首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Computers. B、Mobile phones. C、Farming technology. D、A, B and C D细节题。选项A、B和C在对话中都出现过,但题目要求找出Hannah对“technology”一词的理解。对话中有这样一段话:
A、Computers. B、Mobile phones. C、Farming technology. D、A, B and C D细节题。选项A、B和C在对话中都出现过,但题目要求找出Hannah对“technology”一词的理解。对话中有这样一段话:
admin
2020-06-04
36
问题
T: Hi, Hannah. I was wondering when I’d bump into you. You know we only have another two weeks to complete that essay on modern technology for Dr. Owen.
H: I know, Terry. But don’t worry because I’ve been doing some research and I’ve got some great ideas.
T: Such as?
H: Well, it’s my guess that most people will write about computers, because that’s what everyone thinks about when they hear the word technology.
T: But that’s what technology is, isn’t it?
H: Yes, of course it is. But it’s many other things besides.
T: What, like mobile phones, that sort of thing?
H: Yes, but what about farming technology? It’s as much a part of people’s lives as computers or mobile phones.
T: What do you mean?
H: Just imagine, for a moment, if farmers couldn’t grow enough food to feed everyone. Then economics would mean nothing because no one would be able to work. Or even willing to go to work for that matter.
T: Yes, I see your point. Like those countries in Africa where people are starving.
H: Yes, indeed. Therefore, I suggest we write our essay on the development and impact of farming technology.
T: The development and impact of farming technology. Hmmm. That sounds impressive. Yet fanning only began about 5, 000 years ago, didn’t it?
H: Actually, it’s believed that plants were first domesticated about 10, 000 years ago, although a primitive type of plough and other basic tools were not invented for another 2, 000 years. But their invention made it possible to grow much more food and feed a much bigger population.
T: I see. And that would mean more people could spend time doing other things, such as building houses and developing other kinds of tools.
H: Exactly.
1. What is the possible relationship between the two speakers?
2. What are the two speakers mainly talking about?
3. What does "technology" refer to in Hannah’s view?
4. Why did the two speakers finally choose "fanning technology" as their research topic?
5. According to Hannah, when did farming technology first take place?
选项
A、Computers.
B、Mobile phones.
C、Farming technology.
D、A, B and C
答案
D
解析
细节题。选项A、B和C在对话中都出现过,但题目要求找出Hannah对“technology”一词的理解。对话中有这样一段话:H:Well,it’s my guess that most people will write about computers,because that’s what everyone thinks about when they hear the word technology.T:But that’s what technology is,isn’t it?H:Yes,of course it is.But it’s many other things besides.T:What,like mobile phones,that sort of thing?H:Yes,but what about farming technology?It’s as much a part of people’s lives as computers or mobile phones.表明Hannah认为科技应该包括以上提到的所有内容,因此答案为选项D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rcbK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
A、Expandingthesizeoftheiroffices.B、Gettingahighsalary.C、Gettingthejobdone.D、Beatingtheircompetitors.C根据句(6)可知,相
HowtoSpeakGoodEnglishManylearnershavedifficultyincommunicatingduetothelackofconfidenceandrightmethods.T
A、Anintroductiontoacourse.B、Adiscussionabouthomework.C、Anintroductiontoapet.D、Asuggestiononraisingadog.B对话开头
A、Highlevelofsomekindofhormone.B、Poorphysicalhealth.C、Agrumpylifestyle.D、Afamilyhistoryofbreastcancer.A本题设题点在
A、Executivefunction.B、Memorizingfunction.C、Problemsolvingfunction.D、Namerecognitionfunction.A本题设题点在时间状语从句处。根据句(3)可知,神经
A、Fairmont.B、CandlewoodSuites.C、Hyatt.D、Hilton.C本题考查重要细节。根据句(3)可知,凯悦酒店绝对是健身项目方面的领头人,所以[C]为答案。
Thelastcharacteristic,whichIthinkisthemostfundamentalone,istoaccept【T1】______.Activelearnersunderstandthatthe
(1)Oneoftheobviousproblemswithpredictingthefutureeffectsofclimatechangeisthattheyhaven’thappened.Thismakesc
StatisticsI.Statisticsin【T1】______【T1】______A.Irregularitiesintheballoting:thethird-partycandidatePatBuchanango
随机试题
设函数f(x)=则f[f(x)]=________x∈(-∞,+∞)
一名5岁(CA)儿童,在智力测验中,测得的智龄(MA)是6岁,他的智商应该是()
患者女性,51岁,甲状腺肿大10年,发热1周,体温37.5~38.0℃,查体:咽充血,甲状腺Ⅱ度,表面不平,结节感,质地中等,触痛(+),杂音(-),心率85/min,可能的诊断
出血时不能表现为呕血的部位是
下列对阿司匹林作用的叙述错误的是
清算土地增值税时,房地产开发企业开发建造的与清算项目配套的会所等公共设施,其成本费用可以扣除的情形是()。
一般资料:女,35岁,已婚,某企业部门主管。求助者自述:最近一段时间,一直处于情绪低落状态,经常感到委屈,有时还独自流泪,觉得对很多事情都提不起精神来,:[作生活感觉没有意思,对未来的婚姻生活悲观失望,认为夫妻感情已经走到了尽头,终日生活在悔恨和
实施德育最基本途径是()。
Mostchildrenwithhealthyappetitesarereadytoeatalmostanythingthatisofferedthemandachildrarelydislikesfood【31】i
—ShallweeatItalianfoodtonight?—______.
最新回复
(
0
)