首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What breaks up Indonesians’ extended family living?
What breaks up Indonesians’ extended family living?
admin
2009-03-16
88
问题
What breaks up Indonesians’ extended family living?
Like Malaysia, Indonesia is a traditional honor-oriented society. There is strong in-group loyalty including family, friends, and members of the same ethnic group. This is the basis for widespread favoritism in the economy.
Indonesians value large families, with extended families living together and supporting one another. However, increasing urbanization and the need to move to find employment is breaking up this interdependence and extended family living.
Harmony and respect characterize the relations among people, Conflict is avoided as values and behavior in all aspects of life are directed towards smooth relations with others. People of low ranks do not make decisions; there is a wait-and-see attitude until senior managers reveal what the decision is.
The best time of year to schedule business trips to Indonesia is between February and June, and again between September and early December. July and August axe vacation months for Indonesians who can afford to travel.
Both Malay and Chinese Indonesians respect age, status and position. You should be equally sensitive to those factors at meetings and in social engagements associated with business. Defer to older people by standing when they enter and letting them sit down first. If a meeting involves a very senior Indonesian, it is respectful that your organization has a very senior person available to attend.
You should be punctual at all time even though your Indonesian counterparts may not be Indonesians generally shake hands all round and give a slight bow of the head. You should do the same. They smile a lot, but this does not necessarily have a positive meaning.
选项
A、Change of family values.
B、Increase of urbanization.
C、Charm of being mobile
D、Pressure of changing houses.
答案
B
解析
答案信息对应于独白第二段第二句:However, increasing urbanization and the need... extended family living,对照四个选项可知只有[B]与此相符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tGPd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Whatarethebiggestfour-leggedanimalslivingonland?
What’stheaverageincreaseperyearofforeignstudentpopulationintheperiodbetween1985and1990intermsofpercentage?
______diedattheageof89?______madeEuropehispermanenthome?
RushhourinaprovincialtowniscertainlynotsobusyasinLondon,butevensothereareplentyofpeoplemovingabout.Long
Inthepasttimemanyyoungmarriedcoupleoftenhadchildren______.InParagraph2,"thepill"refersto______.
WhatiswrongwiththeAmericandiet?
RecentsurveysshowthatJapaneseyouthhavebecomea"MeGeneration"thatrejectstraditionalvalues."Around1980manyJap
Themostobviouspurposeofadvertisingistoinformtheconsumerofavailableproductsorservices.Thesecond【C1】______istose
ThefollowingisaninterviewwithEmmaRichards,oneofBritain’smostsuccessfulsailorsandtheyoungestpersontocompletet
Fromthecontext,weknowthat"attributes"(Para.1)meansAccordingtothetext,weknowthatSpanish-Americans
随机试题
A.肾阳虚衰B.湿邪困脾C.脾肾阳虚D.外邪侵袭E.脾胃湿热头面先肿,继而波及全身,小便短少,发热恶风者,多因
下列关于票据权利的取得说法正确的有:()
设计如题图所示的二柱矩形联合基础。基础材料是:混凝土C20,HRB335钢筋。已知柱1、柱2截面均为bc×hc=300mm×300mm。要求基础左端与柱1外侧面对齐,已确定基础埋深为1.20m。基础宽b=1000mm,高h=500m,柱上作用有竖向力F1、
背景材料: 为加强对公路工程设计变更的管理,《公路工程设计变更管理办法》规定: 重大设计变更由交通部负责审批。较大设计变更由省级交通主管部门负责审批。 项目法人负责对一般设计变更进行审查,并应当加强对公路工程设计变更实施的管理。 对一
某公司发行期限为5年的债券,票面利率为6%,每年付息一次,面额为100元,市场同类债券的利率为5%,此债券的价格应为()元。
形成性评价
大量研究表明,几乎所有的合成色素都不能向人体提供营养物质,某些合成色素甚至会危害人体健康,导致生育力下降、畸胎等,有些甚至在人体内可能转换成致癌物质。因此,应该使用天然色素代替合成色素。如下如果为真,最能削弱上述结论的是:
非理性:指在人的认识过程中,不以理性思维为基础的精神要素以及不能被逻辑思维的概念所包含的主体心理形式。以下认识过程属于非理性因素的是()。
设f(x,y)为连续函数,改变为极坐标的累次积分为
WhatdoyouknowaboutMike?
最新回复
(
0
)