首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、More vehicles. B、More coal-powered plants. C、The aging population. D、The growing middle class. C录音提到,研究指出即使污染水平保持不变,印度和中国的死亡率也
A、More vehicles. B、More coal-powered plants. C、The aging population. D、The growing middle class. C录音提到,研究指出即使污染水平保持不变,印度和中国的死亡率也
admin
2023-01-30
95
问题
Air pollution is the biggest environmental health risk in the world, says the World Health Organization. Part of the problem is particulate matter, very small particles floating in the air. Particulate matter, also known as PM, may get trapped in the lungs. Scientists have long known about the harmful effects of breathing PM. The particulates are linked to an increased risk of breathing problems, heart attacks, strokes and lung cancer.
A U.S. based team has been studying the issue. Its members are environmental engineers and public health researchers. The team recently prepared a model to show how much people would be helped if air pollution from PM is cut to the WHO’s suggested limits. Joshua Apte is an assistant professor of environmental engineering at the University of Texas, Austin. He led the study. "About 75 percent of the total number of deaths that could be avoided from cleaner air could come from improving air in some of the most polluted parts of the world, like India and China." He adds that improving air quality could bring as many health benefits as when we take steps to deal with major diseases like AIDS.
The study estimates that reducing air pollution around the world could save 1.4 million people in places like India and China. But that is not an easy goal. The report says that even to reduce mortality rates in half, India and China would need to cut pollution levels by almost 70 percent from their 2010 levels. In places like New Delhi, PM levels are sometimes 10 times higher than the amount set in the WHO’s air quality guidelines. India and China are home to some of the world’s most polluted cities. Thirteen of the world’s 20 most polluted cities are in India. The capital, New Delhi, is at the top of the list. The study also shows that even if the pollution levels stay the same, death rates would jump by over 20 percent in India and China.
Joshua Apte explains that the main reason for this increase is population changes in these countries over time. He notes that as the population gets older over time, the number of people at risk of heart attack or stroke goes up. But it may be difficult for India and China to improve air quality since both countries still use coal for electricity. Many roads are becoming filled with vehicles owned by the growing middle class. China has done some work in cleaning the air. But experts believe that air pollution could worsen in India. They worry that India wants to increase the number of coal-powered plants to fuel the country’s economy. They expressed regret that Indian officials have taken little action to limit air pollution.
22.What do we learn about particulate matter?
23.For what did the research team prepare a model?
24.What do we learn about New Delhi, according to the study?
25.What mainly causes death rate to increase in China and India over time?
选项
A、More vehicles.
B、More coal-powered plants.
C、The aging population.
D、The growing middle class.
答案
C
解析
录音提到,研究指出即使污染水平保持不变,印度和中国的死亡率也将会大幅度上涨。该研究主导人指出死亡率上涨主要是由于人口构成的变化引起,即老龄化人口增多。故C项正确。讲话人在阐明污染原因时提到中印两国仍旧使用煤来发电,中产阶级人数增多,拥有机动车的数量也相应增加,但这并不是为何污染水平不变,死亡率更高的主要原因,故A、B和D项错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pPvD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Ialwayseatbreakfast,andsuggestthatyoudotoo.Weallneedfoodinthemorningtosupplyourselves【C1】________sourcesofg
Themovementofthesuncreatesperiodsof________.
Itwasthedistrictsportsmeeting.Myfootstillhadn’thealed(痊愈)froma(n)【C1】________injury.Ihad【C2】________whetherornot
ScientistsinIndiahaveinventedanewwaytoproduceelectricity.Theirinventiondoesnotgetitspowerfromoil,coaloroth
Overtheyears,collegestudentshavestoodtogetherforwhattheybelievein,fromcivilrightstoanti-warpoliciestothemor
Asanymiddle-classparentknows,unpaidworkexperiencecangiveyoungstersavaluableintroductiontoasecurejob.Thegovern
Thepoliticalupheavalcaughtmostpeoplebysurprise:despitethe________warningofsomecommentators,ithadneverseemedthat
Thetiresomecongressionalinvestigationssoonlostmostoftheirlisteners.
Hormonelevel—andhenceourmoods—maybeaffectedbytheweather.Gloomyweathercancausedepression,butsunshineappearstor
随机试题
简述途径一目标理论的原理和指导原则。
属于传染源的是
谷胱甘肽的氨基酸组成是
采用双倍余额递减法计算折旧时,其正常折旧率是( )。
甲用人单位于2018年3月20日与劳动者乙签订一份期限为10个月的劳动合同。根据《劳动合同法》的规定,乙的试用期不得超过()个月。
基金产品线的深度是指一家基金管理公司所拥有的基金产品大类中具有多少更细化的子类基金。()
材料一:某地发生了一个灾难性突发事件,媒体采访当地一个领导干部,这位领导作了五分钟左右的回答。主要在讲当地领导是如何如何重视,措施是如何如何有力等。经媒体报道公布后,公众大为不满,说这位负责人只顾拍马屁,逢迎上意,报道不实。材料二:2005年11
阅读以下文字,回答问题。自然界纷呈多样的宏观物体还原到微观本源,它们都是由质子、中子和电子所组成的。这些粒子因而被称为“基本粒子”,意指它们是构造世上万物的基本砖块。事实上,基本粒子世界并没有这么简单。1932年由美国物理学家卡尔.安德逊在实验室
()是最能反映美国人的民族性格和精神倾向的影片类型。
在100BASE-TX的24口交换机中,若采用全双工通信,每个端口通信的数据速率最大可以达到()。
最新回复
(
0
)