首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Shopping for clothes is not the same experience for a man as it is for a woman. A man goes shopping because he needs something.
Shopping for clothes is not the same experience for a man as it is for a woman. A man goes shopping because he needs something.
admin
2019-09-17
42
问题
Shopping for clothes is not the same experience for a man as it is for a woman. A man goes shopping because he needs something. His purpose is settled and decided in advance. He knows what he wants, and his objective is to find it and buy it: the price is a secondary consideration. All men simply walk into a shop and ask the assistant for what they want. If the shop has it in stock, the salesman promptly produces it, and the business of trying it on proceeds at once. All being well, the deal can be and often is completed in less than five minutes, with hardly any chat and to everyone’s satisfaction.
For a man, slight problems may begin when the shop does not have what he wants, or does not have exactly what he wants. In that case the salesman, as the name implies, tries to sell the customer something else—he offers the nearest he can to the article required. No good salesman brings out such a substitute bluntly: he does so with skill and polish. "I know this jacket is not the style you want, sir, but would you like to try it for size? It happens to be the color you mentioned. " Few men have patience with this treatment, and the usual response is: "This is the right color and may be the right size, but I should be wasting my time and yours by trying it on. "
Now how does a woman go about buying clothes? In almost every respect she does so in the opposite way.
Her shopping is not often based on need. She has never fully made up her mind what she wants, and she is only "having a look around". She is always open to persuasion: indeed she sets great store by what the saleswoman tells her, even by what companions tell her. She will try on any number of things. Uppermost in her mind is the thought of finding something that everyone thinks suits her. Contrary to a lot of jokes, most women have an excellent sense of value when they buy clothes. They are always on the look-out for the unexpected bargain. Faced with a roomful of dresses, a woman may easily spend an hour going from one rail to another, to and fro, often retracing her steps, before selecting the dresses she wants to try on. It is a laborious process, but apparently an enjoyable one. So most dress shops provide chairs for the waiting husbands.
When a man buys clothes, he______.
选项
A、buys things of high quality, as long as they are not quite expensive
B、chooses things others recommend
C、inclines to buy cheap things, irrespective of their quality
D、cares little about how much he has to pay for the things he needs
答案
D
解析
由题干中的“When a man buys clothes”可以定位到文中第一段的第二、三、四句话。这三句话表明,男人只有当他们需要某件衣服时才会去购物;他们的目的提前就定好了;他们知道自己需要什么,因此他们的目标就是找到它买下来就行了,价钱是次要的考虑因素。由此可知,男人买衣服时更关注自己是否需要,对价钱不是太在乎。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sbp7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Moderatenoiseisharmless.B、Soundabove80decibelscanhurthearing.C、Noisecanmakepeoplefeelstressed.D、Thereisnon
HowsciencegoeswrongScientificresearchhaschangedtheworld.Nowitneedstochangeitself.[A]Asimpleideaunderlies
Coca-Colahasalwaysbeenmorefocusedonitseconomicbottomlinethanonglobalwarming,butwhenthecompanylostaprofitabl
Forthispart,youareallowed30minutestowritealetterofappealcallingforstudentparticipationinanaid-educationproj
A、Becausehethinksdreamsmightbeabletotellhimmanythings.B、Becausehelikeslivingindreams.C、Becausedreamscanalwa
YoungWorkersPushEmployersforWiderWebAccess[A]RyanTracythoughthe’denteredtheDarkAgeswhenhegraduatedcollegean
YoungWorkersPushEmployersforWiderWebAccess[A]RyanTracythoughthe’denteredtheDarkAgeswhenhegraduatedcollegean
A、Heisearlyforclasses.B、Hehasanaccidentontheroad.C、Healwaysmaketroubles.D、Hemakesacomplaint.A信息明示题。女士开头就说Ste
AsWhat’syourearliestchildhoodmemory?Adultsseldom【C1】______eventsmuchearlierthantheyearorsobeforeenteringschool,
Fromthehealthpointofviewwearelivinginamarvelousage.Weareimmunizedfrombirthagainstmanyofthemostdangerousd
随机试题
内侧纵束()
对于国有土地,在出现下列()情形时,由有关人民政府土地行政主管部门报经原批准用地的人民政府或有批准权的人民政府批准,可以收回建设单位的使用权。
用于沥青混合料的配比设计及沥青路面施工质量检验的试验是()。
发行金融债券的主体有()。
甲公司成立于2018年5月18日,法定代表人为王某。6月5日,甲公司财务人员李某持有关资料到Q银行开立基本存款账户。8月6日,甲公司从乙公司购进一批价值234万元的货物,采用支票方式付款。9月12日,甲公司向P银行申请贷款,P银行审查符合贷款条件后向其发放
1999年1月国务院发布《社会保险费征缴暂行条例》,并决定从()起实施。
税务师建议某公司将货物的销售结算方式由直接收款变更为分期收款,这属于()税收筹划方法的运用。
OptimismamongtheUK’sbanksandbuildingsocietieshassoaredoverthepastthreemonthsasfirmsgrewprofitsandtookonmor
Weareallcompassionateinonewayoranother;attimesselective.Expressingcompassionisinherentlycharacteristicofus.Ph
执行如下语句:a=InputBox("Today","Tomorrow","Yesterday",,,"Daybeforeyesterday",5)将显示一个对话框,在对话框的输入区中显示的信息是______。
最新回复
(
0
)