首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
"The love of money", St Paul memorably wrote to his protege Timothy, "is the root of all evil." "All" may be putting it a bit st
"The love of money", St Paul memorably wrote to his protege Timothy, "is the root of all evil." "All" may be putting it a bit st
admin
2021-02-21
47
问题
"The love of money", St Paul memorably wrote to his protege Timothy, "is the root of all evil." "All" may be putting it a bit strongly, but dozens of psychological studies have indeed shown that people primed to think about money before an experiment are more likely to lie, cheat and steal during the course of that experiment. Another well-known aphorism, ascribed to Benjamin Franklin, is "time is money". If true, that suggests a syllogism: that the love of time is a root of evil, too. But a paper just published in Psychological Science by Francesca Gino of Harvard and Cassie Mogilner of the University of Pennsylvania suggests precisely the opposite. Dr Gino and Dr Mogilner asked a group of volunteers to do a series of what appeared to be aptitude tests. As is often the case in such experiments, though, what the volunteers were told, and what the truth was, were rather different things.
In the first test they were asked to make, within three minutes, as many coherent sentences as they could out of a set of words they had been presented with. What they were not told was that each of them had been assigned to one of three groups. Some volunteers’ word sets were seeded with ones associated with money, such as "dollars", "financing" and "spend". Some were seeded with words associated with time (eg, "clock", "hours", "moment"). And some were seeded with neither. Thus unknowingly primed, the volunteers were ready for the second test.
This was mathematical. They were given a sheet of paper with 20 matrices which each contained 12 numbers, two of which added up to ten (for example, 3.81 and 6.19). They had to write down, on a separate answer sheet, how many of these pairs they could manage to find in five minutes. They were also given a packet of money and told they could reward themselves with a dollar for each pair they discovered.
This led Dr Gino and Dr Mogilner to suspect that self-reflection played a part in controlling
unethical
behaviour during the test. They therefore conducted a third test in which, for half the volunteers, there was a mirror in the cubicle they were sitting in when doing the experiment. Volunteers primed to think about money cheated 39% of the time when a mirror was present but 67% when it was not. Those primed to think about time cheated 32% of the time in the presence of the mirror and 36% in its absence—results that are statistically indistinguishable.
Finally, a fourth experiment asked primed volunteers to fill in a questionnaire before tackling the matrix. In among "filler" questions intended to disguise what was happening this asked them to rate how they felt about self-reflective statements like, "Right now, I am thinking about who I am as a person." As in the previous tests, those primed with money words cheated more often than those primed with neutral words and far more often than those primed with time words. But whether someone cheated was also related to how strongly he felt about the self-reflective statements presented to him in the questionnaire.
It seems, then, that thinking about time has the opposite effect on people from thinking about money. It makes them more honest than normal, rather than less so. Moreover, the more reflective they are, the more honest they become. There must be an aphorism in that.
What can we infer from the tests?
选项
A、The subjects have been told their assignment.
B、Volunteers who had been primed with money ideas were more likely to cheat others.
C、12% volunteers had been primed with time-related words.
D、33% subjects had been primed with money-related words.
答案
B
解析
推理判断题。根据题干中的信息对应文章的第二段,文中介绍了他们喜欢用一些金钱相关的词语,而第四段说“被灌输金钱思想的志愿者在面对镜子时有39%的时间都在作弊,但是如果不面对镜子,志愿者有67%的时间都在作弊。”所以B项Volunteers who had been primed with money ideas were more likely to cheat others.与此对应。故B项为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sXY4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
StudythefollowingdrawingcarefullyandWriteanessayinwhichyoushould:1)describethedrawing,2)interpretthemeaning
JohnDeweybelievedthateducationshouldbeapreparationforlife,thatapersonlearnsbydoing,andthatteachingmust_____
Immediatesolutionshouldbe______tosavethepeoplefromthefloodthathassweptsouthernChinathissummer.
Youshouldn’thavewritteninthe______sincethebookbelongstothelibrary.
Inthissection,youareaskedtowriteanessaybasedonthefollowingchart.Inyourwriting,youshould1)interpretthe
Homeworkhasneverbeenterriblypopularwithstudentsandevenmanyparents,butinrecentyearsithasbeenparticularlyscorn
Oneofthemosteminentofpsychologists,ClarkHull,claimedthattheessenceofreasoningliesintheputtingtogetheroftwo
Oneofthemosteminentofpsychologists,ClarkHull,claimedthattheessenceofreasoningliesintheputtingtogetheroftwo
随机试题
(本小题可以选用中文或英文解答)A公司是一家在上交所上市的公司。该公司2018年度利润分配以及资本公积转增股本实施公告中披露的分配方案主要信息为:每10股送6股派发现金股利2元,以资本公积每10股转增4股。该公司在实施利润分配前,所有者权益情况如下:单位
清热解毒、化痰止咳宜选用
甲公司因为向乙公司购买一批货物而签发了一张以丙银行为付款人的商业汇票。乙公司后来因为向丁公司租赁库房而将该汇票背书转让给丁公司。戊公司为汇票进行了保证,在汇票背书栏签注“若甲公司出票真实,本公司愿意保证。”请问以下哪些说法是正确的?()
已知f(x)是二阶可导的函数,y=e2f(x),则为:
甲、乙双方签订的合同中,约定违约赔偿损失的费用为5万元,合同履行中,甲方违约造成乙方损失3万元,则甲方应支付乙方的赔偿金应为()万元。
在整理手工会计业务时,重新核对各类凭证和账簿,要求做到()相符。
非补偿性工资差别中最重要的一种是()。
给定资料1.早九点,北京市某社区的早餐店里人来人往,一缕缕水蒸气飘出窗外,在气温偏低的北京初冬格外显眼。早餐店的旁边是干洗店和建材五金店.不远处还有便民商店、药店、理发店等等。社区门口就有一家果蔬超市,出售水果、蔬菜、肉类、面食等各类食品。“我现在都
口袋鼓了,脑袋空了——改革开放以来,乡村发生巨大改变,农民物质生活大多“翻了身”。在靠不成文的村规民约、乡邻道德约束的“熟人圈子”里,农村社会正静静地发生另一场深刻变革:流动时代、经济大潮下的重利轻义、城镇化生活方式的冲击,使得原本无处不在的乡村道德约束逐
Whatisthewomanlookingfor?
最新回复
(
0
)