首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Some cities grow very large because of two important reasons. First, there may be important natural resources like wood, gas, oi
Some cities grow very large because of two important reasons. First, there may be important natural resources like wood, gas, oi
admin
2010-01-07
70
问题
Some cities grow very large because of two important reasons. First, there may be important natural resources like wood, gas, oil, rivers or harbors near or in the city. Natural resources like wood or oil can be brought to the city and made into products to sell. Other resources, like rivers or harbors help to send the city’s products to other places to be sold. Second, the city may be located in a place where roads and rivers come together. This makes these cities good places to buy and sell goods.
Houston is a city that grew large because it has two important natural resources. They are oil and a good harbor. The oil can be brought to Houston, made into different products, and shipped out of the harbor to other parts of the world.
Chicago is a city that grew very large because of its location at a place where roads, railways, and airways meet. In Chicago, goods can be brought together from all over the country and bought and sold. Then the goods can be loaded into trucks, trains or planes and sent to wherever they are needed. Because of Chicago’s location, many people live and work there.
Which resource can be brought to the city and made into products to sell?
选项
A、Wood.
B、Oil.
C、River.
D、A or B
答案
D
解析
见文章第一段第三句话。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pSPd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Whatnaturalresourcesdidthesouthernparthave?
Youhavereadanarticleinamagazinewhichstates,"Peopleshouldneverbesatisfiedwiththeexistingstateofaffairs.They
Aneweraisuponus.Callitwhatyouwill:theserviceeconomy,theinformationage,theknowledgesociety.Italltranslates
Inrecentyears,therehasbeenanincreasingawarenessoftheinadequaciesofthejudicialsystemintheUnitedStates.Costsa
IfyouarebuyingapropertyinFrance,whetherforapermanentoraholidayhome,itisimportanttoopenaFrenchbankaccount
WhichofthefollowingisNOTincludedinthenewsheadline?
Nomatterwhatyoursituationis,oneofthegreatestdangersnowisthatyou’llstopdoingwhatyou’realreadydoingright.66.
HowdoesAusubelfeelaboutthescientificprogressmadeeveryday?
HowdoesReevefeelinacrisis?WhathappenedwhenReevewasflyingtoBostonin1985?
随机试题
内侧纵束()
对于国有土地,在出现下列()情形时,由有关人民政府土地行政主管部门报经原批准用地的人民政府或有批准权的人民政府批准,可以收回建设单位的使用权。
用于沥青混合料的配比设计及沥青路面施工质量检验的试验是()。
发行金融债券的主体有()。
甲公司成立于2018年5月18日,法定代表人为王某。6月5日,甲公司财务人员李某持有关资料到Q银行开立基本存款账户。8月6日,甲公司从乙公司购进一批价值234万元的货物,采用支票方式付款。9月12日,甲公司向P银行申请贷款,P银行审查符合贷款条件后向其发放
1999年1月国务院发布《社会保险费征缴暂行条例》,并决定从()起实施。
税务师建议某公司将货物的销售结算方式由直接收款变更为分期收款,这属于()税收筹划方法的运用。
OptimismamongtheUK’sbanksandbuildingsocietieshassoaredoverthepastthreemonthsasfirmsgrewprofitsandtookonmor
Weareallcompassionateinonewayoranother;attimesselective.Expressingcompassionisinherentlycharacteristicofus.Ph
执行如下语句:a=InputBox("Today","Tomorrow","Yesterday",,,"Daybeforeyesterday",5)将显示一个对话框,在对话框的输入区中显示的信息是______。
最新回复
(
0
)