首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In 1784, five years before he became president of the United States, George Washington, 52, was nearly toothless. So he hired a
In 1784, five years before he became president of the United States, George Washington, 52, was nearly toothless. So he hired a
admin
2012-04-09
46
问题
In 1784, five years before he became president of the United States, George Washington, 52, was nearly toothless. So he hired a dentist to transplant nine teeth into his jaw — having extracted them from the mouths of his slaves.
That’s a far different image from the cherry-tree-chopping George most people remember from their history books. But recently, many historians have begun to focus on the roles slavery played in the lives of the founding generation. They have been spurred in part by DNA evidence made available in 1998, which almost certainly proved Thomas Jefferson had fathered at least one child with his slave Sally Hemings. And only over the past 30 years have scholars examined history from the bottom up. Works of several historians reveal the moral compromises made by the nation’s early leaders and the fragile nature of the country’s infancy. More significantly, they argue that many of the Founding Fathers knew slavery was wrong — and yet most did little to fight it.
More than anything, the historians say, the founders were hampered by the culture of their time. While Washington and Jefferson privately expressed distaste for slavery, they also understood that it was part of the political and economic bedrock of the country they helped to create.
For one thing, the South could not afford to part with its slaves. Owning slaves was "like having a large bank account", says Wiencek, author of An Imperfect God: George Washington, His Slaves, and the Creation of America. The southern states would not have signed the Constitution without protections for the "peculiar institution", including a clause that counted a slave as three-fifths of a man for purposes of congressional representation.
And the statesmen’s political lives depended on slavery. The three-fifths formula handed Jefferson his narrow victory in the presidential election of 1800 by inflating the votes of the southern states in the Electoral College. Once in office, Jefferson extended slavery with the Louisiana Purchase in 1803; the new land was carved into 13 states, including three slave states.
Still, Jefferson freed Hemings’s children — though not Hemings herself or his approximately 150 other slaves. Washington, who had begun to believe that all men were created equal after observing the bravery of the black soldiers during the Revolutionary War, overcame the strong opposition of his relatives to grant his slaves their freedom in his will. Only a decade earlier, such an act would have required legislative approval in Virginia. He suspected the country would eventually come to its moral senses and find the notion of owning other human beings repugnant, says Joseph Ellis, author of the bestselling Founding Brothers. "He knew his legacy depended on it. He knew that we were watching."
What is said about slaves and slavery in the passage?
选项
A、Some founding Fathers benefit politically from slavery.
B、Slaves in the old days did not have the right to vote.
C、Slave owners usually had large savings accounts.
D、Slavery was regarded as a peculiar institution.
答案
D
解析
第四段第三句提到The southern states would not have signed the Constitution without protections for the“peculiar institution”,根据peculiar institution前面的定冠词the可知,peculiar institution指代前面已经出现的内容,即Owning slaves,也就是slavery,由此可知,slavery被看作是a peculiar institution,故答案为D)。倒数第二段只提到杰斐逊能在1800年大选中以微弱优势胜出得益于将奴隶看作3/5人,但并未提及其他的开国者也得益于奴隶制,A)中的Some founding Fathers在文中没有依据,故排除强干扰项A)。第四段末提到一个奴隶算作3/5人,并未提到奴隶是否有选举权,故排除B)。第四段第二句中的Owning slaves was“like having a large bank account”是比喻,比喻拥有奴隶就像拥有大笔存款,C)是对此句的错误理解。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pLE7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Dafterinterviewingbecomecommonpractice【S1】______intheUnitedStates,Americanjournalists
Dafterinterviewingbecomecommonpractice【S1】______intheUnitedStates,Americanjournalists
Dafterinterviewingbecomecommonpractice【S1】______intheUnitedStates,Americanjournalists
Dafterinterviewingbecomecommonpractice【S1】______intheUnitedStates,Americanjournalists
A、Hedoesn’tknowifMr.LeewasborninIndonesia.B、Hedoesn’tknowwhereMr.Leelivedbefore.C、Hedoesn’tknowwhenMr.Lee
Televisionhaschangedthelifestyleofpeopleineveryindustrialize【S1】______.countryintheworld.IntheUnitedStat
ThemostsparselypopulatedcountyinWalesiswhereyouwillfindBritain’shappiestplace,sayresearchers,asPowystopsthe
A、Shewantstotypeupabiographyaboutheruncle.B、ShewouldliketofindaninterestingjobworkingatNASA.C、Shewouldlik
Americaisacountrythatnowsitsatopthecherishedmyththatworkprovidesrewards,thatworkingpeoplecansupporttheirfam
随机试题
A.太阳之脉终绝B.太阴之脉终绝C.少阳之脉终绝D.少阴之脉终绝(2011年第85,86题)腹胀闭不得息,善噫的病机是()
某航运公司承担六个港口城市A、B、C、D、E、F的四条固定航线的物资运输任务,已知各条航线的起点、终点城市及每天航班数见表1,假定各条航线使用相同型号的船只,又各城市间的航程天数见表2.已知每条船每次装卸货的时间各需1天,则该航运公司至少应配备多
何技师在完成活动义齿整铸支架蜡型制作、包埋、焙烧后,欲进行铸造。牙科铸造的特点有A.可满足任何形式修复体的要求,能铸造出形状复杂,壁薄及有细小管腔的铸造件B.具有较高精度C.与锤造技术相比,具有劳动强度低,工作效率高的优点D.不属于熔模铸造法
下列关于我国《劳动合同法》所规定的合同期限错误的是()。
张某听说有一种全天候救助,他打算在需要的时候去救助站,他可以在()去救助站求助。
乡间读书过个年一近年关,苍茫的岁末时分总是格外地撩动着城里游子的心境。一时间周围总像有声音在急不可待地催促我踏上归家的行程,收拾好行李,常常丢三落四地忘却家人嘱咐携带的东西,却总忘不了整理好几册自己要读的书。说真的,再也没有比过年时到乡间,更能唤起我读中
大山中学所有骑自行车上学的学生都回家吃午饭,因此,有些家在郊区的大山中学的学生不骑自行车上学。为使上述论证成立,以下哪项关于大山中学的断定是必须假设的?()
在不同的经济增长阶段,经济活动所积累的风险水平和表现程度有所不同,因此金融机构在资源配置上必然会有不同的表现。一般而言,金融机构习惯享受顺周期的经济上升发展,愿意做__________的事;普遍忽视顺周期的末端风险管理,而一遇经济逆转,常会“雨中收伞”“_
既可以通过无限责任股东的存在保护债权人、取得外界信任,又可以通过有限责任股东吸引大量资金的企业形态是指()。
Readingthepapersandlookingattelevisionthesedays,onecaneasilybepersuadedthatthehumanspeciesisonitslastlegs,
最新回复
(
0
)