首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
People thank their parents with two days: Mother’s Day, on me second Sunday in May, and Father’s Day, on the third Sunday in Jun
People thank their parents with two days: Mother’s Day, on me second Sunday in May, and Father’s Day, on the third Sunday in Jun
admin
2019-10-21
45
问题
People thank their parents with two days: Mother’s Day, on me second Sunday in May, and Father’s Day, on the third Sunday in June. These days are to show love for parents. They raise their children and educate them to be good people. They give them love and care.
The two days are celebrated(庆祝)in many different ways. On Mother’s Day, people wear carnations. Wearing a red one means having a living mother,while a white one shows mat the mother is dead. It’s also a day when people whose parents are dead visit the cemetery. On mese days families get together at homes as well as in restaurants. They often have outdoor barbecues(烧烤聚会)for Father’s Day. These are days of fun and good feelings.
Another tradition(传统)is to give cards and gifts. Children make them in school. Many people make their own presents. These are more valued(宝贵的)man mose bought in shops. It’s not the value of the gift mat is important, but the love for the parents. Card shops, florists, candy makers, phone companies and other shops do lots of business during these holidays.
On Mother’s Day and Father’s Day______.
选项
A、people usually have family parties
B、everyone goes to the cemetery
C、children always go to parents’ home
答案
A
解析
采用排除法逐一看选项。文章中提到“On these days fami—lies get together at homes…”可以看出在这些节日经常举行家庭聚会,文章中只提到父母死了的儿女才会去公墓,选项B是错误的,选项C文章没有谈到。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sbYd777K
本试题收录于:
公共英语一级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语一级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Summerholidaycamps(夏令营)forchildrenbeganintheUSAoversixteenyearsago.Todaythereare【41】than8,000summercampsin
Tomwasonlyseven【41】,sowhenhewent【42】tocampwithalotofothersmallboysonesummer,hismotherthoughthemightbeun
IwishIcouldspeakEnglish______asJohn.
YesterdaywasmyfriendTom’sbirthday.Heaskedmetogotohisbirthdayparty.Anotherfriend,John,wouldtakemetothepart
Mathsismoredifficultthananyothersubject.Mathsisthe______difficult______allthesubjects.
MeetingOldFriends(又见老朋友)Mr.Smithmovedtoanothertown,andsoonheneededanewdoctor.Hewenttoseeone.Hesatdown
Thetelephonerang.Mrs.Alisonwenttoanswerit.Tohergreatjoy,itwasBetty,heroldfriend.Mrs.AlisonaskedBettytoco
Dollytheclone(克隆羊多利)wasbornalamb,butherchromosomes(染色体)telladifferenstory.Theysayshewasalreadyafewyearso
A、Noproblem.B、Youaresokind.C、Yes,I’dliketo.C
Threeofuswillgo,andtherest________stayingathome.
随机试题
产后出血居我国孕产妇死亡原因第一位。
肺原性心脏病支气管内膜结核
症见泄泻清稀,甚则如水样,脘闷食少,腹痛肠鸣,恶寒,发热,头痛,肢体酸痛,舌苔白,脉濡缓。辨病为
马兜铃酸的主要毒性是()。
关于宪法规范的特性,下列表述不成立的是?()
土方作业阶段,采取洒水、覆盖等措施,达到作业区目测扬尘分、高度小于()米,不扩散到场区外。
Thebatisamarvelofevolutionaryadaptation.Mostofthemroostduringtheday,andareactiveatnightortwilightforthey
①设α1,α2,…,αs和β1,β2,…,βt都是n维向量组,证明r(α1,α2,…,αs,β1,β2,…,βt)≤r(α1,α2,…,αs)+r(β1,β2,…,βt).②设A和B是两个行数相同的矩阵,r(A|B)≤r(A)+r(B).
面向服务(Service-Oriented,SO)的开发方法将(1)的定义与实现进行解耦,并将跨构件的功能调用暴露出来。该方法有三个主要的抽象级别,最低层的(2)代表单个逻辑单元的事物,包含特定的结构化接口,并且返回结构化的响应;第二层的服务代表操作的逻辑
SorryIcan’tansweryourquestion.Iknow______aboutthesubject.
最新回复
(
0
)