首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Recent studies of the Philippine fruit bat fauna have confirmed some previous hypotheses regarding bats on oceanic islands: for
Recent studies of the Philippine fruit bat fauna have confirmed some previous hypotheses regarding bats on oceanic islands: for
admin
2022-03-28
67
问题
Recent studies of the Philippine fruit bat fauna have confirmed some previous hypotheses regarding bats on oceanic islands: for example, species richness [the number of different species in a particular area] and abundance are generally highest in the lowlands and decrease with increasing elevation. With few exceptions, each endemic species [species native to a particular place] is restricted to the modern islands that made up a single island during periods of low sea level,
and genetic differentiation has been influenced by the ecology of the species and the current and past geographic and geological conditions.
However, far more previous hypotheses have been overturned than supported. Some endemic Philippine species use disturbed habitat as extensively as nonendemic species that are widespread in Southeast Asia. Levels of genetic variation within all species are high, not low, and rather than showing evidence of an intrinsic vulnerability to extinction from natural causes, independent lineages of these bats have persisted in rather small areas for very long periods of time (often millions of years) in spite of frequent typhoons and volcanic eruptions. While colonization from outside areas has clearly contributed to the high species richness, speciation within the archipelago has contributed at least a quarter of the total species richness, including many of the most abundant species.
Which of the following can be inferred from the passage about the “recent studies”?
选项
A、They point to the need for a significantly revised perspective on oceanic island bats generally.
B、They were undertaken with the assumption that Philippine fruit bats were somewhat atypical among oceanic bats.
C、They remain somewhat controversial among researchers because of the number of standard hypotheses that they tested.
D、They have largely confirmed what scientists thought about the Philippine fruit bat.
E、They suggest that bats on oceanic islands are more vulnerable to extinction than previously thought.
答案
A
解析
因为很多都被最近的研究推翻了,因此需要修正观点,正确。B项文中没提atypical。C项文中未提及。D项largely程度太强。E项根据第五句,该项内容表述相反。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uUVO777K
本试题收录于:
GRE VERBAL题库GRE分类
0
GRE VERBAL
GRE
相关试题推荐
Coralreefsareoneofthemostfragile,biologicallycomplex,anddiversemarineecosystemonEarth.Thisecosystemisoneoft
ExperiencedgardenersadviseagainstplantingsnappeasafterlateAprilbecausepeasdonotdevelopproperlyinwarmweather.T
Whyshouldthegovernment,ratherthanindustryoruniversities,providethemoneytoputanetworkofsupercomputersinplace?
Asapracticalmatter,thecopperavailableforindustrialuseshouldnotbethoughtofaslimitedbythequantityofcopperdep
Questions9—10arebasedonthefollowinggraph.TheclaimthatCivenia’santismokingtelevisionadvertisingcampaigncontribu
Acertaintypeofshrimphabituallyhoversaroundsuperheateddeep-seageysers,nearwhichthebacteriathatformtheshrimpsdi
Tineaisaskininfectioncausedbycertainfungi.Asignificantfractionofthepeoplewhocontracttineahaveoutbreaksofits
Accordingtoarecentsurvey,marriageisfattening.Citedasevidenceisthesurvey’sfindingthattheaveragewomangains23p
Whichofthefollowingmostlogicallycompletestheargumentbelow?Inrecentyears,theproportionofcarbuyerswhobuynewca
Defenseattorneyshaveoccasionallyarguedthattheirclients’misconductstemmedfromareactiontosomethingingested,butin
随机试题
监管部门是市场约束的核心,以下不是监管部门作用的是()。
Thepicture__________meofthedayswhenIspentmychildhoodinthecountryside.
A.中性粒细胞B.嗜酸性粒细胞C.嗜碱性粒细胞D.淋巴细胞E.单核细胞细胞核形常为不规则形、肾形、马蹄形,或扭曲折叠的是
恢复期血清病毒中和抗体滴度较急性期升高4倍以上,见于
A.外阴炎B.滴虫性阴道炎C.念珠菌性阴道炎D.前庭大腺炎E.慢性宫颈炎
中国首次引入DRB是()项目,随后一大批世行贷款项目也开始采用DRB方式。
记账本位币,是指企业经营所处的主要经济环境中的货币。()
广西境内的国家历史文化名城包括()。
教师中心论代表人物是()。
Theoldprofessorwon’tbepresentatthecelebrationparty.
最新回复
(
0
)