首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They considered her lazy. B、They saw something they had never seen. C、They considered her foolish. D、They saw something famili
A、They considered her lazy. B、They saw something they had never seen. C、They considered her foolish. D、They saw something famili
admin
2019-07-18
25
问题
When my husband was promoted, we put our house up for sale. Three weeks later, it was still on the market. I became a busy housekeeper. Every room had to be kept tidy, and dishes had to be washed and put away when used. Then one day the doorbell rang unexpectedly at 8 a.m. Sleepily, I opened the door and saw our agent standing there with a couple from New York. "There had been no time to call," he explained, "[20]because the couple had to catch a plane home."
The three people made their way past the dirty breakfast dishes on the kitchen table and into a bedroom with unmade beds. As I retreated into a bathroom to comb my hair, I heard the man say something to his wife. Then they both laughed.
Two days later, the agent phoned to tell me that the couple had bought the house. He repeated what the buyer had said when he handed over the check the following day: "That house has a warm, lived-in feeling, just like ours."
19. Why did the speaker sell her house?
20. Why did the agent call on the speaker so early in the morning?
21. Why did the couple laugh in the speaker’s house?
选项
A、They considered her lazy.
B、They saw something they had never seen.
C、They considered her foolish.
D、They saw something familiar to them.
答案
D
解析
买房的夫妻俩发笑的原因就在售房中介转述二人的话中,他们说:“这所房子给人一种温馨的家的感觉,就像我们的一样。”由此可知选项D(他们看见了熟识的东西)为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sSZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
NeedaBrainBoost?Exercise!A)Ifyouspendyourworkdayatadesk,youknowthatfamiliaranddreadedfeeling:themid-aftern
StepstoBetterFootHealthA)Areyourfeethealthy?Evenpeoplewhotrytocoverallthebases—avoidingfatteningfoods,hitti
ThoughtsofsuicidehauntedAnitaRutnamlongbeforeshearrivedatSyracuseUniversity.Shehadahistoryofmentalillnessand
Manyprivateinstitutionsofhighereducationaroundthecountryareindanger.Notallwillbesaved,andperhapsnotalldeser
A、Itisofgoodquality.B、Itworkswell.C、Itisprettyhuge.D、It’snotfunctioning.D女士问男士他的旧电视机出了什么毛病,男士回答:“从上周五开始这台旧电视机就不运作
A、Protein.B、Calcium.C、Zinc.D、Vitamin.D短文提到,能量饮料的营养成分单子上包含了从维生素到人参等各种东西。D正确。
A、TheUnitedStates.B、TheEuropeancountries.C、Manyacountry.D、SaudiArabiaC题目询问谁面临这种难题。新闻前段提到,被认为是全世界石油储备能力最强的美国都没有储存空间了,而
A、Itisonemilelong.B、Itcost32milliondollars.C、Itisthelargestintheworld.D、Itwascompletedin1936.B短文最后提到兴建金门大桥
A、Usingeyedrops.B、Takingbreaks.C、Seeingadoctor.D、Keepingeyesopener.B男士说他想知道是否滴某种眼药水会使得眼睛感觉好些,女士说可能有帮助,但是最好的办法是让眼睛得到休息
A、Sheisashorthand-typist.B、Sheworksasatourguide.C、Sheisapolicewoman.D、Sheteachesaneveningclass.A
随机试题
切断家兔双侧颈迷走神经后,呼吸运动的改变是
招投标过程中的答疑文件可以不予遵守。()
下列腧穴中,治疗急性吐泻有速效的是()
中气下陷,短气乏力,食少便溏,浮肿,小便不利者应首选的药物是
()是通过收集、评价候选人曾经做过的事情信息,从而预测其将来的行为的一种面谈方法。
RLC和GLC并联电路是最简单的二阶电路。()
"Whereistheuniversity(大学)?"ThisisaquestionthatmanyvisitorstoCambridge(剑桥)ask.Butnoonecangivethema【C1】______an
阅读下面短文,回答问题。现在,我们能见到的最早的灯具是在战国中晚期墓中出土的。在战国中晚期墓中出土的灯具,结构已经很完善了,制作也很精美。如出土的中山国古墓中银首人俑灯和十五连枝铜灯,已不是原始阶段的灯具了,可以说是中国灯具中的精品。在它们以前,
被誉为“短篇小说之王”的作家是()。
按下一个键后立即放开,产生IRQ1的个数是( )。
最新回复
(
0
)