首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
A. Title: On Tourism in Colleges B. Word limit: 160-200 words C. Your composition should be based on the OUTLINE below.
A. Title: On Tourism in Colleges B. Word limit: 160-200 words C. Your composition should be based on the OUTLINE below.
admin
2015-12-23
47
问题
A. Title: On Tourism in Colleges
B. Word limit: 160-200 words
C. Your composition should be based on the OUTLINE below.
OUTLINE:
1)Present situation.
2)Advantages for Tourism in Colleges.
3)Its drawbacks.
You should write neatly on ANSWER SHEET 2.(20 points)
选项
答案
On Tourism in Colleges In large cities in China where most prestigious universities are located, tourism in colleges has become a new selling point. It is not surprising nowadays to see many organized groups paying a visit to college campuses, including students whose parents hope to weave a college dream in their heads, the elderly who come back to recall the good old days and the middle aged men who have never been to college before but hold it as a sacred place deep in the heart. Indeed, tourism in colleges has met people’s needs and has substantial social benefits. It opens the environment of higher education to a valuable interaction with the public. In tins way, it allows the society to gain an unbiased and all-rounded understanding of college education which embraces and welcomes diversity and free minds. The youngsters, the future of the nation, can also take such opportunities to feel the atmosphere of how students doing study and research in universities. Nevertheless, mere are minor drawbacks like pollution and noises that might interfere with some of the school’s day-to-day management. But in my mind’s eye, those drawbacks cannot outweigh me benefits the tourism brings. Tourism in colleges is an industry worthy of expanding.
解析
此题为命题作文,根据题目要求,考生需要在文中阐述将大学开放成旅游景点的利与弊,并提出自己的看法。根据给出的文章提纲,很容易确定文章结构:首先阐释现状,简单描述一下校园旅游兴起这一现象:接着分析开发校园旅游业能够带来的好处,产生了良好的社会影响等等;然后补充说明由此可能引发的一些小问题。影响学校的日常管理;最后,发表自己的观点:虽然校园旅游业有一些弊端.但利大于弊。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pnsZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
【F1】WiththeextensionofdemocraticrightsinthefirsthalfofthenineteenthcenturyandtheensuingdeclineoftheFederalis
Americanstodaydon’tplaceaveryhighvalueonintellect.Ourheroesareathletes,entertainers,andentrepreneurs,notschola
Halfoftheworld’spopulationwillbespeakingorlearningEnglishby2015,researcherssay.Twobillionpeopleareexpectedto
Expertisecanbesharedworldwidethroughteleconferencing,andproblemsindisputecanbesettledwithouttheparticipantsleav
【F1】Aleakedstudyexamininggenetically-modifiedcornrevealsthatthelab-madealternativetoorganiccropscontainsastartli
【F1】Duringthepastgeneration,theAmericanmiddle-classfamilythatoncecouldcountonhardworkandfairplaytokeepitself
Thislineofinquirydidnotbeginuntilearlierthismonth—morethanthreemonthsaftertheaccident—becausetherewere"tooma
【F1】Sendingyourchildtopianoorviolinlessonsinabidtoboosttheiracademicachievementisawasteofmoney,accordingto
Atthestartoftheyear,TheIndependentonSundayarguedthattherewerethreeover-whelmingreasonswhyIraqshouldnotbein
Whatimpactcanmobilephoneshaveontheirusers’health?Manyindividualsareconcernedaboutthesupposedilleffectscaused
随机试题
简述财务类人员的职业生涯规划。
做B-D试验的注意事项有
某新生儿,诊断为单侧完全性唇裂合并单侧完全性腭裂,同时伴有鼻部畸形。腭裂的正畸治疗应开始于
实物资产清查的技术推算法适应范围广,绝大部分实物资产都可以采用这种方法进行清查。()
关于培训与开发组织体系的陈述,错误的是()。
2013年4月,吴某设立一家有限责任公司,从事绿色食品开发,注册资本为200万元。公司成立半年后,为增加产品开发力度,吴某拟新增资本100万元,并为此分别与贾某、刘某洽谈,该二人均有意愿认缴全部新增资本,加入吴某的公司。吴某遂先后与贾某、刘某二人就投资事项
侦查:调查:证据
马克思主义中国化就是把马克思主义基本原理同中国革命、建设和改革的实践结合起来,同中国的优秀历史传统和优秀文化结合起来,既坚持马克思主义,又发展马克思主义。马克思主义中国化的科学内涵包括
下列有关数据库的描述,正确的是()。
AccordingtoPrimeMinisterWenJiabao,whatwillChinado?
最新回复
(
0
)