首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Charles Dickens was bom in 1812 in Portsmouth, England. He was the second of eight children. His father always had problems with
Charles Dickens was bom in 1812 in Portsmouth, England. He was the second of eight children. His father always had problems with
admin
2018-04-13
57
问题
Charles Dickens was bom in 1812 in Portsmouth, England. He was the second of eight children. His father always had problems with money. When Charles was 12 years old, his father went to prison because he was in debt. Charles had to leave school to help his family. He got a job in a dirty, old factory. Charles Dickens never forgot his difficult childhood. Many of his stories and books were about poor people and their problems.
Later, Charles went back to school for two more years. He left school when he was 15 years old to become a newspaper reporter. In 1836, he began to write The Pickwick Papers. It was published as a series and was a huge success. By age 24, Dickens was a prominent writer in both Great Britain and the United States.
Many people bought his books, but they also paid to hear him read his stories aloud. Because there was no radio or television, people liked to hear famous writers read in public. Dickens read his works like he was acting in a play. He went on very successful reading tours and earned a lot of money.
Dickens was meticulous(过分注意琐事的). Everything had to be just right. When he worked at home, everything had to be in its place. He worked at a desk by a window that always had a vase (花瓶) of flowers and the same ornaments(装饰物) on it. He wrote 2,000 words a day and he required complete quiet while he wrote. He divided his page into three parts, and on each side he had notes in difficult colors. The main writing was in middle, the story notes were in the right margin, and the chapter notes were in the left margin. He also cared a lot about his appearance.
According to the passage, which of the following is TRUE?
选项
A、Dickens loved to travel.
B、Dickens’ stories were mostly about his own childhood.
C、Dickens made a lot of money on his reading tours.
D、Dickens left school to write The Pickwick Papers.
答案
C
解析
事实细节题。根据第三段最后一句“He went on very successful reading tours and earned a lot of money.”可知,狄更斯在阅读之旅中赚了很多的钱。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rSWC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Iwassurprisedtofindhisarticleonsuchan()topicso().
Themotorvehiclehaskilledanddisabledmorepeopleinitsbriefhistorythananybomborweaponeverinvented.Muchoftheblo
LloydSlocumwasunemployedfor18months,butlikehundredsofthousandsofAmericans,he’sworkingparttimethisholidayshop
Theteacheraskedadifficultquestion,butfinallyTed______(想出了一个好的答案).
Agooddealoffascinatingresearchhasbeendoneaboutthereadingpatternsofyoungpeople,anditissurprisingtodiscovera
Dance,sometimescalledtheoriginalart,isalsotheuniversalart,formanhasalwayscarrieditwithhim.Ballet,whichtrans
EveryoneknowsthattheFrenchmenareromantic,theItaliansarefashionableandtheGermansareserious.Arethesejuststereot
Lifestyleisthewayapersonlives;itincludeswork,leisuretime,hobbies,otherinterests,andpersonalphilosophy.Onepers
Please______yourremarkstothetopicunderdiscussion.
Itwouldbe______togetasecondopinionbeforetakinganyfurtheraction.
随机试题
下列()操作属于数控程序编辑操作。
下列关于行政组织的变革性与稳定性关系的提法,正确的有:
带状疱疹的特点正确的是
施工单位必须接受水利工程()对其施工资质等级以及质量保证体系的监督检查。
非商品流转额是指不从事商品生产交换只从事经营活动的()向社会提供劳务或服务业务取得的收入金额。
下列不属于财政政策工具的是()。
某商品住宅小区共有住宅800套,已售出并交付600套,其中三套住房登记为王某,其余一人一套;已售出未交付150套;未售出50套。由街道办事处组织成立了首次业主大会会议筹备组。筹备组完成了《业主大会议事规则》和《管理规约》的草拟,确定了业主委员会委员候选
以土地所有权为抵押物设立的抵押,其抵押合同()。
三峡工程是治理和开发长江的关键性骨干工程,建成后水库正常蓄水位175米,总库容393亿立方米,具有防洪、发电、航运等巨大的综合效益。工程分为大坝、电站、通航建筑物等几个主要部分。大坝全长2309米,坝高185米。电站设有左、右两组共26台单机额定容量为70
Theabilitytolearnandtoestablishnewmemoriesisfundamentaltoourlives;we(1)______onourmemoriestodothesimplestof
最新回复
(
0
)