首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Electronics are being recycled in record numbers as more states require it and more companies collect and even pay for discarded
Electronics are being recycled in record numbers as more states require it and more companies collect and even pay for discarded
admin
2011-03-11
61
问题
Electronics are being recycled in record numbers as more states require it and more companies collect and even pay for discarded items, but the gains come with controversy.
Some environmentalists complain that recycling is not keeping pace with electronics sales. Some say e-waste is being dumped in developing countries, where toxic materials such as lead and mercury can leach from landfills into groundwater.
"It is a success story, but we’d like to see it get more successful" to keep up with the electronics boom, says Janette Petersen of the Environmental Protection Agency (EPA). The amount of recycled items more than doubled from 1999 to 2007, the most recent year for which the EPA has figures. But as a percentage of all electronics, it increased less, from 15% to 18%. "The demand for electronics recycling has been growing," partly because of the switch last year to digital TV, says Jennifer Berry of Earth911. corn, a private group that keeps a database of recyclers. Last year, she says 31% of inquiries involved electronics, primarily TVs, batteries and computers.
Public and private efforts are expanding. Vermont became the 21st state last month to enact a law that requires e-waste recycling. Twenty-six companies--including Dell, Hewlett Packard, AT&T and Verizon--have partnered with the EPA on the Plug-In to eCycling program to promote electronics recycling since its launch in 2003. Companies such as Gazelle. corn pay for used gadgets such as iPods, which they resell or recycle. Best Buy and other stores are collecting more e-waste. Target announced last month that it put bins in every store to accept cellphones, MP3 players and ink cartridges.
Jim Puckett of Basel Action Network, a Seattle-based non-profit organization that aims to stop toxic exports, worries that some American companies dump e-waste in Africa to save money. "People are trying to look green, but they’re not telling you where it (waste) is going," he says. "You can’t turn over your TV to just any recycler. " He says it’s better to store an old TV than give it to a recycler that may export it to poor countries.
The Basel Action Network announced its e-Stewards program last month to ensure safe handling of electronics by using only recyclers certified by accredited organizations. It now lists 45 recyclers in 80 locations. Samsung and other companies have signed on. Environmental groups, including the Sierra Club, back it.
We can infer from the third paragraph that ______.
选项
A、more and more people are using electronic products
B、there is no significant achievement in recycling electronics
C、recycling electronics has gained great success
D、there is growing demand for recycling electronics
答案
B
解析
此题要求在理解原文的基础上,推断出原文隐含的意思。第三段中的数字表明回收物品的数量从1999年到2007年间增长了一倍多,但是这个数量在所有电子产品中的百分比,却没有增加那么多,只是从15%增长到了18%,由此可以推断回收电子产品刚刚起步,并没有取得很大成就,故[B]正确。[C]与文意相反,可排除。本段谈到electronics boom“电子产品繁荣”,并未提到人们越来越多地使用电子产品,故排除[A]。[D]表述正确,原文提到The demand for electronics recycling has been growing,并不需要推断,不符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/thp4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Intheopeningparagraph,theauthorintroduceshistopicbyCompaniesworkingonCRMaimat
China’sentryintotheWTOactuallyrepresentstheresultofathree-sidedwin-winsituation-China,theUnitedStatesandthe
InanInternetera,whetherglobalizationmeansdemocracyanddevelopmentorhindrancetoprogress,foreigninterferenceandU.S
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquarterofthetwentiethcentury.(1)_____inthe1990smo
ItcanbeinferredthatAmericansbeingapproachedtocloselybyMiddleEasternerswouldmostprobably______Accordingtothea
Psychologists______Parentswhowriteletterstocomplaintelevisioncompanies______
ManyparentswhowelcometheideaofturningofftheTVandspendingmoretimewiththefamilyarestillworriedthatwithoutTV
IthasbeenahundredyearssincethelastbigoneinCalifornia,the1906SanFranciscoearthquake,whichhelpedgive(1)_____
IthasbeenahundredyearssincethelastbigoneinCalifornia,the1906SanFranciscoearthquake,whichhelpedgive(1)_____
IthasbeenahundredyearssincethelastbigoneinCalifornia,the1906SanFranciscoearthquake,whichhelpedgive(1)_____
随机试题
躯干四肢的浅感觉传导通路中,其第一级神经元胞体位于
教育学家()所撰写的《普通教育学》的出版(1806年)标志着规范教育学的建立,因此,他被誉为“科学教育学"的奠基人。
《易·贲卦》说:“圣人观乎天文,以察时变;观乎人文,以化成天下。”此处“天文”指的是()
有关皮肤损害的描述,哪一项是不正确的
进食过多胡萝卜素食物可出现
常用热轧型钢主要有()。
客户寻找的方法不包括()。
微分方程xy’+2y=sinx满足条件y|x=π=的特解为______。
WarrenBuffett,whoonMay3rdhoststhefolksyextravaganzathatisBerkshireHathaway’sannualshareholders’meeting,isanic
theaccountingdepartment8.
最新回复
(
0
)