首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Many of the employees think their career path begins during their employment or when they get a job. But basically, if we look a
Many of the employees think their career path begins during their employment or when they get a job. But basically, if we look a
admin
2015-03-29
49
问题
Many of the employees think their career path begins during their employment or when they get a job. But basically, if we look at what becomes of a person, you can root it from the upbringing(培养)of the person, to be more specific, from childhood.
As parents, we usuallv groom(规划)our children’s future according to what we are or what we wanted to be. We buy them toys and educational materials according to what we dream our children would become someday For example, we know that becoming a teacher means a lot of sacrifices and lot of time worked but the pas is not satisfying. Thus, if we see this profession not favorable financially, we discourage our children to become teachers.
However, the earliest exposure of children is usually in the medical field profession(every time they visit the hospital for consuitation or any medical requirements)and the education or teaching profession(by the time they start attending classes). Information other than the two profession mentioned came from the parents and later exposure or experiences when they grew up.
The parents’ role plays a major part for the individual’s success. The best approach is to support the children’s interest and not forcing them to take courses that the parents wanted for themselves. Support can be provided by helping them read materials on their field of interest, exposing them to the career and providing information as to the advantages and sacrifices that one may take to accomplish their chosen field. The Internet and the publications are now very affordable and even the media provides the information for the different careers that our children may take. There are shows and programs that can provide a picture of the different field. But before you go to your television and change the channel of what your children is watching: check first if the program is fit for their age and maturity.
Why don’t some parents want their children to be a teacher?
选项
A、They think they should decide what their children should be.
B、They think being a teacher means hard work but low pay.
C、They don’t think their children dream to be a teacher.
D、They don t think their children want to make sacrifices.
答案
B
解析
由题干中的be a teacher定位到第二段最后两句。原文提到,例如,我们知道作为一名教师意味着很大的牺牲和更多时间的付出,可报酬却不尽如人意。因此,如果我们认为这个职业在经济上没有优势,我们就阻止自己的孩子成为一名教师。由此可知家长不想让孩子成为老师就是因为他们认为当老师意味着要辛苦工作,但收入很低,B)是对原文的同义转述。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/v65K777K
本试题收录于:
浙江省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
浙江省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
FluandHowNottoCatchItThiswinter,inofficesandworkplacesthroughoutthecountry,peopleareatriskofbecominga
FluandHowNottoCatchItThiswinter,inofficesandworkplacesthroughoutthecountry,peopleareatriskofbecominga
Theancientartofreadingsomeone’spalmhasalwaysbeen【C1】a______themostpopularwaysofforetellingthefuture.Afterall,
Nottoomanydecadesagoitseemed"obvious"bothtothegeneralpublicandtosociologiststhatmodemsocietyhaschangedpeop
Thesocialsciencesareflourishing.Asof2005,therewerealmosthalfamillionprofessionalsocialscientistsfromallfields
A、At8:20.B、At9:20.C、At8:10.D、At9:10.C题目问旅行何时开始。对话中女士说周六早上8:10出发。故选C。
Duringhislifetime,JohannStraussJr.(1825-1899)wasoneofthemostpopularcomposersinhisnativecityofVienna.Althoughi
Duringtheeighteenyearsofthiscareer,FranceBattiatehaswonthe___________ofawideaudienceoutsideItaly.
A、 B、 C、 D、 C题目问男士寄件需要支付多少邮费。女士提到空运价格是18欧元50美分,男士选择空运。故选C。
Althoughyouraccommodationisbookedforthefirstfewdays,securinglong-termaccommodationwillbeyourownresponsibility.
随机试题
制作讯问笔录中,当流氓分子用黑话回答问题时,首先应
胃肠钡餐造影检查需要禁食()。
主治心经有热下移小肠之证,临床最宜选用方剂
固定汇率制缺乏适应国际经济变化的能力,当一个国家无法维持这个汇率时,可能出现()问题。
“坚持好制度胜于做好事,制度大于天,人情薄如烟”,这句话体现的会计职业道德要求是()。
贸易摩擦被引入WTO的争端解决程序。争端解决过程的核心是解释协议和承诺,保证下列哪项与WTO的协议和成员国的承诺一致,由此减少贸易冲突演变成政治或军事冲突的风险?()
某私营企业2013年3月15日领取了工商营业执照,之后设置了账簿,进行会计核算。2015年12月份,企业感到自身会计核算很不规范,容易被查出问题,便将开业以来的账簿及发票进行销毁,后被主管税务机关发现,受到严厉处罚。根据以上资料,回答下列问题:
______thatthedemandforpowercontinuestoriseatthecurrentrate,itwillnotbelongbeforetraditionalsourcesbecomeina
在嵌入式系统硬件设计中,可以采用______方法减少信号的辐射。
Eachofusseeksourownpathtobliss.InacceptingtheNobelPrizefromtheSwedishKingin1980,IsaidthatIhadbeendoubl
最新回复
(
0
)