首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
As children get older, self-discipline should take the place of imposed discipline. Constrains become internalized and children
As children get older, self-discipline should take the place of imposed discipline. Constrains become internalized and children
admin
2015-01-09
51
问题
As children get older, self-discipline should take the place of imposed discipline. Constrains become internalized and children begin to weigh from within the validity of their promptings(敦促). But their tendency to be self-critical,to develop a code of their own,depends on the extent to which they must have kept critical company. The dialogue within reflects the dialogue without that is why discussion is so important during adolescence. Those in authority over children will,therefore,attempt to get children to do what is sensible by appealing to their common sense instead of ordering them around or appealing to their own status. They will not say,"I’m your father arid I’m telling you not to smoke,"but will point out the dangers involved. It is a further question,however, whether a child’s acceptance of good reasons should be the criterion for his action. If a parent explains to a child why it is stupid and wrong to put objects on railway lines,and yet sees him doing so,will he stand aside and reflect that the boy is learning to choose? Parents must weigh their own fundamental principles against what is instructive for their children.
Example,of course,is crucial. Parents and others must provide a pattern out of which the child can eventually develop his own style of self-regulation. This is not likely to happen unless exercise of authority is rationalized and sensitively adapted to age,to persons,and to the tasks in hand. For the young will tightly rebel against the irrational expression of a traditional status. In brief, teachers and parents must learn to be in authority without being authoritarian.
Which of the following is implied but NOT mentioned?
选项
A、Discussion with children is important when they get older.
B、Parents and others should set examples for children to follow.
C、As children get older imposed discipline becomes a part of themselves.
D、When children are not older, they should be forced to accept some training which develops self-control.
答案
D
解析
内容理解题。问的是哪个选项的内容是文章暗含却未提及的。根据原文中的“discussion is so important during adolescence”知A项提及了;由“Parents and others must provide a pattern”知B项也提及到了;由“self-discipline should take the place of imposed discipline”知C项在文章中也提及,所以正确答案是D选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tcQO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Thebanditsdemandedthatoneofthetravelersshouldstaywiththemasa______.
Duringthepastyearsthe______ofautomobilesaccidentsinNewYorkCityhasdecreased.
Thelocalpeoplewerejoyfullysurprisedtofindthepricesofvegetablesnolonger______accordingtotheweather.
Hewasayoungmanofbarelyeighteenyears,evidentlycounty_____,andnow,asitseemed,onhisfirstvisittotown.
【T4】EversincethefinancialtsunamisweptallbeforeitinSeptember2008.manypeoplehavesavedfuriously.That’sagoodthin
Tourismdevelopsculture.Itbroadensthethinkingofthetravelerandleadstoculture【C1】______betweenthehostsandguestsfr
Businessandgovernmentleadersconsidertheinflationratetobeanimportantgeneralindicator.Inflationisaperiodofincre
Afterthegovernor’sthirdtriptooverseas,voterscomplainedthathewaspayingtoolittleattentionto______affairs.
Aconsiderableamountofmedicalresearchisaimedatidentifyingriskfactorsfordisease.Therationalebehindthisworkisth
Despitedecadesofscientificresearch,nooneyetknowshowmuchdamagehumanactivityisdoingtotheenvironment.Humansare
随机试题
等渗性脱水治疗有()
女,51岁,教师。因“突然剧烈头痛、呕吐,伴一过性意识不清2h”入院。患者于2h前因情绪激动后突然出现全头部剧烈疼痛,呈撕裂样,难以忍受,伴呕吐4~5次,当时一过性意识不清,约10min后恢复正常,并伴四肢抽搐发作1次,无尿失禁及舌咬伤,醒后无明显言语障碍
患者,女,40岁,来院就诊,主诉近来怕热多汗,失眠,近2日腹泻数次,明显消瘦。查体一神志清,血压150/110mmHg,心率108次/分,呼吸22次/分,甲状腺对称性肿大,可闻及血管杂音。入院次日清晨,欲测定该患者基础代谢率,需要掌握以下哪项指标
A.清营B.导赤散C.泻白散D.当归六黄E.青蒿鳖甲汤功用为清泻肺热,止咳平喘的方剂是
运用预计资产负债表和预计利润表预测资金需要量时,下列各项中属于预测企业计划年度追加资金需要量计算公式因子的有()。
程序性知识的表征方式主要是______和______。
【2015年菏泽市】课程的类型是根据()来确定的。
洪罗市一项对健身爱好者的调查表明,那些称自己每周固定进行二至三次健身锻炼的人近两年来由28%增加到35%,而对该市大多数健身房的调查则显示,近两年来去健身房的人数明显下降。以下各项如果是真的,都有助于解释上述看来矛盾的断定,除了
下列关于社会主义矛盾的说法中正确的有
Everyhumanbeing,【C1】______whatheisdoing,givesoffbodyheat.Theusualproblemis【C2】______disposeofit.Butthedesigner
最新回复
(
0
)