首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because she threatened their status. B、Because she was too aggressive. C、Because they had sex discrimination. D、Because they d
A、Because she threatened their status. B、Because she was too aggressive. C、Because they had sex discrimination. D、Because they d
admin
2019-04-23
37
问题
Elizabeth Blackwell, born in 1821 in Bristol, England, was the first woman awarded the M.D. degree. Many nineteenth-century physicians, including a few women, practiced without a degree, but Elizabeth Blackwell wished to attain full professional status. She applied to many medical schools. Sadly, all her applications were turned down, because at that time, only men were doctors. When she was finally accepted, the students and professors were cruel to her[17]because she was the only woman at the school. Working with quiet determination, she turned aside the hostility of the professors, students, and townspeople. She earned her medical degree in 1849, but faced additional difficulties in setting up her practice. Barred from city hospitals, she founded her own infirmary. Eventually she founded a Women’s Medical College to train other women physicians. Blackwell’s educational standards were higher than the all-male medical schools. And she started the program of disease prevention in her schools. It was the first time the idea of preventing disease was taught at a medical college. Elizabeth helped do many things, such as establishing British National Health Society in 1871. Dr. Elizabeth died at her home in Hastings, England, in 1910, at the age of 89. She is remembered for her contributions to the cause of medicine and for showing the way for women to move on.
16. What made Elizabeth Blackwell distinguished from physicians of her time?
17. Why were Elizabeth’s professors and fellow students hostile to her?
18. What did Elizabeth contribute to the cause of medicine?
选项
A、Because she threatened their status.
B、Because she was too aggressive.
C、Because they had sex discrimination.
D、Because they disliked foreign students.
答案
C
解析
根据选项可预测问题是“他们”为什么不喜欢她,文中听到复数人群对她的态度(the students andprofessors were cruel to her)时要注意听原因。此句前后重复说明是性别问题(because…only menwere doctors…because she was the only woman),故选C“性别歧视”。语义突出之处(如此处的because)常出题。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/phZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、March20throughApril2.B、March21throughApril1.C、March25throughApril1.D、March26throughApril2.C短文第2、3句提到:“可以被确
We’veBeenImaginingMountainsAllWrong,SayScientistsA)Fromthesimplestsketchestothemostadvancedscientificmodels
Istechnologychangingourbrains?Anewstudyaddstoagrowingbodyofresearchthatsaysitis.Accordingtothestudy,a【C1】
Ifyousitalldayatanofficeandworryaboutitseffectonyourweightandhealth,takeafewbreaks.That’stheadvicef
A、Lawsaboutcomputercrimesareimperfect.B、Therearemanypotentialcriminalshidinginthebank.C、Computercrimescommitted
A、Intelligent.B、Imagine.C、Image.D、Impression.B题目问奥运会庆典上演唱的曲日名称。新闻中提到,表演的音乐高潮包括随后JohnLennon的妻子YokoOno的出现,以及PeterGabriel演唱他
A、Returnitasquicklyaspossible.B、Payafinebecauseofthedelayedreturn.C、Returnitwithin7daysoftherecallnotice.
Lookingforanewweightlossplan?Trylivingontopofamountain.Mountainaircontainslessoxygenthanairatloweraltitud
A、Becausetheholidayhasgone.B、Becauseahorrorattackhappened.C、BecausefewflightsflytoEgypt.D、Becausewealthytouris
A、Theycannotseethefirefightersbecauseofthesmoke.B、Theydonotrealizethedangertheyarein.C、Theycannothearthefi
随机试题
A.相邻RR周期逐渐延长,继之QRS波群脱落B.P波与QRS波群无关,心房率大于心室率C.P-R周期延长,无QRS脱落D.P-R周期固定,有QRS脱落E.P-R周期逐渐延长,继之QRS波群脱落二度I型房室传导阻滞的心电图表现是
根据药物对胎儿危害,以下属于妊娠药物A级用药的是()。
采用玻璃钢作防腐蚀衬里的化工设备,其表面的预处理方法应为()除锈。
根据民事诉讼法律制度的规定,审判过程中出现下列()情况,人民法院可以按撤诉处理。
某企业为增值税一般纳税人,适用的增值税税率为13%,2018年12月1日,该企业“原材料——甲材料”科目期初结存数量为2000千克,单位成本为15元,未计提存货跌价准备。12月发生有关甲材料收发业务或事项如下:(1)10日,购入甲材料2020
停车场管理系统不包括()。
我国的地方审计机关包括:省、自治区、直辖市、设区的市、自治州、县、自治县、不设区的市、市辖区的人民政府的审计机关。地方审计机关实行()。
分页式存储管理中,地址转换工作是由什么完成的?
户外广告是现代城市景观中不可或缺的部分,反映着城市的繁荣程度,文化特色和品位。企业热切地希望通过户外广告不断提升形象,传播商业信息。各级政府也希望通过它树立城市形象,美化(beautify)城市。户外广告将会有广阔的市场,同时也对其提出了更高的要求。随着现
Bythetime,Eliothadalreadyrisento______intheliterarycircleinhiscountry.
最新回复
(
0
)