首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Youth is not a matter of time but a matter of self-improvement, both physically and morally. Being a good youth, one should have
Youth is not a matter of time but a matter of self-improvement, both physically and morally. Being a good youth, one should have
admin
2015-03-17
74
问题
Youth is not a matter of time but a matter of self-improvement, both physically and morally. Being a good youth, one should have those factors; the basic one is health. A healthy body is a kind of priceless treasure. One can do nothing without it. Secondly, we should pay essential attention to our moral character. We should be always willing to help those in trouble without any complaints. Moreover, we should care more about the people around us. Thirdly, cooperation and communication also play an important role in being a good youth. No one can live alone without any friends. And nobody can work out every problem without help of partners. So the youth should and must learn how to live and work well with others, including those people you don’t like to cooperate or communicate with. The last but not the least, patriotism, meaning a love of one’s country, is the one we should never forget. People always misunderstand the word "patriots" by thinking it only refers to those fighters who fight for their country. As a matter of fact, a patriot will do the things his country asks him to do. So being a youth is one thing, being a good one really needs to take every effort to make yourself to be.
The passage really wants to tell us that______.
选项
A、what the meaning of "patriots" is
B、the qualities a good youth should have
C、a youth should be doing good
D、one should help others
答案
B
解析
题干意为“文章旨在告诉我们…”。通过阅读全文我们可知,文章告诉我们做一个优秀的少年应具备的四大品质。故选B。选项A,C,D都是这几个条件中的一个,过于片面了,不能代替全文的思想。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/p1iK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Einsteinhadagreateffectonscienceandhistory.AnAmericanuniversitypresidentoncecommentedthatEinsteinhadcreateda
Einsteinhadagreateffectonscienceandhistory.AnAmericanuniversitypresidentoncecommentedthatEinsteinhadcreateda
A、Hewantstotastenewfood.B、Hewantstohaveabreak.C、Hewantstodatethewoman.D、Hewantstohaveachange.B对话开头部分女士问男
Microcomputersarealsoknownas______.Accordingtothepassage,manypeoplecanuse______atthesametime.
WhendidPeterarriveatthetheater?Hearrivedatthetheatre______.Whydidhestandatthebackofthetheatreafterheg
A—mouseB—centralprocessingunitC—CADD—dataprocessingE—desktopoper
A、Shehasn’tgonetravellingforseveralweeks.B、Shelikestotakelongtrips.C、Sheprefersnottogooutingonweekends.D、Sh
Whydoyoungpeopleliketobuytheirclothesonline?Thefirstreasonisto______.
Mostoftheguests______(invite)tothedinnerpartyyesterdayweremyfather’sfriends.
Eachautumn,theschoolenrolls(招收)about180qualifiedstudentsinthetwo-termcourseofstudy.
随机试题
曲轴的主要损伤形式有_______、_______、_______及其他部位的损伤。其中最常见的是_______。
下列组织会发生早期反应的是
关于Hp感染,下列哪种说法不正确?
可导致戴上颌义齿后恶心、唾液增多的是
A、 B、 C、 D、 E、 A
甲和乙按份共有房屋3间,出租给丙开办商店。现丁要向戊借款5万元,在丁的要求下,征得乙的同意后,甲将其在上述3间房屋中的共有份额抵押给戊,并在通知丙后,到房屋管理局作了登记。对其中的法律关系,下列表述不正确的是()。
在Word编辑状态下,文档中的一部分内容被选择,执行“编辑”菜单中的“剪切”命令后()。
外力作用的表现形式主要有风化、侵蚀、搬运、沉积、固结成岩等。()
从头开始是人生经常可能遇到的境况。大至地震,战争,国破家亡,死里逃生,事业一败涂地。小至丧偶,失恋,经济破产,钱财被窃,身上一文不名。凡此种种,皆会使你不同程度地产生一种废墟感。当此之时,最健康的心态便是忘掉你曾经拥有的一切,忘掉你所遭受的损失,就当你是赤
TheancientChinesebelievedthattheearth______.Themovementofthestarswasexplainedbythe______.
最新回复
(
0
)