首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Ah, youth. The time for body piercings, staying out late and ... a portfolio of ul-trasecure T-bills? Traditionally, we ass
Ah, youth. The time for body piercings, staying out late and ... a portfolio of ul-trasecure T-bills? Traditionally, we ass
admin
2013-07-02
33
问题
Ah, youth. The time for body piercings, staying out late and ... a portfolio of ul-trasecure T-bills?
Traditionally, we associate the early years with risky behavior—but one consequence of the recession appears to be a shift in the way 18- to 34-year-olds handle money. Affluent millennials(千禧年一代)and 30-somethings say their tolerance for risky investments is much lower than it was a year ago, rivaled only by people over the age of 65, according to a new study by Merrill Lynch Global Wealth Management. "It truly is a generational change, " says Dave Gesch-ke, an executive at Ameriprise Financial. "The market got cut in half. Housing got cut in half. People saw their asset classes get blown up."
Avoiding risk may feel sensible to a generation whose financial coming-of-age has been bookended by the dotcom bubble and the subprime-mortgage meltdown. In 2010, only 41 percent of 18- to 29-year-olds reported working full time, compared with 50 percent in 2006, according to the Pew Research Center. Millennials were more likely to report losing their jobs than workers over the age of 30, and many recent college graduates have had a hard time finding a toehold in a tight labor market, even as the national unemployment rate rose Friday to 9.6 percent. If the 18- to 34-year-olds feel more cautious about investing, it’s partly because they have less money to spend and little economic security.
In response, financial firms have begun tweaking(微调)their products: Target-date retirement funds for young investors, managed by mutual-fund giant John Hancock, recently decreased exposure to stocks by 10 to 15 percent. Anecdotally, financial planners say young clients are keeping more cash on hand, and online banks such as ING Direct have rolled out savings accounts with slightly higher interest rates. "We’re seeing people try to put bells and whistles on very conservative investments," says David Carter, chief investment officer at Lenox Advisors.
But in the long term, is it wise for 18- to 34-year-olds to avoid stocks, load up on bonds, and keep more cash in their bank accounts? Perhaps not, if they want to live comfortably in retirement. "You need the growth potential of stocks," says Christine Benz, director of personal finance for Morningstar. com. "Investors cannot expect the same returns from bonds and bond funds. "
One idiosyncrasy(特质)remains this generation’s attitude toward money. .The Pew Research Center’s findings show that 85 percent of adults under 30 feel optimistic about their financial future, compared with 45 percent of the 50-and-up crowd. Three quarters of young adults surveyed by the center say they feel confident they will have enough money to retire. So, while the twin busts may have diminished their appetite for risk now, there’s reason to believe young adults’ faith in the market will eventually return.
What is said about this generation’s attitude toward money?
选项
A、Most young people are pessimistic about their financial future.
B、Older people are more optimistic than young adults about their finance.
C、The minority of young adults worry about their money for retirement.
D、Generally speaking, people’s confidence for investment isn’t reduced.
答案
C
解析
事实细节题。最后一段提到调查的年轻人中有四分之三表示,他们相信他们会有足够的钱退休,也就是说只有少部分年轻人会担心退休后的钱,故[C]项正确。第二句提到调查结果显示85%30岁以下的成年人对他们的经济前景感到乐观,相比之下,50岁以上的人只有45%的人乐观。也就是说大多数年轻人对经济前景感到乐观,而且相比之下年轻人比年长的人更乐观。[A][B]两项与原文意义相反,故错误。原文说有理由相信年轻人对市场的信心最终会回来的,但不是说人们现在对投资的信心没有减少,[D]项理解错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/run7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、ThecoffeemarketinBoston.B、Theroleofsupermarketsinthecoffeebusiness.C、AnewtrendintheUnitedStates.D、Theadve
Theremaybeotherlifeformsintheuniversebecauseover50extrasolarplanetswerediscoveredin2001.Intheextremelyhot
Aweathermapisanimportanttoolforgeographers.Asuccessionofthreeorfourmapspresentsacontinuouspictureofweather
A、StudentsworkingonadoctoralprogramwithaMaster’sdegreehavetenconsecutivesemesterstocompletetherequirements.B、
A、Thedoctorisjustjoking.B、Themanshouldlistentothedoctor’sadvice.C、Traditionalmedicinecancurethecold.D、Drinkin
Unlikethescientist,theengineerisnotfreetoselecttheproblemwhichinterestshim;hemustsolvetheproblemsastheyaris
Itisacommonplaceamongmoraliststhatyoucannotgethappinessbypursuingit.Thisisonlytrueifyoupursueit【C1】______.
A、Doingsomeexercises.B、Celebratingtheopeningofthelibrary.C、Collectingmoneyforanewhospital.D、Advertisingtheirhom
TheSupremeCourt’sdecisionsonphysician-assistedsuicidecarryimportantimplicationsforhowmedicineseekstorelievedying
随机试题
法约尔______理论旨在保持命令统一的情况下,迅速而及时地解决一般事务,从而使组织最上层得以从繁杂的事务中摆脱出来,专注于一些重大问题。
张某将自己的电视卖给李某,双方约定电视卖给李某后仍然由张某使用半个月。李某是通过哪种交付方法取得电视所有权的()
A.伴有大小转子粉碎性骨折,可有股骨颈及大转子冠状面爆裂骨折B.Ⅰ型基础上,合并小转子撕脱骨折是C.逆转子间骨折,伴有小转子骨折,股骨距破坏D.简单转子间骨折,骨折线有外上斜向内下E.合并小转子撕脱骨折并累及股骨距,有移位,可伴转子间后部骨折股
某市区欲安装250W高压钠灯作为道路照明,高压钠灯配用的镇流器功率为38W,为了提高功率因数,采用功率补偿。高压钠灯的功率因数补偿前为0.63,补偿后为0.85。给高压钠灯供电的照明变压器容量为100kV.A,负载率按80%考虑,请对比该照明变压器在高压钠
()是指在市场调查取得一定资料的基础上,运用已有的知识、经验和科学的方法,对市场未来的发展状态、价格、趋势进行分析并作出判断与推测。
会讲英语的人学习德语,学得比其他人快,这是属于()。
皮亚杰关于儿童认知发展阶段的理论有()。
材料一:重庆缙云山绍龙观住持李一,如今正被广泛质疑。他曾被宣传成养生专家、学问大师,号称有三万名弟子,现在却被曝光其履历和“神通”多有虚假,且还是多年不执行法院赔付判决的被执行人,颇像是又一个在养生“造神"的高潮中被吹爆的气泡,更似又一张被掩盖了
随着计算机技术向着千万亿次乃至更高的级别迈进,处理器速度已经超越了传输速度,这就在应用领域产生了一个技术瓶颈,阻碍了应用的进一步发展。任何尝试过拨号上网看流媒体视频的人都有所体会,再快的处理器也不能提高文件加载速度。而在大数据和云计算的当今,在服务器之间有
CanyouimaginehowyouwouldfeelifyoufelldangerouslyillandcouldnotreachorCalladoctor?Millionsofpeople【C1】_____
最新回复
(
0
)