首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Are books and the Internet about to merge? A)The difference between e-books and the Internet is minimal, and we should be glad t
Are books and the Internet about to merge? A)The difference between e-books and the Internet is minimal, and we should be glad t
admin
2016-10-18
45
问题
Are books and the Internet about to merge?
A)The difference between e-books and the Internet is minimal, and we should be glad the two are growing closer and closer.
B)It’s easy to forget that the World Wide Web as we know it today evolved from an early attempt to put books on the Internet. When Tim Berners-Lee envisaged what would become the World Wide Web, it was with the idea of making academic papers and other documents widely available. To this end he devised(设计)a simple way of laying out text and images on a page, inventing what we now call Hypertext Markup Language or HTML.
C)Early HTML could define pages and paragraphs, bold and italicise text, embed images and layout tables. A little more than 20 years later, HTML 5 includes media playback and animation, and the web has now become so ubiquitous that for most users it is indistinguishable from the underlying framework of the Internet itself, but at its core the technology of the web remains little changed. Every web page. however sophisticated it may seem, is basically a digital book that we read on our computer through our web browser.
D)So when Hugh McGuire, founder of PressBooks and LibriVox, stated today that the book and the Internet will merge, he was in one sense simply reiterating what is already the case. But from the perspective of people without the technical knowledge to see how closely entwined the book and the Internet already are, it has the whiff of yet another doom-monger proclaiming the death of the book as we know it.
E)McGuire’s argument hinges on the recent emergence of e-books as a serious contender to the print book as the dominant artefact of the publishing industry, with some suggesting that e-books will make up 50% of the book market by 2015 thanks to the Kindle, iPad and smartphones. E-books are deliberately packaged and marketed to appear as much like traditional print books as possible, so many readers will be surprised to discover that e-books are built around much the same HTML structure that powers the web. Every e-book, no matter how much like a print book it may seem, is a web page that we read on the simplified browser embedded in our e-reader of choice.
F)The distinction between e-book and webpage is not a material one. In technological terms they are exactly the same thing. But when McGuire first mooted(提出)his argument on Twitter in April last year my response likely mirrors the response of many book readers, "Books are researched, written, edited, published, marketed... and hence paid for. The Internet is ego noise, hence free. " The distinction many of us draw between a book and a webpage is one of quality and hence of value. The real question raised by McGuire’s argument is whether we continue to value e-books as books, or as webpages. Books are something we pay for. Webpages are things we read for free. Which model will win out?
G)Unless you are one of the very small number of people whose fortunes rest upon the outdated business model of publishing, you should hope that the latter wins. Because this is about a much bigger issue than how writers and editors get paid for the valuable work they do. For hundreds of years we"ve been slowly expanding the reach of human knowledge, both in terms of what we know and how many of us know it. Today we take a resource like Wikipedia for granted—but compare it with the situation of only a few decades ago, when the majority of the population had lacked easy access to such knowledge. The benefits of expanding access to knowledge, both social and economic, are incalculable.
H)Now we stand at the threshold of possibly the most revolutionary advances in human history. The combined technologies of the Internet—HTML webpages, ebooks, search technology, social media and many more—are very close to making all human knowledge accessible to all people for free. Even the short-term consequences of this advance are hard to envisage, and in the long term it has the potential to improve our future as much as the invention of the printing press improved our past and present.
I)Every time society advances, it faces challenges from those people economically and emotionally invested in the past. Undoubtedly stone age flint knappers were less than happy about bronze-age technology disturbing their business model. The medieval church was none too pleased about printing technology breaking their hegemony over knowledge, but we’d never have had the Enlightenment without it. Today the media-conglomerates, governments and educational institutions that profit from gatekeeping knowledge of all kinds are pushing the Slop Online Piracy Act, and even more serious legislation to try and hold back the flood of free knowledge that threatens their power. Unless we want to stay in the knowledge equivalent of the stone age, and miss the next enlightenment the knowledge revolution promises to bring with it, we should all redouble our efforts to make sure they lose.
J)For centuries the book has been the highest symbol of knowledge. The object that has enshrined and preserved knowledge through history. The book is so inextricably(逃不掉地)linked with our concept of knowledge that for many people it is hard to separate one from the other. But for human knowledge to reach its full potential, we may have to let go of the book -as-object first, or open our thinking to a radically different definition of what a book is.
People who have no technical knowledge to see the close relation between the book and the Internet won’t believe the two will merge.
选项
答案
D
解析
定位句提到“休·麦奎尔声称书和互联网会合二为一时……但很多人没有相应的技术知识看不出书籍和互联网已经融为了一体了。”题干中的close relation between对应原文中的closely entwined,此题概括了D段整段的段意,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/t4Y7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theyaremoreindependentthanbefore.B、Theyhavetogetmarriedlate.C、Theyliketolivewiththeirparents.D、Theymoveou
CollegeRequiresFitnessAssessmentforFreshmenA)DuringtheirfirstsemesteratCokerCollege,studentsthisyearwilltakea
A、Itwasraining.B、Itwasclear.C、Itwassnowing.D、Itwascloudy.C细节题。从文中可知那天下了大雪,所以医生在出诊时看不清路,开车开了很久才到。
A、ShewantsAmandatogetprofessionalcare.B、Shehasnoexperienceinraisingchildren.C、Shewantstoshowoffherwealth.D、
Manyuniversitystudentsdislikestudyinghistorybecausethereislittletogetexcitedaboutwhenhistoricaleventsarepresen
Everyyear,earthquakesareresponsibleforalargenumberofdeathsandvastamountofdestructioninvariouspartsoftheworl
A、Itactuallydoesmoreharmthangood.B、Itcausesdamagetosomeorgansofourbody.C、Itworksbetterwhencombinedwithothe
Lookingatthebasicbiologicalsystems,theworldisnotdoingverywell.Yeteconomicindicatorsshowtheworldis【B1】______.
Lookingatthebasicbiologicalsystems,theworldisnotdoingverywell.Yeteconomicindicatorsshowtheworldis【B1】______.
Handwritinghasbecomeadyingart,nowthatkidsstartusingkeyboardsassoonastheybeginschool.Butwritingthingsoutby
随机试题
陶瓷通常是指以()为主要原料制作的无机非金属材料。
合金元素的原子由于大小及结构不同于铁原子,因此溶入铁后不会形成晶格畸变。()
关于AST在急性心肌梗死时的变化,正确的是()
淋证的主要病位是喘证的必伤之脏是
黄女士,68岁,患慢性肺心病近8年。近日咳嗽、咳痰加重,发绀明显。给予半坐卧位的主要目的是
个人教育贷款是向在读学生()发放的用于满足其就学资金需要的贷款。
组织内的层次结构又可称为( )。
国务院和地方各级人民政府根据分级管理、分工责任的原则,领导和管理教育工作。中等及中等以下教育在国务院领导下,由地方人民政府管理。()
A、18B、20C、24D、40D下两个方格里的数字,沿顺时针方向分别构成三个不同的数列:1,2,3,4,做差后构成公比为1的等比数列;1,3,7,15,做差后构成公比为2的等比数列;1,4,13,(40),做差后构成
关系代数运算是以集合运算为基础的运算,它的基本操作是【】、并、差。
最新回复
(
0
)