首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because the card has a credit limit. B、Because the bank will offer an extra amount of money. C、Because obtaining this kind of
A、Because the card has a credit limit. B、Because the bank will offer an extra amount of money. C、Because obtaining this kind of
admin
2010-11-02
50
问题
(29)A student credit card? Is it right for me, and can it help me pay for expenses online such as online courses, music, language-learning materials, or even a degree?
Actually, the answer might be yes or no, depending on your circumstances. Of course, probably the best advice is to save up and then make purchases with cash. Unfortunately, different online services often require a credit card. Here are some. ideas to getting a credit card. First of all, obtaining a student credit card is becoming easier, and many companies are offering such cards to students in this growing market. From a student’s perspective, it allows a person to pay for things online that only can be purchased on credit. (30)Furthermore, it can help students build a good credit history that is often needed later for bigger purchases like a car or home.
Inspite of these advantages, students have to be careful because interest rates on such cards are often higher and have higher penalties if you fail to pay on time. Furthermore, students may spend well beyond their means and end up in debt that they can’t pay off.
Perhaps a happy medium is for students to get a debit card that has a credit limit, and money for purchases is just deducted from existing funds from a student’s account. Thus, it operates like a checking account, and (31)when the student’s spending reaches the credit limit, they can’t continue to spend.
Before you decide to get a student credit card, look carefully at the agreement terms for each company and compare the advantages and disadvantages of each. Searching the Internet for such offers will give you a good start on what to look for in a company.
选项
A、Because the card has a credit limit.
B、Because the bank will offer an extra amount of money.
C、Because obtaining this kind of card is becoming much easier.
D、Because other kinds of cards will have higher interest rates and higher penalties.
答案
A
解析
文章建议学生可以使用有信用额度的debit card,并对这种卡的使用原理进行了说明,消费金额会从学生账户的余额中扣除,如果消费达到信用极限,信用卡无法再使用,故本题答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tys7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Ironically,intheUnitedStates,acountryofimmigrants,prejudiceanddiscriminationcontinuetobeseriousproblems.Therew
Lessthanayearago,anewgenerationofdietpillsseemedtoofferthelongsoughtanswertoourchronicweightproblems.Hund
Thequestionofwhetherwarisinevitableisonewhichhasconcernedmanyoftheworld’sgreatwriters.Before【B1】______thisqu
Somepeoplecannotlearninordinaryschools.Oftensomephysicalor【B1】______handicappreventsachildfromlearning.Ineduca
Somepeoplecannotlearninordinaryschools.Oftensomephysicalor【B1】______handicappreventsachildfromlearning.Ineduca
Researchthatwentinto’developingthehighlyspecializedtechnologyforspacetravelhasresultedinmanyunexpectedpractical
A、Itistoofatty.B、Itisfullofsugar.C、Itcontainslittleprotein.D、Itisfilledwithpreservatives.D本题是因果题。第二段“Ican’te
A、Itisnottheirs.B、Ithassomeproblems.C、Itisoutofwarranty.D、Itwasstolen.B该男士问的是有没有过保修期,可以推断出这台电视未出现被偷等情况而可能出现了毛病。
A、At9:00.B、At9:15.C、At9:50.D、At9:30.B信息明示题。文章第二段捏到,将于9点15分出发,后面又说务必在9点之前上车,因此选B。
A、Sheseldomgoestothecountryside.B、Thecountrysideistoofarfromthecity.C、Shelivesbetweenthecountrysideandhersc
随机试题
软件系统生命周期中延续时间最长、累计工作量最大的活动是_________。
阑尾动脉发自()
男性,35岁,上腹部撞伤后,觉右上腹及背部疼痛,呕吐物为血性,X线检查示腹膜后积气。应考虑诊断为
可能加重胃食管反流病患者反流症状的药物有()。
土地使用者从土地取得的收益称为地租。
《中华人民共和国大气污染防治法》规定:国家推行煤炭洗选加工,降低煤的硫分和灰分,()高硫分、高灰分煤炭的开采。
科目汇总表账务处理程序与记账凭证账务处理程序不相同的凭证是()。
资产评估业务约定书应当包括哪些基本内容?
下面资料回答问题:2005年全国1%人口抽样调查数据显示,至2005年11月1日零时全国31个省、自治区、直辖市和现役军人的总人口为130628万人,比2000年11月1日零时第五次全国人口普查的总人口增加了4045万人,增长3.2%;年平均增加80
基于“学生-选课-课程”数据库中的三个关系:S(S#,SNAME,SEX,AGE),SC(S#,C#,GRADE),C(C#,CNAME,TEACHER)它们的主码分别是S#,(S#,C#)和C#把对SC
最新回复
(
0
)