首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Most people know that a lot is riding on their credit score, from the interest rates you pay on your loans, to your ability to r
Most people know that a lot is riding on their credit score, from the interest rates you pay on your loans, to your ability to r
admin
2015-04-29
51
问题
Most people know that a lot is riding on their credit score, from the interest rates you pay on your loans, to your ability to rent an apartment, buy a home or car, and even to find a job. Companies are increasingly using credit scores as an objective measure of not only your credit, but your credibility. But, there’s still a lot of confusion out there about credit scores and what they mean. Some people confuse a credit report with a credit score, when they are two different things. A credit report contains all the information in a person’s credit file maintained by a Credit Bureau. The data in a credit report is interpreted through a complex mathematical process to determine a credit score, which is a single number that commonly ranges from 300(terrible)to 850(perfect).
People also incorrectly assume that checking your credit score lowers it—this is partly true. When applying for a loan or another open line of credit, creditors check your score to see if you are a viable candidate. This can penalize you and impact your score. Inquires made by you are not shown to creditors and will not lower your score. In fact, it’s essential to know what your score is, because it can change at any time, and it impacts so many different areas of your life. Not paying your bills or making delinquent payments lowers your score and makes you undesirable to credit companies and advertisers. By consistently managing your score, you take the control back from creditors by knowing exactly how much you qualify for when it’s time to take out a loan or open a new line of credit.
Many companies have figured out ways to charge consumers for reporting on their credit scores. But, there is no reason to pay for this service as everyone has a right to this information, free of charge. That’s exactly what you’ll find with Credit Karma, a completely free service dedicated to empowering consumers to more actively manage their credit and financial health. They help you track your debt and finances by giving you instant access to your credit score, and finding you the best savings options for your credit cards, mortgage, auto loans, and more.
You can log into your account as often as you like to quickly and easily track your credit score, credit attributes, and debt from a single source. They also believe in protecting privacy by allowing you to control who receives your financial data. Credit Karma never shares your information without your explicit consent. Their free interactive tools and simulators help you learn how to anticipate changes in your credit score. You can also compare your credit report to others and see how the various items on your credit report can affect your overall credit score.
Another component that makes Credit Karma special(besides the fact they are 100 percent free)is the exclusive offers you gain access to from companies that value your credit worthiness. Their system finds and displays personalized offers from third party advertisers based on your credit profile. Credit Karma never discloses user information unless you respond to an offer. While some offers are ongoing, others will come and go quickly based on demand.
What kind of service does Credit Karma offer?
选项
A、Records of a person’s financial activities.
B、Lower interest rates for loan repayments.
C、Lifting up people’s credit scores.
D、Providing good saving choices.
答案
D
解析
细节题。由题干中的service和Credit Karma定位至第三段。该段最后一句说明,Credit Karma可以提供即时的信用评分查询,并且为用户提供最佳的储蓄选择,让人们能够更好地管理自己的债务和财务,因此,提供良好的储蓄选择是该网站的服务内容,故[D]为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sbXK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Peoplesaynoonereadsanymore,butIfindthat’snotthecase.Prisonersread.Iguessthey’renotgivenmuchaccesstocomput
Congratulations!Youwowedyourprospectiveemployersonyourfirstinterviewandhavebeencalledbackforanencore.So,howw
Evidencecameup______specificsoundsarerecognizedbybabiesasyoungassixmonthsold.
WhydidSusanandMichaelinterviewchildrenagedbetween9and11?
ThestrivingofcountriesinCentralEuropetoentertheEuropeanUnionmayofferanunprecedentedchancetothecontinent’sGyp
Let’shopehedoesnotbring______girlfriendofhis!
Thefamilyofthevictimhadtoendurealongwaitbeforethecasecametotrial.Theunderlinedpartmeans___.
Margie’sbedroomwasina______,withbooksandpaperscoveringeverypossiblesurface.
Abovethetreesarethehills,______magnificencetheriverfaithfullyreflectsonthesurface.
TheCharmingCharacterofSwedes性格可爱的瑞典人AllsocialoccasionsinSwedenareregulatedbyrulesandtraditions./Andtheset
随机试题
下列选项中,不属于特殊利益集团的是()
挂线疗法用于治疗
肾阳不足,寒邪内侵的腹痛特点是
A、色谱峰高或峰面积B、死时间C、色谱峰保留时间D、色谱峰宽E、色谱基线用于定量的参数是
某中学在暑假举办了青少年野外拓展训练营,根据小组工作的类型划分,它属于()。
一般资料:求助者,男性,16岁,初中二年级学生。案例介绍:求助者小学三年级时,父母离异,他和爷爷奶奶住在一起。其父后来再婚后又有了一个妹妹,他不喜欢继母和妹妹,恨自己的爸爸,也很少和母亲联系。父亲每周看他一两次,对他管教很严,只知逼他学习,却很少
脊髓前角是()。
令[*]=t,则x=ln(1+t2),dx=[*]则[*]=2∫ln(1+t2)dt=2tln(1+t2)-[*]=2tln(1+t2)-[*]=2tln(1+t2)-4t+4arctant+C=[*]+C
【B1】【B8】
Withoilpricesandinterestrateslow,moreandmoreAmericansarebuyingboats—andastrafficonthewaterwaysincreases,sod
最新回复
(
0
)