首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It has made a lot of people unemployed. B、It has made many people leave their homes. C、It has caused the uprisings in Asia. D、
A、It has made a lot of people unemployed. B、It has made many people leave their homes. C、It has caused the uprisings in Asia. D、
admin
2016-03-29
64
问题
Around the world, the food system is in crisis. Prices have rocketed: they are now higher in real terms than at any time since 1984. They could rise further still if drought lays waste to wheat harvest in Asia, as is feared. Food has played some role—how large is hard to tell—in the uprisings in the Middle East.(23)High prices are adding millions to the number who go to bed hungry each night. This is the second price increase in less than four years.(24)Companies are sounding the alarm and the G20 grouping of the world’s largest economies has put "food security" at top of its to-do list. The main reasons for high prices are temporary: drought in Russia and Argentina: floods in Canada and Pakistan: export bans by countries determined to maintain their own supplies.(25)Influences outside agriculture make matters worse: A weaker dollar makes restocking cheaper in local currencies, and dearer oil pushes up the cost of inputs. Some people mistakenly blame yet another factor: speculation. True, increased financial trading might make prices more unstable, though the evidence is weak. But trading cannot drive prices up in the long term since for every buy, there is a sell. At the moment big structural shifts, such as the growth of India, are influencing prices less than one might think. The Asian giants are demanding more food, but so far their own farmers have largely satisfied that, so they have not needed to trade much.
23. What’s the negative influence of the increase in food prices?
24. What’s the main focus of the G20 grouping?
25. What makes the increase in food prices worse?
选项
A、It has made a lot of people unemployed.
B、It has made many people leave their homes.
C、It has caused the uprisings in Asia.
D、It has made many people suffer from hunger.
答案
D
解析
事实细节题。本题问的是食品价格上涨带来什么负面影响。短文开头提到,食品涨价导致数百万的人每晚都要忍受饥饿的折磨。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pXL7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Utopiaisaperfectplace.Itisaplacewithoutwar,hunger,poverty,orcrime.Itisaplacewherethepeopleworktogetheran
Innovation,theeffectiverecipeofprogress,hasalwayscostpeopletheirjobs.Overthepast30yearsthedigitalrevolutionh
A、Jazz.B、Classicalmusic.C、Rockandroll.D、Allkindsofmusic.B本题的关键在于抓听到最后一句话。前面的话构成干扰信息,但是从时态上可以判断出,男士过去喜欢摇滚和爵士,但现在最喜欢的是古典
A、Therearetoomanyofthem.B、Theyhaveabadreputation.C、Theydon’tpaytaxes.D、Theyarenotcooperative.C短文提到,很多学校不高兴接受不
SurvivalSkillsforaJobYouDetestA)Weallhaveheard—oratleastseeninthemovies—greatstoriesaboutpeoplewhoareworki
Talkaboutcreative【C1】______mechanismsforbeingalone,Japanappearstobecorneringthemarketon【C2】______solotravellers.
SurvivalSkillsforaJobYouDetestA)Weallhaveheard—oratleastseeninthemovies—greatstoriesaboutpeoplewhoareworki
ShouldParentsAccompanyTheirChildreninStudying?1.越来越多的家长选择陪读2.有人认为家长陪读利大于弊,有人持相反观点3.我的观点
A、Acarpenter.B、Amasterofhis.C、Abusinessman.D、Ablackdrummer.A短文中提到,Northup结识了一个加拿大木匠,他帮助Northup送信给纽约的朋友,故答案为A)。
A、Theyhadconfidenceinhisnewideas.B、Theytrustedhiscomputerexpertise.C、Theywereverykeenonnewtechnology.D、Theyb
随机试题
使用拔髓针在根管内旋转的角度为
A.锁骨中线外侧第2肋间B.腋中线第6~7肋间C.胸骨上窝D.锁骨上窝E.肩胛下角线第8肋间单纯气胸常取的插管部位是
肾结石非手术疗法的护理措施错误的是
维生素B1片的正常外观是
麻醉药品盐酸哌替啶注射剂正常情况下的外观性状是
A.吡喹酮B.贝尼尔C.地克株利D.三氯苯咪唑E.伊维菌素防治猪蛔虫病可选用
下列关于不相容职务的说法中,正确的有()。
供给缺乏弹性表示为()。
根据我国教师法的规定,下列哪项不是教师应当履行的义务()。
从教育学产生与发展的历程来看,教育学发展面临的最大问题,或者说教育学发展需要解决的主要问题是
最新回复
(
0
)