首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When John Weston awoke that morning, he remembered that his mother was going into hospital. He hadn’t worked out what was wrong
When John Weston awoke that morning, he remembered that his mother was going into hospital. He hadn’t worked out what was wrong
admin
2009-03-15
82
问题
When John Weston awoke that morning, he remembered that his mother was going into hospital. He hadn’t worked out what was wrong with her. He knew, though, she hadn’t been well for some time now, and it bad become familiar to him to see her eyes narrowed in a sudden attack of pain, and her hand pressing against her heart. Their own doctor, who she had finally gone to for advice, had sent her to a specialist who knew all about these things. He had told her that just as soon as there was a bed for her, she would have to come into his hospital where he could look after her himself.
During the weeks since then the pains had come ever more frequently, and the narrowed eyes be came an almost lasting part of her expression. Always rather sharp, she began losing her temper over little things so that John’s father kept his thoughts to himself more and more. John, as ready as possible to make allowances (体谅), tried to think what it would be like to have toothache all the time and how bad-tempered that would make you.
So his mother would go into hospital for a few days. He was going to stay with his Aunt Daisy till she came back, and his father would stay on at home by himself. John’s cousin, Mona, was to come in and make the bed and wash the pots and dust round, now and again. That was the arrangement, and John didn’t care much for it. Apart from missing his mother (and she was glad she was going away be cause they would make her better), he wasn’t very fond of his Aunt Daisy because she was even more bad-tempered than her mother.
选项
A、as soon as she realized that something was wrong
B、only after her husband advised her to
C、a long time after the trouble began
D、when John asked what was wrong with her
答案
C
解析
文章第一段说John知道母亲生病已经有一段时间了,他已经习惯看到她皱着眉头,Their own doctor,who she had finally gone to for advice,由此可知,她是生病一段时间后才去看医生的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uQ8d777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
IntheUnitedStatestoday,familiesbasicallyhavetwocontrastingattitudestowardtelevision.Manyfamilies【C1】______thetele
IntheUnitedStatestoday,familiesbasicallyhavetwocontrastingattitudestowardtelevision.Manyfamilies【C1】______thetele
IntheUnitedStatestoday,familiesbasicallyhavetwocontrastingattitudestowardtelevision.Manyfamilies【C1】______thetele
IntheUnitedStatestoday,familiesbasicallyhavetwocontrastingattitudestowardtelevision.Manyfamilies【C1】______thetele
Wheredidthemangetthemoneyforhiscompany?
Lucy:Asthemotheroftwogirls,Iwasmovedtotearsbyyourarticle,becauseitechoedsomanyofmyownfeelings.Idon’
Martin:IworknotbecauseIlikeitbutthatIhaveto,soIoftencounttheminutesuntilstoppingworkorholidays.Howeve
MothersAgainstDrunkDriving(MADD)haslaunchedanewpublicawarenesscampaignaimedatCanadianJusticeMinisterIrwinCotle
At21,RicardoSemlerbecamebossofhisfather’sbusinessinBrazil,Semco,whichsoldpartsforships.SemlerJuniorworkedl
随机试题
睑外翻的病因中不包括
阿托品在眼科方面用于()
燃气燃烧的方法不包括()。
下列关于中小企业私募债特征说法正确的有()。
《银行业监督管理法》规定。对发生风险的银行业金融机构进行处置的方式有()。
一个人面对同一问题,能想出多种不同类型的答案。这表明他的思维具有()
树是结点的有限集合,一棵树中有()根结点。
设A为3阶矩阵,P=(α1,α2,α3)为3阶可逆矩阵,Q=(α1+α2,α2,α3).已知PTAP=则QTAQ=().
Exactlywherewewillstandinthelongwaragainstdiseasebytheyear2050isimpossibletosay.(46)Butifdevelopmentsinre
使用“调试器”调试程序时,用于显示正在调试的程序文件的窗口是______。
最新回复
(
0
)