首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
The business cycle is composed of many phases and one of them is the expansion phase. This phase is a twofold one, including rec
The business cycle is composed of many phases and one of them is the expansion phase. This phase is a twofold one, including rec
admin
2021-06-28
19
问题
The business cycle is composed of many phases and one of them is the expansion phase. This phase is a twofold one, including recovery and prosperity.
During the recovery period there is an ever-growing expansion of existing equipment. And new facilities for production are created. More businesses are created and older ones are expanded. Improvements of serious kinds are made. There is an ever increasingly positive view about the future of economic growth. Much capital is invested in machinery or heavy industry. More labour is employed. More raw materials are required.
As more parts of the economy develop, other parts are affected. For example, the expansion in automobiles results in an expansion of the steel and rubber industries. Roads are required; thus the cement and machinery industries are activated. Demand for labour and materials results in greater prosperity for workers and suppliers of raw materials. This increases the amount of goods bought and sold. Thus prosperity develops among the various parts of the population.
This prosperity period may continue to rise without an obvious end. However, a time comes when this phase reaches a peak and stops going upwards. This is the end of the expansion phase.
Which of the following is true according to the passage?
选项
A、Sections of the economy do not influence each other.
B、In the expansion phase the business maintains development in the long run.
C、The end of the business in the prosperity period can be obviously seen.
D、Parts of the economy are closely related to each other.
答案
D
解析
根据第二段第一句As more parts of the economy develop,other parts are affected”可知,经济中某些部门的发展会带动其他部门的发展。由此可推知,经济各部门之间有着密切的联系。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/r8xC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Peopletodayarestilltalkingaboutthegenerationgap(代沟).Someparentscomplainthattheirchildrendonotshowthemproper
To______thetemperatureofthenewmachine,theresearchershadtoworkforhours.
Stressmaybedefinedastheresponseofthebodytoanydemand.Wheneverpeopleexperiencesomethingpleasantorunpleasant,we
Wemovedtothefrontrow______wecouldhearandseebetter.
AlotofrealbusinessesarefocusingontheInternetasawayofbuildingsales,butsomepeoplewithnothingtosellarecreat
A、Shedoesn’tknowitshours.B、Shethinksitclosesat6.C、It’sopenallnightonweekdays.D、Itisn’topenonweekends.B
Thereareabout5millionbusinessesintheUK,99%of______aresmallbusinesses.
IfI______thechallengesatthattime,Imightnothavestartedmyownbusiness.
Acreditcardcanbeuseful.Youcantakeitintoastoreandbuyatelevisionsetornewfurnitureorclothingoranythingyou
Youhavefoundanelectronicdictionaryandwanttoreturnittoitsowner.WriteanoticeofLostandFoundtoclearlystate:(
随机试题
胃中虚寒,食谷欲呕,胸膈满闷,或胃脘作痛,吞酸嘈杂者,治宜选用
验收调查报告编制的技术总体要求包括()。
税率是指应纳税额与征税对象之间的比例,是计算应纳税额的尺度,它体现征税的广度。()
下列各项中,都是战国纵横家鼻祖鬼谷子学生的一组是()。
学生在阅读有关材料时,当意识到某一部分不理解时,他就会退回去再次阅读较困难的部分;在阅读困难或不熟悉的材料时会放慢速度;在做测验时,会跳过某个难题先做简单的题目。这种学习策略是()
教师在教育工作中要做到循序渐进,这是因为()
医患关系恶化,医生“高危”,患者痛苦。解除信任危机,好态度是一剂良药。耐心和理解,是彼此信任的_______;冷漠和怀疑,是滋生纠纷的_______。从最初互不认识,到后来成为朋友甚至亲人,靠的是一个真诚的微笑、一句真挚的问候、一声真切的叮咛,好态度可迅速
简述想象的概念和特点。
标准参照测验
A、IfhisseminaronthemodernAmericannoveliswelcomed.B、Ifhesignshisname,Jennywon’tworkhardasever.C、IfJennycan
最新回复
(
0
)