首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The effects of noise on the quality of life. B、The role of air traffic restrictions. C、The production of quieter engines. D、Th
A、The effects of noise on the quality of life. B、The role of air traffic restrictions. C、The production of quieter engines. D、Th
admin
2021-11-26
61
问题
[11] The economic costs of noise to society are several. [9] Airports are currently operating at less capacity because of noise regulations which restrict their hours of operation. For instance, at Washington’s National Airport jet traffic is not allowed from 11 pm to 7 am. Other airports restrict the use of certain runways. One estimate is that noise restrictions reduce possible airport use by 20 percent. The profitable cargo trade is especially affected by night restrictions.
In the case of airports, jet engines may be modified to reduce their noise level One estimate is that $5.7 billion would be required to equip all existing jet engines with noise control devices. However, even taking this step will not reduce noise levels at all points to acceptable values. Some combination of methods is probably necessary.
[10] /[11] If all aircraft were made quieter by existing methods, there would be a number of economic benefits. [10] An increase in airport capacity would occur. Property values near airports might rise. Transportation costs to and from airports could be reduced since the airports now could be located closer to population centers.
[11] Much research still needs to be done on the economic aspects of noise reduction and noise effects. Although some of the effects of noise pollution are known, more must be discovered about its effects on health, productivity, property values and the quality of life. Furthermore, the cost of noise pollution to the economy as a whole needs to be investigated. The public must be alerted to the dangers and economic costs of noise pollution so that people may make intelligent choices and exert appropriate pressures.
9. Why is there no jet traffic at Washington’s National Airport from 11 pm to 7 am?
10. What result might noise reduction cause according to the speaker?
11. What is the passage mainly about?
选项
A、The effects of noise on the quality of life.
B、The role of air traffic restrictions.
C、The production of quieter engines.
D、The economic aspects of noise reduction.
答案
D
解析
本文并无主题句,需要通过上下文综合理解。短文首先提出了噪音所带来的economic costs这个问题,然后又讨论了noise reduction所带来的economic benefits。通过对文章的整体把握,可以推断出D为正确答案。A、B、C在文中都有提及,均为细节内容而非文章主题。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/omx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
"Theworld’senvironmentissurprisinglyhealthy.Discuss."Ifthatwereanexaminationtopic,moststudentswouldtearitapart
Oldstereotypesdiehard.Pictureavideo-gameplayerandyouwilllikelyimagineateenageboy,byhimself,compulsivelyhammer
Nomaterwhat,the"content-should-be-free"crowdsays,copyrighttheftrobsartistsandbusinessesoftheirlivelihoods.Creati
HuaweihasmadeitsfirstequityinvestmentinaBritishtechnologycompanyastheChinesenetworkingandtelecommunicationsgro
HuaweihasmadeitsfirstequityinvestmentinaBritishtechnologycompanyastheChinesenetworkingandtelecommunicationsgro
AnumberofscientificstudieshavefoundthattheamountofsugarweconsumeisamajorfactorinhowbigAmericanshavebecome
Smallcommunities,withtheirdistinctivecharacter—wherelifeisstableandintenselyhuman—aredisappearing.Somehave【C1】____
在社交媒体快速发展的今天,一个很小的采访细节都可能被网络舆论放大而成为广受关注的公共事件。媒体自身的伦理和操守受到质疑(question)已经不是个别现象。因此,和很多社会服务领域需要不断改革和完善一样,随着时代的发展,媒体有必要建立属于自己的职业规范
A、Toirritatethem.B、Toteachthemalesson.C、Torelieveherfeelings.D、Toshowhercourage.C选项都是动词不定式短语,由此可预测本题为行为题,内容和做某件事
A、Sheistheorganizer.B、Sheiscontributingtosomepartofit,C、SheistheheadoftheAlumniAssociation.D、Shewasastude
随机试题
营养不良患儿主要的护理问题有()
正常心理中,心理不健康包括()。
中原城市群是以郑州为中心,以洛阳为副中心,以开封、新乡、焦作、许昌、平顶山、漯河、济源等地区性城市为节点构成的紧密联系圈。中原城市群内各城市联系日益紧密,基本形成了以郑州为中心的通达的交通网络。据此并结合下图回答问题。读下面两图,黄河小浪底水库蓄清排
眼睛是人和动物的重要感觉器官,人眼从外界获得的信息,____________,而且有些是其他感觉器官所不能获得的。填入划横线处最为合适的句子是____________。
多媒体技术在教育领域中具有广泛的应用,CAI指的是(32)________________。
使用Outlook创建邮件帐户时,不能选择的邮件接收服务器类型是()。
DearMr.Suzuki,ThegoodswereceivedonJuly15werefoundnottomatchourorder.ThegoodsweorderedwereItemNo.2345
A、Itcostsasmuchas$150billionayearinlowerproductivity.B、Itcostsasmuchas$15billionayearinlowerproductivity
NBAcentreJasonCollinsrecentlyannouncedhewasgayinacoverstoryforSportsIllustrated.Inotherwords,he"cameoutof
A、ThePolishpeoplecannowspendtheirleisuretimeinvariousways.B、ThePolishpeoplearefondofwalkingleisurelyinthec
最新回复
(
0
)