首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Because the subject matter was so personal, the work of several prominent mid-twentieth century poets has been termed “confessio
Because the subject matter was so personal, the work of several prominent mid-twentieth century poets has been termed “confessio
admin
2021-09-28
90
问题
Because the subject matter was so personal, the work of several prominent mid-twentieth century poets has been termed “confessional” poetry. But confession is a bad metaphor for what those poets did. The motive for confession is penitential or therapeutic —by speaking openly about personal guilt and suffering, the poet hopes to make them easier to bear. But these poets always approached their writing as artists, and their motive was aesthetic. Writing from experiences like madness, despair, and lust, their aim was to make effective art, not to cure themselves. To treat their poems mainly as documents of personal experience is not just to diminish the poets’ achievement, but to ignore their unanimous disdain for the idea of confessional poetry.
The passage implies that the poets discussed did NOT
选项
A、think that a poet’s motivation for writing was relevant in evaluating that poet’s work
B、experience any relief of their personal suffering as a result of writing
C、apply to their own work the label by which it has subsequently been known
答案
C
解析
label对应confessional,因此选项C主要就是说这些诗人没有给自己的作品打上“忏悔”的标签。选项后面的“通过这一标签,作品随后被人知道”对应到第一句的时态变化:Because the subject matter was so personal, the work of several prominent mid-twentieth century poets has been termed “confessional” poetry,was表明诗歌的完成发生在过去,has been表明诗歌被打上忏悔的标签是发生在之后,对应选项C的subsequently。A项根据最后一句,如果理解错诗人,既是鄙视诗人的成就,也是忽视诗人对忏悔诗歌的鄙视,这说明诗人认为写作的动机是很重要的。B项原文只是说诗人的目的不是忏悔,但是不代表他们没有忏悔或治疗过自己。这就好比坐高铁从北京去上海,目的地是上海,不代表中间不会路过河北。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qGVO777K
本试题收录于:
GRE VERBAL题库GRE分类
0
GRE VERBAL
GRE
相关试题推荐
Intheeighteenthcentury,Japan’sfeudaloverlords,fromtheshoguntothehumblestsamurai,foundthemselvesunderfinancials
KazukoNakane’shistoryoftheearlyJapaneseimmigrantstocentralCalifornia’sPajaroValleyfocusesonthedevelopmentoffa
Themajorityofsuccessfulseniormanagersdonotcloselyfollowtheclassicalrationalmodeloffirstclarifyinggoals,assessi
Althoughgeneticmutationsinbacteriaandvirusescanleadtoepidemics,someepidemicsarecausedbybacteriaandvirusesthat
Housingconstructionmaterialsgiveoffdistinctivesoundswhenexposedtohightemperatures.Acousticsensorsaccuratelydetect
Government-subsidizedinsuranceavailabletohomeownersmakesitfeasibleforanyonetobuildahouseonasectionofcoastline
Inthe1960’s,long-termstudiesofprimatebehavioroftenusedassubjectstamarins,smallmonkeysthatwerethoughtidealbeca
OfthefivebillcollectorsatApexCollectionAgency,Mr.Younghasthehighestrateofunsuccessfulcollections.YetMr.Young
PublishedinHarlem,theownerandeditoroftheMessagerweretwoyoungjournalists,ChandlerOwenandA.PhlipRandolph,whow
Homeownersoftenweatherizetheirhomes,thatis,theyaddinsulationandsealupgapstoavoiddrafts.Inthepast,manyhomeow
随机试题
控释膜黏附层
下列有关BNP特性的描述不正确的是
既有第一信使特征,也有第二信使特征的信使分子是
企业接受其他单位的固定资产投资时,“固定资产”账户入账金额应考虑投资方原账面价值,但“实收资本”账户金额应按双方合同约定的价值入账。()
下列关于证券公司开展资产管理业务的禁止行为,不正确的是( )。
3,4,6,12,36,()
Mostpeopleidentifythemselvesasanintrovertorextrovertwithoutasecondthought.Anintrovertedpersonmaywishtospend
用户最关心的存储器的性能主要有(2)。关于常用的只读存储器ROM的正确描述是:(3)只能由生产厂家在生产芯片的过程中写入,用户无法改写。(4)允许用户写入一次,以后只能读出,不能改写。(5)不仅可以由用户写入,而且允许用紫外线擦除已经写入的内容。(6)可以
下列关于SQL语句及其用途的叙述中,正确的是()。
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast4-00yearsistraditionallynarrated【1】anongoingstruggleagainst【2】andindiff
最新回复
(
0
)