首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
To get some idea of the amount of heat the sun gives off, think about this, if you could collect all the heat that hits the eart
To get some idea of the amount of heat the sun gives off, think about this, if you could collect all the heat that hits the eart
admin
2015-02-09
53
问题
To get some idea of the amount of heat the sun gives off, think about this, if you could collect all the heat that hits the earth in a two-week period, it would equal the amount of all other known sources and reserves of energy: wood, coal, and oiL But even these sources of energy depend on the sun for their formatioa For example, a tree would certainly never grow and provide fuel in the form of wood were it not for the sun.
Because the sun is so important in the production of all forms of heating fuel, more and more time and money are being spent studying ways to change power from the sun directly into a form of heat. The process currently in use for collecting energy from the sun—known as solar energy is quite simple. The sunlight hits a metal plate known as a flat-plate collector, and the plate absorbs the heat from the sua This heat, in turn, heats a liquid inside the plate. A layer of fiber-glass inside the plate helps prevent this heat from escaping. In this way, solar heat can be stored in a liquid solution equaling about 1 000 watts of electricity per square meter.
In the 1960s, a solar furnace was installed in the Pyrenees Mountains of France to test the use of solar energy. In this furnace, a mirror is used to concentrate the sun’s heat. This concentrated heat keeps temperatures in the furnace as high as 6 000F.
What is NOT mentioned about the sun power in this passage?
选项
A、The amount of heat the sun gives off is very great
B、The process currently in use for collecting energy from the sun is not complex
C、Solar heat can only be used, but not stored.
D、Solar heat is vitally important for all forms of life.
答案
C
解析
排除题。选项A)、B)分别出自首段第一句、第二段第二句。C)选项明显违反原文第二段的含义,因此应选择C)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oyUC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Fromgoodreadingwecanderivepleasure,companionship,experience,andinstruction.Agoodbookmayabsorbourattentionsoco
Mostpeoplehavenoideaofthehardworkandworrythatgointothecollectingofthosefascinatingbirdsandanimalsthatthey
Mostpeoplehavenoideaofthehardworkandworrythatgointothecollectingofthosefascinatingbirdsandanimalsthatthey
ItcameassomethingofasurprisewhenDiana,PrincessofWales,madeatriptoAngolain1997,tosupporttheRedCross’scam
Therearethreekindsofgoals:short-term,medium-rangeandlong-termgoals.Short-rangegoalsarethosethatusuallyde
Therearethreekindsofgoals:short-term,medium-rangeandlong-termgoals.Short-rangegoalsarethosethatusuallyde
Therearemorethan40universitiesinBritain—nearlytwiceasmanyasin1960.During1960seightcompletelynewonesmorefoun
Therearemorethan40universitiesinBritain—nearlytwiceasmanyasin1960.During1960seightcompletelynewonesmorefoun
Theeyesarethemostimportant【61】ofhumanbodythatisusedto【62】information.Eyecontactiscrucialforestablishin
______finishedhisassignments,hehadtostayinthereading-roomalldaylong.
随机试题
组织变革的内在动力不包括
A、病B、证C、症D、病性E、以上都不是“异病同治”中,相同的是
药品信息是指()
【背景资料】 某大型引调水工程位于Q省X市,第5标段河道长10km。主要工程内容包括河道开挖、现浇混凝土护坡以及河道沿线生产桥。工程沿线涉及黄庄村等5个村庄。根据地质资料,沿线河道开挖深度范围内均有膨胀土分布,地面以下1~2m地下水丰富且土层透水性较强。
16PF的5种版本中,适用于文化水平较低的受测者的版本,有()个题目。
企业劳动争议调解委员会由()组成。
当前,很多社区建立了图书室,但门庭冷落、乏人问津。对此,你怎么看?
“勉从虎穴暂栖身,说破英雄惊煞人。巧将闻雷来掩饰,随机应变信如神。”这首诗说的是《三国演义》中一段故事。这个故事是:
以下关于金融市场的理解与解释中,正确的是()。
TheBuildingofthePyramidsTheoldeststonebuildingsintheworldarethepyramids.【46】Thereareovereightyofthemsca
最新回复
(
0
)