice is over, of course. Nowadays we need to be as concerned about subtler strains of prejudice as the kind of loud-mouthed racism and sexism that makes us ashamed of the past.
Subtle prejudice is the domain of unjustified assumptions, dog-whistles, and plain failure to make the effort to include people who are different from ourselves, or who don’t fit our expectations. One word for the expressions of subtle prejudice is " microaggression." These are things such as repeating a thoughtless stereotype, or too readily dismissing someone’s viewpoint — actions that may seem unworthy of comment, but can nevertheless
marginalise an individual.
The people perpetrating these microaggressions may be completely unaware that they hold a prejudiced view. Psychologists distinguish between our explicit attitudes — which are the beliefs and feelings we’ll admit to — and our implicit attitudes — which are our beliefs and feelings which are revealed by our actions. So, for example, you might say that you are not a sexist, you might even say that you are anti-sexist, but if you interrupt women more than men in meetings you would be displaying a sexist implicit attitude — one which is very different from that non-sexist explicit attitude you profess.
The thing about subtle prejudice is that it is by definition subtle — lots of small differences in how people are treated, small asides, little jibes, ambiguous differences in how we treat one person compared to another. This makes it hard to measure, and hard to address, and — for some people — hard to take seriously.
This is the skeptical line of thought - when people complain about being treated differently in small ways they are being overly sensitive, trying to lay claim to a culture of victimhood. Small differences are just that — small.
Now you will have your own intuitions about that view, but my interest is in how you could test the idea that a thousand small cuts do add up. A classic experiment on the way race affects our interactions shows not only the myriad ways in which race can affect how we treat people, but shows in a clever way that even the most privileged of us would suffer if we were all subjected to subtle discrimination.
In the last paragraph, the author stresses that________.
选项
A、racial discrimination is clearly proved
B、subtle discrimination inflicts serious damage
C、people with high status get more protection
D、people do not know how to test subtle discrimination
答案
B
解析
文章最后一段的逻辑关系有助于内容的理解,用第二句话中提到的一个实验来论证第一句话。由此可以看出“do add up”和“…even the most privileged of us would suffer…”,因此选项B是最佳答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oaUO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Itusedtobesostraightforward.Ateamofresearchersworkingtogetherinthelaboratorywouldsubmittheresultsoftheirres
TheEconomistIntelligenceUnit(EIU)earnestlyattemptstomeasurewhichcountrywillprovidethebestopportunitiesforahealth
TheEconomistIntelligenceUnit(EIU)earnestlyattemptstomeasurewhichcountrywillprovidethebestopportunitiesforahealth
You’rebusyfillingouttheapplicationformforapositionyoureallyneed;let’sassumeyouonceactuallycompletedacoupleo
Heislookingforajobthatwillgivehimgreater______forcareerdevelopment.
ThehistoryofresponsestotheworkoftheartistSandroBotticelli(1444—1510)suggeststhatwidespreadappreciationbycritics
ThehistoryofresponsestotheworkoftheartistSandroBotticelli(1444—1510)suggeststhatwidespreadappreciationbycritics
Mostepisodesofabsent-mindedness—forgettingwhereyouleftsomethingorwonderingwhyyoujustenteredaroom—arecausedbya
Agoodmodernnewspaperisanextraordinarypieceofreading.Itisremarkablefirstforwhatitcontains:therangeofnewsfro
随机试题
样品展览和示范表演包括哪两类?
试述一般进出口货物的报关程序。
A.5天拆线B.6天拆线C.10天拆线D.7天拆线E.提前拆线剖宫产术后腹部切口应
A.半夏配桑白皮B.半夏配藿香C.半夏配黄连D.半夏配猪苓E.半夏配干姜患者,男,37岁。目眩耳聋,胸满胁痛,口苦,呕吐苦水,易怒,烦躁不寐,惊悸不宁,苔黄腻,脉弦滑。宜选
关于施工总承包管理方责任的说法,正确的是()。
下列有关普通合伙企业合伙事务执行的表述中,符合《合伙企业法》规定的是()。
有关抽样方案类型的选取正确的是()。
科学家发现,生活在大的群体之中的鸟类,比生活在孤独之中的鸟类大脑中有着更多的新的神经元,也有着更强的记忆力。他们据此向人类发出忠告:如果你是一个孤独者,你最好结交一些朋友,否则就会丧失你宝贵的脑细胞,导致记忆力低下。下列哪项如果为真,最能反驳上述
A、Acab.B、AnAirportShuttleService.C、AGreyhoundbus.D、Asubway.C细节题。根据Ithinkforthatkindofdistanceacabwouldbewa
A、Sheisill.B、Sheistooold.C、Herhusbandwantsherto.D、Herhusbandisill.AWhywouldJoe’smothergiveupherjob?
最新回复
(
0
)