首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)There was music from my neighbor’s house through the summer nights. In his blue gardens men and girls came and went like moth
(1)There was music from my neighbor’s house through the summer nights. In his blue gardens men and girls came and went like moth
admin
2016-04-30
53
问题
(1)There was music from my neighbor’s house through the summer nights. In his blue gardens men and girls came and went like moths among the whisperings and the champagne and the stars. At high tide in the afternoon I watched his guests diving from the tower of his raft or taking the sun on the hot sand of his beach while his two motor-boats slit the waters of the Sound, drawing aquaplanes(滑水板)over cataracts of foam. On weekends Mr. Gatsby’s Rolls-Royce became an omnibus, bearing parties to and from the city between nine in the morning and long past midnight, while his station wagon scampered like a brisk yellow bug to meet all trains. And on Mondays eight servants, including an extra gardener, toiled all day with scrubbing-brushes and hammer and garden-shears, repairing the ravages of the night before.
(2)Every Friday five crates of oranges and lemons arrived from a fruiterer in New York—every Monday these same oranges and lemons left his back door in a pyramid of pulpless halves. There was a machine in the kitchen which could extract the juice of two hundred oranges in half an hour if a little button was pressed two hundred times by a butler’s thumb.
(3)At least once a fortnight a corps of caterers came down with several hundred feet of canvas and enough colored lights to make a Christmas tree of Gatsby’s enormous garden. On buffet tables, garnished with glistening hors-d’oeuvre(冷盘), spiced baked hams crowded against salads of harlequin designs and pastry pigs and turkeys bewitched to a dark gold. In the main hall a bar with a real brass rail was set up, and stocked with gins and liquors and with cordials(加香甜酒)so long forgotten that most of his female guests were too young to know one from another.
(4)By seven o’clock the orchestra has arrived—no thin five-piece affair, but a whole pitful of oboes and trombones and saxophones and viols and cornets and piccolos and low and high drums. The last swimmers have come in from the beach now and are dressing upstairs: the cars from New York are parked five deep in the drive, and already the halls and salons and verandas are gaudy with primary colors and hair shorn in strange new ways, and shawls beyond the dreams of Castile. The bar is in full swing, and floating rounds of cocktails permeate the garden outside until the air is alive with chatter and laughter and casual innuendo and introductions forgotten on the spot and enthusiastic meetings between women who never knew each other’s names.
(5)The lights grow brighter as the earth lurches away from the sun, and now the orchestra is playing yellow cocktail music, and the opera of voices pitches a key higher. Laughter is easier, minute by minute, spilled with prodigality, tipped out at a cheerful word.
(6)The groups change more swiftly, swell with new arrivals, dissolve and form in the same breath— already there are wanderers, confident girls who weave here and there among the stouter and more stable, become for a sharp joyous moment the centre of a group, and then, excited with triumph, glide on through the sea-change of faces and voices and color under the constantly changing light.
(7)Suddenly one of the gypsies in trembling opal, seizes a cocktail out of the air, dumps it down for courage and, moving her hands like Frisco, dances out alone on the canvas platform. A momentary hush: the orchestra leader varies his rhythm obligingly for her, and there is a burst of chatter as the erroneous news goes around that she is Gilda Gray’s understudy from the Follies. The party has begun.
(8)I believe that on the first night I went to Gatsby’s house I was one of the few guests who had actually been invited. People were not invited—they went there. They got into automobiles which bore them out to Long Island, and somehow they ended up at Gatsby’s door. Once there they were introduced by somebody who knew Gatsby, and after that they conducted themselves according to the rules of behavior associated with amusement parks. Sometimes they came and went without having met Gatsby at all, came for the party with a simplicity of heart that was its own ticket of admission.
(9)I had been actually invited. A chauffeur in a uniform crossed my lawn early that Saturday morning with a surprisingly formal note from his employer—the honor would be entirely Gatsby’s, it said, if I would attend his "little party" that night. He had seen me several times and had intended to call on me long before but a peculiar combination of circumstances had prevented it—signed Jay Gatsby in a majestic hand.
