首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
To paraphrase 18th-century statesman Edmund Burke, "all that is needed for the triumph of a misguided cause is that good people
To paraphrase 18th-century statesman Edmund Burke, "all that is needed for the triumph of a misguided cause is that good people
admin
2014-02-27
54
问题
To paraphrase 18th-century statesman Edmund Burke, "all that is needed for the triumph of a misguided cause is that good people do nothing." One such cause now seeks to end biomedical research because of the theory that animals have rights ruling out their use in research. Scientists need to respond forcefully to animal rights advocates, whose arguments are confusing the public and thereby threatening advances in health knowledge and care. Leaders of the animal rights movement target biomedical research because it depends on public funding, and few people understand the process of health care research. Hearing allegations of cruelty to animals in research settings, many are perplexed that anyone would deliberately harm an animal.
For example, a grandmotherly woman staffing an animal rights booth at a recent street fair was distributing a brochure that encouraged readers not to use anything that comes from or is tested in animals— no meat, no fur, no medicines. Asked if she opposed immunizations, she wanted to know if vaccines come from animal research. When assured that they do, she replied, "Then I would have to say yes." Asked what will happen when epidemics return, she said, "Don’t worry, scientists will find some way of using computers." Such well-meaning people just don’t understand.
Scientists must communicate their message to the public in a compassionate, understandable way— in human terms, not in the language of molecular biology. We need to make clear the connection between animal research and a grandmother’s hip replacement, a father’s bypass operation, a baby’s vaccinations, and even a pet’s shots. To those who are unaware that animal research was needed to produce these treatments, as well as new treatments and vaccines, animal research seems wasteful at best and cruel at worst.
Much can be done. Scientists could "adopt" middle school classes and present their own research. They should be quick to respond to letters to the editor, lest animal rights misinformation go unchallenged and acquire a deceptive appearance of truth. Research institutions could be opened to tours, to show that laboratory animals receive humane care. Finally, because the ultimate stakeholders are patients, the health research community should actively recruit to its cause not only well-known personalities such as Stephen Cooper, who has made courageous statements about the value of animal research, but all who receive medical treatment. If good people do nothing, there is a real possibility that an uninformed citizenry will extinguish the precious embers of medical progress.
The author believes that, in face of the challenge from animal rights advocates, scientists should______.
选项
A、communicate more with the public
B、employ hi-tech means in research
C、feel no shame for their cause
D、strive to develop new cures
答案
A
解析
这是一道细节题。题干中的信号词为scientist,出自于文章第三段第一句话中。文章第三段指出:科学家必须用一种富于同情、易于理解的方式将信息传递给公众;我们必须澄清动物研究与髋骨置换、旁道管手术、免疫接种甚至宠物的防疫注射之间的关系。第四段接着指出:科学家可以“走进”中学课堂,介绍他们的科研活动;他们应该尽快向编辑提供读者回信,以免动物权利组织的错误信息没有引起质疑,从而蒙蔽真理:研究机构也应该向游客开放,以表明实验室的动物受到了人道的对待;最后,医学研究界不仅要邀请像史蒂芬.库柏那样的知名人士来支持自己的事业,还要邀请所有接受过医疗的人来支持自己。这说明,作者认为,科学家应该多与公众交流,让公众了解真实情况。A说“科学家应该多与公众交流”,这与文章的意思相符。文中没有提到B,C和D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uXO4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
AnunendingflowofprivateandpubliccriticismsuggeststhatthepeopleoftheUnitedStatessuffer【C1】______government,natio
Forwildlifeenthusiaststhejourneyis______becausetheregionisknownforitsseabirds.
I’d______hisreputationwithotherfarmersandbusinesspeopleinthecommunity,andthenmakeadecisionaboutwhetherornott
Foodisdifferentfromareatoarea.TheFrencharefamousfortheirsauces,theItalianspraised【C1】______theirpasta-foodfrom
Foodisdifferentfromareatoarea.TheFrencharefamousfortheirsauces,theItalianspraised【C1】______theirpasta-foodfrom
ItisincongruousthatthenumberofBritishinstitutionsofferingMBAcoursesshouldhavegrownby254percentduringaperiod
Theincreaseinglobaltrademeansthatinternationalcompaniescannotaffordtomakecostlyadvertisingmistakesiftheywantt
Theincreaseinglobaltrademeansthatinternationalcompaniescannotaffordtomakecostlyadvertisingmistakesiftheywantt
Everycultureattemptstocreatea“universeofdiscourse”foritsmembers,awayinwhichpeoplecaninterprettheirexperience
GeneralWesleyClarkrecentlydiscoveredaholeinhispersonalsecurity—hiscellphone.Aresourcefulblogger,hopingtocall
随机试题
在计算机键盘上有些常用的特殊键,为返回键。()
某孕妇患高血压病3年,即将于2周内分娩。此时不宜用何种降压药50岁患者,突起头痛、黑蒙、失语,测血压28.0/17.3kPa(210/130mmHg)。降压药物应首选
男,28岁,糖尿病史及应用胰岛素10年,1周前自行停药,3小时来昏迷,呼吸深且慢,可能原因为
应激与适应学说中的第三线防卫是指
根据《商业银行法》,商业银行可以从事的是:()
下列()项场地为复杂场地(或一级场地)。
保温结构通常由()构成。
下列单位经营的应税消费品中,不需要缴纳消费税的是()。
在考生文件夹下有一个数据库文件“samp3.accdb”,其中存在已经设计好的表对象“tCollect”,查询对象“qT”,同时还有以“tCollect”为数据源的窗体对象“fCollect”。请在此基础上按照以下要求补充窗体设计。(1)将窗体“fCol
MostUScitizensareeitherimmigrantsordescendantsofimmigrants.Morethansixtymillion(60,000,000)peoplehaveleftthec
最新回复
(
0
)