首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
On the night of September 2, 1666, a fire broke out in a baker’s shop near Fish Street Hill in Lon- don. Before the flames were
On the night of September 2, 1666, a fire broke out in a baker’s shop near Fish Street Hill in Lon- don. Before the flames were
admin
2010-01-10
50
问题
On the night of September 2, 1666, a fire broke out in a baker’s shop near Fish Street Hill in Lon- don. Before the flames were finally extinguished (扑灭), nearly the entire cid, had been reduced to ashes. Over thirteen thousand homes, fifty churches, and numerous public buildings and hospitals were lost in the fire. For all practical purposes, London was destroyed.
The Great Fire was not seen as a total tragedy, however. The deplorable (糟糕)conditions of the city had been attacked by physicians and humanitarians for years before the fire; thus, with the opportunity clearly presented to create a shining new city, artists and craftsmen from all over England hurried to submit their designs for the rebuilding of London.
Among those who submitted plans was Sir Christopher Wren, one of England’s leading architects and the Surveyor General of London. The task of rebuilding the city was given to him. Wren realized that the Great Fire would not have been so damaging if the city bad been better laid out: broader streets were needed to replace the twisted, narrow alleys overhung with disrepaired wooden houses and shops. He also felt that redesigning the main thoroughfares (大街) of London would result in increased and more effective transportation within the city.
Shortly after Wren began working on his first drafts for the rebuilding, King Charles I issued a statement prohibiting the construction of any house or shop within the city limits until after the plans were completed. When the plans were known to the citizens of London, however, they were overwhelmingly rejected. The most vocal leaders of the opposition were the landlords, who feared that such a drastic widening of the streets would reduce the amount of land available for development.
Winter was approaching; consequently, it was necessary for the rebuilding to proceed at once. Per- mission was, therefore, granted for the townspeople and landlords to commence reconstruction of their houses and shops at the sites where they had been before the fire. Had the need for immediate action not been so pressing, some kind of compromise could likely have been reached. This was not to be, however, and the ideas that could have made London one of the world’s most beautiful cities never came to pass.
What became of the plans for the rebuilding of London?
选项
A、Nothing—they were never finished.
B、They were adopted in modified form.
C、They were followed and London was rebuilt at once.
D、Nothing—London was rebuilt as it had been before the fire.
答案
D
解析
第五段第2句:因此,允许这些市民和店主开始在原有的地址上建造他们的房子和商店,可见伦敦是按火灾前的样子重建的,重建伦敦的设计方案由于有人激烈反对和急需修建房屋越冬而未能实施
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uRt7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、In1928.B、In1982.C、In1980.D、In1920.BWhendidMidorimovetotheUnitedStates?
A、Topersuadeyoutotryoutnewideas.B、Tostresstheimportanceofdiscussion.C、Tointroducetwomainformsofteaching.D、T
Fromthepassagewelearnhowadigitalcameraworkswithsomeprinciplesandprocesses.Somecompressionroutinesmakeuseof
Onvacations,peoplecantakeatriptoeverycomerofAmericaexceptgreatsectionsofdesert.Theownershipofcarsenablest
A、Buysomenewequipment.B、Finishhisworkquickly.C、Leavetheequipmentforthewoman.D、Watchwhatthewomanisdoing.CM:S
AfterWorldWarIImostAustralianswerecautiousaboutprospectsforthefuture.InTasmaniantownsthe______and______wer
AfterWorldWarIImostAustralianswerecautiousaboutprospectsforthefuture.OldtimeAustralianhomesusuallyhadnoslic
A、Themanthinksthewantonistired.B、Thewomanthinksthemanistired.C、Themanistired.D、Theyaretired.CW:Wemustbe
A、Hedoesn’thaveacomputer.B、Hecan’tunderstandtheinstructions.C、Heneedstotakehiscomputertoberepaired.D、Hehasa
Thebesttitleforthepassageis______.Theauthorimpliesthatincreasedaccuracyinweatherforecastingwillleadto______
随机试题
在常温下,只要压力不超过()MPa,工程上常用的O2、N2、H2、CO等气体可以作为理想气体处理。
“诗言志”作为一种艺术观念,最早体现在()
对定期考核不合格的医师,暂停执业活动期满,再次进行考核,对考核合格的
(2009)南方炎热地区某办公建筑,潮霉季节首层地面冷凝返潮严重,下列哪一种防止返潮的措施是无效的?
怎样游览中国古典园林?
智商85分说明智力低下。()
某网店为了扩大其商品销售量,采取了各种广告宣传和促销手段,但效果并不明显。网店老板聘请了专业人士进行市场分析,分析结果认为开通了网上银行的人群才是真正潜在的网店顾客群。于是该网店着手与商业银行合作,在新开通网上银行业务的人群中开展宣传和促销活动。但是三个月
读过《西游记》的朋友大概无不为作者吴承恩丰富的想象力所折服。像天上一日,人间一年;像孙悟空翻一个筋斗十万八千里;像形形色色、五花八门并且具有丰富个性特征的妖魔鬼怪……就连孙悟空、猪八戒这两个主要人物,也是作者调动了极大的想象力塑造出来的。由此而论
Doctorshavetreatedthefirstreportedcaseof"Internetaddictiondisorder"broughtonbyexcessiveuseofGoogleGlass.I
某应用通过一个广域网传输数据,每次所传输的数据量较小,但实时性要求较高,网络所处的环境干扰信号比较强,则为该网络选择的工作方式应为______。
最新回复
(
0
)