首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
Many Londoners would be envious of the places Matthew Anderson has lived in; the likes of Broadway Market, Angel, Camden, and Li
Many Londoners would be envious of the places Matthew Anderson has lived in; the likes of Broadway Market, Angel, Camden, and Li
admin
2021-06-20
51
问题
Many Londoners would be envious of the places Matthew Anderson has lived in; the likes of Broadway Market, Angel, Camden, and Little Venice are amongst the city’s most trendy and expensive. Many more would long for his electricity bill; £600 for the next 15 years. How, then, is he only 24 and a resident of London for just two years?
Anderson, an actor, is part of a booming trend for houseboat living among young Londoners. And specifically for what’s known as a "continuous cruising" , meaning for around £800, which covers your annual insurance and boat license, you can moor up (停泊) wherever you want… but only if you move every two weeks.
Houseboats, and narrowboats in particular, are peculiarly British. They were originally working boats during the Industrial Revolution. While the industrial need for narrowboats has long diminished, the nation’s love for them hasn’t. But until recently, only a small and hardy community actually lived on them, and fewer still constantly cruised. That’s changing. Many people are fleeing London’s ever escalating property prices, where house prices have risen 86% since 2009, for a life on the water. But life on a houseboat is not for everyone. It is a bit too small and the lack of space is inescapable. "But it’s been a lifesaver for me, " says Anderson. "You have to work so much in London just to pay your rent. " Before buying the boat a year ago, he lived in the north London suburb, paying £550 a month in rent for a room in a house, not including bills. Now, he says, his monthly expenses " work out at around £200, " which includes paying off the loan to buy the boat. Meanwhile, solar panels on his roof run his lighting, charge his phone and laptop and power the water pump.
Because of the savings, Anderson says, he was able to take an unpaid acting job, which got him a part in a Channel 4 series called Humans, which then helped him get a role in the film Borstal. " You can’t do that if you’ re paying rent, " he says. But it’s also a lifestyle choice. "That feeling when you move house and a fresh start—you get that every two weeks.
Boaters are a different kind of community. Atypically (非典型地) for London, houseboating can be cheap. But typically for London, it’s crowded and, while it can be rewarding, it’s not necessarily for everyone.
What forces many young Londoners to live on houseboats?
选项
A、Shortage of residential areas.
B、Urban air pollution.
C、Heavy street traffic.
D、High house prices.
答案
D
解析
推理判断题。由文章第三段第六句话可知,自2009年以来,伦敦房价已经上涨了86%,许多人都在逃离伦敦不断上涨的房价,寻求水上生活。由此可知,许多年轻人住船屋是因为房价太高。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pkrx777K
本试题收录于:
英语阅读(一)题库文史类分类
0
英语阅读(一)
文史类
相关试题推荐
Aheadtrackcoach,BillBowerman,designedapairoflightershoeswithbettersupportandgreaterstrengthandsentthedesign
WhenweaccepttheevidenceofourunaidedeyesanddescribetheSunasayellowstar,wehavesummedupthemostimportantsing
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.Themeaningsofthousandsofeverydayperceptions,thebases
GlennGouldwasperhapsthegreatestandmostunusualmusicianevertocomefromCanada.Thousandsofpeoplethroughouttheworl
Inrecentyears,Israeliconsumershavegrownmoredemandingasthey’vebecomewealthierandmoreworldlywise.Foreigntraveli
Thevastmajorityofpeoplebelievechildrentodaygoonfewerschoolexpeditionsandtripsthanwhentheywereatschool—witht
WhenmydaughterJanewasinfirstgrade,herteacherpressuredmetoputheronstimulants(兴奋剂).SheexplainedthatJanedaydr
(die)Whileshewas________,Cinderella’smothertoldherlittlegirltoremainfaithfulandkind.
Hollywoodsuggestsglamour(诱惑力),【C1】________.Hollywoodsuggestsluxurioushouseswithvastpalm-fringedswimmingpools,cockta
(imply)Canyoufigureoutthe________meaningofhisstatement?
随机试题
当确认火灾后,由发生火灾的报警区域开始,顺序启动全楼疏散通道的消防应急照明和疏散指示系统,系统全部投入应急状态的启动时间不应大于()。
不属于巴纳德所认为的其主要的结构性概念的是()
鉴别原发和继发性肾上腺皮质功能减退症最有价值的试验是
A、银翘散B、葱豉汤C、香砂六君子汤D、百合固金汤E、失笑散中气虚弱,胃气不畅的胃气虚,应选用()
①历史上严重的干旱和洪水给生命和财产带来了难以估计的损失②但却未能从根本上摆脱严重的干旱和洪水反复给经济社会带来的巨大灾难③几千年来,人类以巨大的努力不屈不挠地进行着筑堤防洪、截流蓄水、开渠引水、掘井取水等传统模式的水利建设。推动着文明
设,若A~B,则y=.
(2009年上半年)小赵是一位优秀的软件设计师,负责过多项系统集成项目的应用开发,现在公司因人手紧张,让他作为项目经理独自管理一个类似的项目,他使用瀑布模型来管理该项目的全生命周期,如下所示:项目进行到实施阶段,小赵发现在系统定义阶段所制订的
有以下程序#includevoidmain(){chars[]={"012xy"};inti,n=0;for(i=0;s[i]!=0;i++)if(s[i]>=’a’&&s[i]
下面显示的是查询设计视图的“设计网络”部分,从此部分所示的内容中可以判断出要创建的查询是
Humanityuseslessthanhalfthewateravailableworldwide.Yet【S1】______ofshortagesanddroughts(干旱)arecausingfamineandd
最新回复
(
0
)