(10)Dressed up in white flannels I went over to his lawn a little after seven and wandered around rather ill-at-ease among swirls and eddies of people I didn’t know—though here and there was a face I had noticed on the commuting train. I was immediately struck by the number of young Englishmen dotted about: all well dressed, all looking a little hungry and all talking in low earnest voices to solid and prosperous Americans. I was sure that they were all selling something: bonds or insurance or automobiles. They were, at least, agonizingly aware of the easy money in the vicinity and convinced that it was theirs for a few words in the right key.
(11)As soon as I arrived I made an attempt to find my host but the two or three people of whom I asked his whereabouts stared at me in such an amazed way and denied so vehemently any knowledge of his movements that I slunk off in the direction of the cocktail table—the only place in the garden where a single man could linger without looking purposeless and alone.
What can be concluded from Para. 11 about Gatsby?
选项
A、He was not expected to be present at the parties.
B、He was busy receiving and entertaining guests.
C、He was usually out of the house at the weekend.
D、He was unwilling to meet some of the guests.
答案
A
解析
推理判断题。根据题干提示定位至第十一段。该段提到,作者一到那儿之后就开始设法寻找主人,可是当他问了两三个人主人在哪里后,他们都大为惊异地瞪着作者,同时矢口否认知道盖茨比的行踪,由此可知,他们认为主人并不一定要出现在派对上,因此选项[A]的推断较为合理贴切,故为答案。文章并没有提及盖茨比忙着应酬客人,或出门不在家,或是不愿意见某些客人,故排除[B]、[C]和[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/v17O777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
StrategiesforWritingaLiteratureReviewAliteraturereviewdiscussespublishedinformationinaparticularsubjectarea.
Thefirstmoderndigitalcomputersweredevelopedinthe1940sformilitarypurposesthataroseduringWorldWarII.Thesecomp
JudgingbythewildlycheeringaudienceattheorgyofconsumerismthatwasOprahWinfrey’s"UltimateFavouriteThings"show,A
ThethemeofThanksgivinghasalwaysbeen______
It’sonlyanarguablyverywillfulmisinterpretationoftheancientMayancalendartoconcludetheworldendson21December201
NewZealandhasaneconomyandculturesimilartoitsneighbor______butamuchsmallerlandarea.
我不敢说生命是什么,我只能说生命像什么。生命像向东流的一江春水,他从最高处发源,冰雪是他的前身。他聚集起许多细流,合成一股有力的洪涛,向下奔注,他曲折的穿过了悬崖峭壁,冲倒了层沙积土,挟卷着滚滚的沙石,快乐勇敢地流走,一路上他享受着他所遭遇的一切
A、Qualified.B、Questionable.C、Unsuitable.D、Apathetic.A本题设题点在观点态度处。根据句(7)可知,面试者认为求职者表现得非常好,正是他们想要的人,因此[A]为正确答案。
A、Changingyourworkingplace.B、Changingyourownreaction.C、Tryingtochangethem.D、Tryingtotoleratethem.B本题设题点在方法途径处。根据
随机试题
在遗产不足以清偿债务的情况下,受遗赠人不得要求接受遗赠。()
由杆体穿过岩石的节理裂隙面,锚头伸人并张开嵌入岩体内,依靠摩擦和挤压孔壁的反力而起到锚固作用的锚杆是()。
根据《建设工程工程量清单计价规范》GB50500—2013,关于单价项目中风险及其费用的说法,正确的有()。
下列关于商业汇票的表述中,符合法律规定的有()。
某居民企业2014年境内生产经营应纳税所得额为500万元,适用15%的企业所得税税率。该企业在A国设有甲分支机构,甲分支机构的应纳税所得额为50万元,甲分支机构适用20%的企业所得税税率,甲分支机构按规定在A国缴纳了企业所得税,该企业在我国应汇总缴纳的企业
符号互动论认为()是心智和自我形成的主要机制。
奥苏伯尔提倡在教学中采用“先行组织者”这一技术,其精神实质是()。
我国公务员制度与西方文官制度比较,不同点在于()。
在社会主义国民经济中起主导作用的是()。
设其中g(x)是有界函数,则f(x)在x=0处().
最新回复
(
0
)