首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Imagine walking through someone’s apartment. The rooms are almost empty, and the only pieces of furniture are a simple table and
Imagine walking through someone’s apartment. The rooms are almost empty, and the only pieces of furniture are a simple table and
admin
2022-11-17
43
问题
Imagine walking through someone’s apartment. The rooms are almost empty, and the only pieces of furniture are a simple table and a folded sofa. There are no decorative objects lying around—just the essentials. You open the closet to find you can count the number of clothing items inside on one hand. The space seems more like a prison cell than a home, and you may think the resident cannot afford to buy more things to fill the apartment with.
It turns out that the apartment’s owner is a minimalist (简约主义者) who chooses to limit his number of belongings. Minimalism goes against consumer society by dramatically reducing possessions. Minimalists follow this philosophy to varying degrees, but they generally claim that cutting back on excess stuff leads to a more fulfilling life.
With fewer possessions, they do not have to spend as much time cleaning, thinking about what they are missing, or trying to keep up with the latest trends. Minimalists say this frees up their time for things that they find meaningful, such as exercising, traveling, and being with loved ones.
Extreme minimalism is not for everyone, but a mild form of it has grown in popularity recently, thanks to Marie Kondo’s best-selling book, The Life-Changing Magic of Tidying Up. Kondo has become distinguished for her tidying skills, which she developed naturally. One of her main beliefs is that one should only own things that one truly loves.
It can be unpleasant to part with belongings, but Kondo’s methods have helped millions to remove useless things. Her technique for making space is to go through things by category, starting with clothing, then books, papers, tiny objects, and finally, memorable items. She instructs her followers to touch each object they own and keep only those that spark joy, promising that this will lead to domestic happiness.
Kondo stresses that it is not about throwing things away, but abouf’finding the things you want to remain with you" and striking a balance between personal joy and possessions. Even if you are not ready to become a minimalist, you may want to consider reducing the number of things you own, for it seems that letting go of things can truly make room for happiness.
Paragraph I describes a person who probably________.
选项
A、loves decorative objects
B、cannot afford the essentials
C、chooses to live a simple life
D、has a passion for counting his clothes
答案
C
解析
分析本题选项:
A loves decorative objects一个热爱装饰物件的人。
B cannot afford the essentials一个支付不起生活必需品的人。
C chooses to live a simple life一个选择过朴素生活的人。
D has a passion for counting his clothes一个有着数衣服热情的人。
A选项与原文对比There are no decorative objects lying around—just the essentials. 句意“家里没有任何装饰性物件,仅仅就是生活必需品。”A错误,所以排除A。
B与A定位句一样,出现“essentials”生活必需品,但没有提到支付不起,排除B。
D选项与原文对比You open the closet to find you can count the number of clothing items inside on one hand. “你打开橱柜发现里面的衣服一只手就能数过来。”说明衣服数量少,并不是“有数衣服的热情”,并且这种说法属于论据性措辞,这不是正确答案的语言措辞。所以排除D。通过这样的排除,只剩下C,因此本题选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qSQD777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
A.studiedB.continuingC.byD.whoE.whoseF.improveG.truthH.ignoredI.recentlyJ.thoseK.for
Asmartappearancemakesa________impressionataninterview.
Althoughthemanisgoodatpainting,wedon’tthinkheis________anartist.
You’llbefined________youreturnthebookstotheschoollibrarybythisweekend.
MostAmericanpeoplehaterepeatingthesameworkendlessly,especiallythosewholiveinWestAmerica.Theytrytheirbesttom
ElectricUnderground7:30p.m.-1:00a.m.FreeattheCyclopsTheaterDoyouknowwho’splayinginyourarea?We’reb
Wearelivinginanera________manythingsaredonebycomputer.
Oneofthemosteffectivewaystoreduce________istotalktosomeoneyoutrust.
Themeetingbeginsat2o’clockthisafternoon,________whichyoumustarriveattheconferenceroom.
Insomecountriesasmanyasnineoutoftenadultsreadatleastonenewspaperaday.Seeninpurelybusinessterms,fewproduc
随机试题
节后纤维
嘌呤核苷酸分解代谢的终产物是
虚劳病名,首见于
国务院银行业监督管理机构有权监管的是()
建设工程项目在施工总承包管理模式下,分包合同价对()是透明的。
正在服刑的罪犯如实供述司法机关还未掌握的本人其他罪行的,以自首论。()
某地房价过高,过高房价并非好事,这背后隐藏着一些不合理的东西。据此,有四个推论:(1)有些地方高房价是合理的;(2)不合理的东西引起高房价;(3)高房价引起不合理现象;(4)并非仅仅是某地房价高。以上推论,
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。
写出下列六个省市的一个字的简称正确的一组;①河北②河南③湖北④安徽⑤贵州⑥江西
据报道,某国科学家在一块60万年前来到地球的火星陨石上发现了有机生物的痕迹,因为该陨石由二氧化碳化合物构成,该化合物产生于甲烷,而甲烷可以是微生物受到高压和高温作用时产生的。由此可以推断火星上曾经有过生物,甚至可能有过像人一样的高级生物。以下条件除了哪项外
最新回复
(
0
)