首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Senior people are less likely to gain weight. B、Senior people are more likely to gain weight. C、Once people get fat, they will
A、Senior people are less likely to gain weight. B、Senior people are more likely to gain weight. C、Once people get fat, they will
admin
2019-04-27
31
问题
(16)It is what failed dieters have long suspected: Fat people really can’t keep the weight off. Scientists have confirmed that the majority of overweight people who try to lose weight either by cutting calories or exercising will return to their former size. Fewer than 10 percent of the 12 million Britons who go on a diet each year succeed in losing significant amounts of weight and most of those who do put it all back on again within a year. The scientists, from the Medical Research Council’s National Survey of Health and Development, followed 5 362 men and women from their birth in 1946 and 20 000 from birth in 1958, measuring their weight and blood pressure and assessing their lifestyles. They found both groups began gaining weight in the 1980s and had steadily increased in size ever since. Dr. Rebecca Hardy, the council’s program leader on body size, (17) said, "Once people become overweight, they continue relentlessly upwards. They hardly ever go back down. It is better to avoid getting fat in the first place. For men, weight goes up steadily through life. For women, it starts slowly and accelerates in the mid-thirties." Experts have suggested evolution means we are programmed to put on weight rather than lose it. (18) Dieting can make this tendency worse as decreasing calorie intake triggers the body to go into starvation mode and reduce the amount of energy it naturally expends, making it even harder to lose weight. But the study’s findings do not mean dieting is pointless, so eating less and taking more exercise can increase fitness and lower blood pressure.
16. What have the failed dieters suspected?
17. What do scientists find after the long-time observation?
18. What role does dieting play in losing weight according to the passage?
选项
A、Senior people are less likely to gain weight.
B、Senior people are more likely to gain weight.
C、Once people get fat, they will suffer various problems.
D、Once people get fat, they gain weight steadily.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rtZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Teachers.B、Policymakers.C、Publichealthprofessionals.D、Schooladministrators.A文章最后说该项研究持续的调查结果可能会对政策制定者、公共卫生专业人员和学校管理人员有
Theysaythatsticksandstonesmaybreakyourbones,butwordswillneverhurtyou.Yetchildhoodbullyingreallycandamageyo
Withtheworld’spopulationestimatedtogrowfromsixtoninebillionby2050,researchers,businessesandgovernmentsarealre
在中国,水稻生产是国民经济的重要组成部分。中国人早在公元前4000年就开始了水稻种植,而后逐渐传播到世界各地。目前,中国是世界上最大的水稻生产国,水稻产量占世界产量的26%。我国水稻主要种植于长江(theYangtzeRiver)沿岸及南方各省份。米饭
A、Becausetheyhaveadrivinglicense.B、Becausetheyhavereceivedspecialtraining.C、BecausethetrafficconditionsinLondon
A、ThebookwaswrittenbyDavidBaker.B、Wecanfindinformationonabout15countriesinthebook.C、Theprofessorsstartedto
A、Hewasdoingshopping.B、Hewaswatchingafilm.C、Hewasmakingaphonecall.D、Hewastalkingtoapoliceman.A短文开头就说约翰“那时正在
TheNationalTrustinBritainplaysanincreasinglyimportantpartinthepreservationforpublicenjoymentofthebestthatis
A、Youwillbedelighted.B、Youwillnotbeaffected.C、Youmayfeeldepressed.D、Youwillfeellonely.A短文提到,有一个真正快乐的人在身边能让你心情愉快
Collagen(胶原蛋白)supplementsA)Anysoupmakerworththeirsaltknowsthatagood,full-bodiedstockissemisolidandunstable
随机试题
《八声甘州》“有长江水,无语东流”的主要情感内涵是()
运动负荷试验,以下指标不是常用的终止指标
木通除利尿通淋外,还能
登记机关有权注销房屋权属证书的情况有()。
经济分析通用参数包括()等。
以下不属于货币政策“三大法宝”的是()
习近平总书记在2014年教师节讲话中提出了“四有好老师”标准,其主要内容是()。①有理想信念②有道德情操③有扎实学识④有实践能力⑤有仁爱之心
大谱表
下列现象能在变化过程中释放热量的是()。
[*]
最新回复
(
0
)