首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Death Valley is one of the most famous deserts in the United States, covering a wide area with its alkali sand. Almost 20 percen
Death Valley is one of the most famous deserts in the United States, covering a wide area with its alkali sand. Almost 20 percen
admin
2022-10-01
58
问题
Death Valley is one of the most famous deserts in the United States, covering a wide area with its alkali sand. Almost 20 percent of this area is well below sea level, and Badwater, a salt water pool, is about 280 feet below sea level and the lowest point in the United States.
Long ago the Panamint Indians called this place "Tomesha"—the land of fire. Death Valley’s present name dates back to 1849, when a group of miners coming across from Nevada became lost in its unpleasantness and hugeness, and their adventure turned out to be a sad story. Today Death Valley has been declared a National Monument and is crossed by several well-marked roads where good services can be found easily. Luckily the change created by human settlement has hardly ruined the special beauty of this place.
Here nature created a lot of surprising, almost like the sights on the moon, ever-changing as the frequent wind moves the sand about, showing the most unusual colors. One of the most astonishing and variable parts of Death Valley is the Devil’s Golf Course, where it seems hard for one to tell reality from terrible dreams. Sand sculptures stand on a frightening ground, as evenings shadows move and lengthen.
From the passage we can learn that________.
选项
A、no one had ever known the desert before the miners
B、it’s still not easy to travel across the desert
C、people can find gas-stations, cafes and hotels in the desert
D、people have changed the natural sight of the desert
答案
C
解析
文章第二段。文义推断题。根据第二段首句,排除A选项。根据第二段第三句by several well-marked roads,排除B选项。此处“good services”与选项中的“gas-stations,cafes,hotels"对应,正确答案是C,可以由where good services can be found easily推断出来。从第二段的最后一句luckily和hardly可以得知,自然的景观还没遭到很大的破坏,排除D选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vBcD777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
SupposeyouareamemberofStudentUnion,writeanoticetorecruitstaffforanInternationalConferenceonlanguageteaching.
A.HelptodetectasuspectB.DiscoverthepotentialhealthproblemsearlierC.RevealtheunknownsofthefamilyD
Aphrasethatfirstbecamefashionableadecadeagoiseverywhere."Bringyourwholeself"isoneoffourvaluesthatBritishLa
Peekthroughtheinspectionwindowsofthenearly100three-dimensional(3D)printersquietlymakingthingsatRedEye,acompany
Itonlytakestenminutes,butreadingyourbabyabedtimestorycouldyieldbenefitsforyearstocome,scientistssaidtoday.
Aprettypotplantmightmakeanunemotionalworkspacefeelmorepersonal.Butnewresearchhasrevealedthatofficeplantsdo
EveryoneknowshowtogettoCarnegieHall:practice,practice,practice.Butwhatabouthowtogetintothenation’smosthonor
Aclusterofstate-ownedpowerplantsinnorth-westernGreecehavebeenspewingsmokeandtoxicashovernearbyvillagesfordec
Despiteherrather________choices,Morelandwasneitherarebelliousspiritnorsomeonewhosawherselfasanythingoutoftheo
________thetruth,hewouldn’thavelentheranymoney.
随机试题
日本近代新思潮派的代表作家是
产品多样化经营定位战略方案
女,27岁,结婚一年,未避孕,G0P0,月经不规律3年,闭经6月就诊,身高165cm,体重80kg。结果显示:肾上腺皮质功能正常,空腹及服糖后胰岛素水平均明显升高。为调整月经首先采取的治疗是
患者,女性,54岁。心悸2小时来院急诊。查体:心率125/分,脉率105/分,心脏听诊心音强弱及快慢不等。考虑是
[2010年第138题]下列不符合现行《特殊教育学校建筑设计规范》规定的是:
下列有关观察名单和限制名单进出时点的说法中,错误的是()。
为保护未成年人的身心健康,促进义务教育的实施,维护未成年人的合法权益,根据()制定了《禁止使用童工规定》。
现在的人们都怕落伍,都想站在时代的最前列,热衷于求新求变,以为只有新奇的事物才有意义。这样一味追求下去,就沉溺到时尚的追逐中,产生一种错觉,只见泡沫,不见海洋,甚至用泡沫否定海洋,看到肯德基就否定了蘑菇炖小鸡,看到可口可乐就否定了白开水。这段话主
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是:
Since2007,theAmericanPsychologicalAssociation(APA)hasconductedasurveyofdifferentaspectsofstressinAmerica,Thisye
最新回复
(
0
)