首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Last year, a child was born at a hospital in the UK with her heart outside her body. Few babies survive this rare condition, and
Last year, a child was born at a hospital in the UK with her heart outside her body. Few babies survive this rare condition, and
admin
2021-01-08
58
问题
Last year, a child was born at a hospital in the UK with her heart outside her body. Few babies survive this rare condition, and those who do must endure numerous operations and are likely to have complex needs. When her mother was interviewed, three weeks after her daughter’s birth, she was asked if she was prepared for what might be a daunting (令人生畏的) task caring for her. She answered without hesitation that, as far as she was concerned, this would be a "privilege".
Rarely has there been a better example of the power of attitude, one of our most powerful psychological tools. Our attitudes allow us to turn mistakes into opportunities, and loss into the chance for new beginnings. An attitude is a settled way of thinking, feeling and/or behaving towards particular objects, people, events or ideologies. We use our attitudes to filter, interpret and react to the world around us. You weren’t born with attitudes; rather they are all learned, and this happens in a number of ways.
The most powerful influences occur during early childhood and include both what happened to you directly, and what those around you did and said in your presence. As you acquire a distinctive identity, your attitudes are further refined by the behavior of those with whom you identify—your family, those of your gender and culture, and the people you admire, even though you may not know them personally. Friendships and other important relationships become increasingly important, particularly during adolescence. About that same time and throughout adulthood, the information you receive, especially when ideas are repeated in association with goals and achievements you find attractive, also refines your attitudes.
Many people assume that our attitudes are internally consistent, that is, the way you think and feel about someone or something predicts your behavior towards them. However, many studies have found that feelings and thoughts don’t necessarily predict behavior. In general, your attitudes will be internally consistent only when the behavior is easy, and when those around you hold similar beliefs. That’s why, for example, many say they believe in the benefits of recycling or exercise, but don’t behave in line with their views, because it takes awareness, effort and courage to go beyond merely stating that you believe something is a good idea.
One of the most effective ways to change an attitude is to start behaving as if you already feel and think the way you’d prefer to. Take some time to reflect on your attitudes, to think about what you believe and why. Is there anything you consider a burden rather than a privilege? If so, start behaving—right now—as if the latter is the case.
What do many studies find about people’s feelings and thoughts?
选项
A、They may not suggest how a person is going to behave.
B、They are in a way consistent with a person’s mentality.
C、They may not find expression in interpersonal relations.
D、They are in line with a person’s behavior no matter what.
答案
A
解析
细节辨认题。定位句指出,许多研究发现,感觉和想法并不一定能预示行为,即不会表明一个人将如何行事,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/udP7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Somemarriagesseemtocollapsesosuddenlythatyou’dneedacrystalballtopredicttheirdemise(灭亡).Inothercases,though,
SmotherLove[A]Everymorning,LeanneBricklandandhersisterwouldbicycletoschoolwiththesamewordsringingintheir
Takingchargeofyourselfinvolvesputtingtorestsomeveryprevalentmyths.Atthetopofthelististhenotionthatintellig
Officeworkerswhowouldnormallystepintoapuborgymtocopewiththestressofaworkingdayarebeinginvitedinsteadtos
生命力
玉(jade)是一种天然的矿产,质地坚硬,色彩多样。古人认为玉能益寿延年、保佑平安,所以中国和亚洲其他国家的人们都喜欢佩戴玉制饰品。现代医学证明玉所含的矿物质的确有利于身体健康。中国许多地方都出产玉石,以新疆和田玉最为著名。在中国传统文化中,玉常常和高贵的
A、Climatechange.B、SecurityofInternet.C、Migrantandrefugeecrisis.D、Currencyexchangerates.C
A、Itiselaboratelydecorated.B、Ithassurvivedsome2,000years.C、Itisverybig,withonlysixslimlegs.D、Itisshapedlik
A、200.B、400.C、600.D、800.C短文在最后提到,到70岁时每天需要400国际单位(IU)的维生素D,71岁及以上的人就需要600IU。题目问80岁的老人,故选C。
A、Twenty-fourcredits.B、Twelvecredits.C、ThreeCredits.D、Thirty-sixcredits.D对话中女士说,(要取得硕士学位)需要36个学分。故选D。
随机试题
已知A是3阶矩阵,α1,α2,α3是线性无关的3维列向量组,满足Aα1=—α1—3α2—3α3,Aα2=4α1+4α2+α3.Aα3=—2α1+3α3.求A的特征向量.
“对于各少数民族传统的婚嫁仪式.在不妨碍婚姻自由原则的前提下应予尊重。”这一规定是()
明明如月,________?
水泥混凝土路面的抗滑构造深度采用()进行检测,每200m测1处。
高校的教学活动主要由以下()几个环节组成。
100Mbps Fast Ethernet与10 Mbps Ethernet工作原理的相同之处主要在(49)。
Thesesessionswithacounselorare______.
Hereamidthesteelandconcretecanyons,greengrassgrows.Ahawthorntree(山楂树)standsinnewsoil,andfreshlydugplantsbe
A、Successisworthcelebrating.B、Successistheresultofcreativity.C、Successisjustamoment.D、Successisakindofmaster
ItisimpossibletomeasuretheimportanceofEdisonbyaddinguphisspecificinventions.Actually,hisname【B1】______morethan
最新回复
(
0
)