首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
[Gardener wanted.NASA requires a gardener to grow plants in a greenhouse.The successful applicant must be willing to travel long
[Gardener wanted.NASA requires a gardener to grow plants in a greenhouse.The successful applicant must be willing to travel long
admin
2020-03-09
29
问题
[Gardener wanted.NASA requires a gardener to grow plants in a greenhouse.The successful applicant must be willing to travel long distances.The location is Mars.Transport will be provided.Please contact for further details and to arrange an interview.]
For the moment the position described above is an imaginary vacancy.It will probably be many more years before gardeners are needed on Mars.However, the actual growing of plants on Mars may be only a year away.Scientists are currently suggesting a mission that might put plants on Mars next year.
The idea is to use a small NASA spacecraft called a ’Mar Scout’ to send the plants in a miniature greenhouse.Landing on Mars it would scoop up some Martian soil.Enhance it with nutrients and then try to germinate and grow the seeds.The seeds would be bioengineered mustard plants, altered so that they would glow when they are struggling.Using bioengineering the mustard seed genes can be combined with jellyfish genes that make the plants glow with a soft green aura when they encounter problems.Healthy, thriving plants will not glow.When the scientists observe a plant is glowing, they can study it and learn what needs to be charged for plants to be able lo grow on Mars.
The aim of the experiment is to eventually be able to successfully grow plants in Martian greenhouses, and perhaps one day openly on Mars itself.What value does this have? After all, it would not be viable to farm food on Mars and then return it to Earth.
The meaning lies in being able to sustain life on Mars itself.It is far too expensive to transport all the supplies that would be needed by a Martian colony form Earth.So a crucial element for establishing a long-term human presence on Mars is a sustainable life support system.This is called ’ Bioregenerative’ , a renewable symbiotic relationship between plants, humans, and microbes.The humans produce the carbon dioxide and nutrients via their waste that the plants need, in turn they produce the oxygen and food that the humans need.The microbes make the process possible.Also, there is the social and symbolic value.When Earth life is actually growing on another planet that is likely to reignite interest in space travel: public interest and support for space travel is essential if governments are to be permitted to invest the huge sums of money required for such experimentation.
Questions 56—60 Complete the following schema with no more than three words for each blank according to the passage.
选项
答案
life support system
解析
根据题意定位至文章最后一段。原文第三句提到“So a crucial element for establishing a long - term human presence on Mars is a sustainable life support system.”由此可知,在火星上建立长期人类存在的一个关键因素是可持续的生命支持系统,故本空填life support system。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/r7NK777K
本试题收录于:
C类竞赛(非英语专业本科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
C类竞赛(非英语专业本科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
Theopeningofyourpresentationisyourfirstopportunitytomeettheprospectfacetoface.Itisthemostimportantpartofy
AreYouaSuccessfulLeader?TheSuccessfulLeadershipTrust—ourcompanyspecializesintrainingyoutobeasuccessfullead
IntheUnitedStatestoday,manypeoplewantacollegeeducation.However,almosthalfofthepeoplewhogotocollegenowdono
TheSunningdaleHotelThesunningdaleHotelwasbuiltin1910andopenedbyPrincessLouise.Ithasprovidedexcellentservi
A、Hesente-mails.B、Hewroteafinancialreport.C、Heenjoyeddrinkingcoffee.D、Hemadetelephonecalls.A对话中女士问男士一早上都在做什么,男士回
OnSaturdaymorningweworkedfor________twohoursandthenstoppedtohavesomethingtoeat.
ElvisAaronPresleywasborninatwo-roomhouseinTupelo,MississippionJanuary8,1935.His【21】brother,JessieGarcon,died
Althoughfewwoulddenythatit’sbettertoberichthanpoor,forsomepeoplethequestformoneyissoall-consumingthatite
Thedemandforenergyiscertaintoincrease...asaneverlargerpopulationstrivestoimproveitsstandardofliving.Petroleum
—OK.Here’rethedepartures.What’sourflightnumberagain?—It’sMU909.TheboardingpasssaysitleavesfromGateB-12.—Let
随机试题
美国总统对外宣战须经()
心理辅导工作是辅导人员通过________等手段对当事人给予指导帮助的过程。
对下列疾病采取的介入治疗方法,正确的是
A.皮肤迟发型超敏反应B.血清谷丙转氨酶测定C.血清免疫球蛋白测定D.血清β微球蛋白测定E.硝基四唑氮蓝还原试验细胞免疫测定是指
关于便秘用药A、甘油栓与山梨醇混合制成灌肠剂(开塞露)B、聚乙二醇粉C、比沙可啶D、羧甲基纤维素钠E、乳果糖功能性便秘可选
在贷款审批中,不属于贷款审批人应审查内容的是()。
持票人甲公司在P银行办理商业汇票贴现必须具备的条件有()。
某甲欲置某乙于死地,一日见其躺在床上,于是对其连砍数刀后逃逸,后经查明,某乙已于前日夜间突发心脏病死亡。某甲的行为属于()。
当前流行的Pentium4CPU的字长足
Decidewhichofthechoicesgivenbelowwouldbestcompletethepassageifinsertedinthecorrespondingblanks.Markthebestc
最新回复
(
0
)