首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What can be inferred from the news?
What can be inferred from the news?
admin
2016-11-13
57
问题
What can be inferred from the news?
England is struggling with the heaviest snowfall to hit the country in nearly two decades. Among the hardest-hit regions are London and surrounding areas. Travel disruption and massive cancellations are widespread. While some tried to fight the elements, others simply took the day off and enjoyed the unusual 15-centimeter-deep blanket of beautiful white snow. Unlike parts of the world that regularly deal with snow, when it does show up in England, and sticks around, all sorts of chaos breaks out. This is the worst snowstorm to hit England in 18 years.
选项
A、Snowfall caused travel disruption and massive cancellations.
B、England has given up struggling with the heaviest snowfall.
C、Heavy snowfall in England troubled people’s everyday life.
D、The unusual beautiful white snow is 15-centimeter deep.
答案
C
解析
录音中提到,交通中断和大量交通班次取消。由此可推断,伦敦的大雪对人们的日常生活造成了不便,故C正确。根据录音的首句,可排除B。而A、D所述虽与录音相符,但它们均为原文直接呈现的信息,不属于推断范畴,故不选。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vIJK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
WhichofthefollowingsentencesexpressesUNWILLINGNESS?
Thecountrywasonthevergeofbecomingprosperousandsuccessful.Theunderlinedpartmeans______.
The______familyinChinesecitiesnowspendsmoremoneyonhousingthanbefore.
The______familyinChinesecitiesnowspendsmoremoneyonhousingthanbefore.
Youwillbe______ofyourdriver’slicenseifyoucontinuetobreakthetrafficrules.
Whatcanbeinferredfromthenews?
MadeinChina中国制造Thelabel,MadeinChina,isonethatisbecomingincreasingcommon/inshoppingcentersalloverthewo
HowdidtheattackinLondonaffecttheglobalfinancialmarkets?
A、Theirsuppliersareraisingprice.B、Theirshippingagentisuppingfees.C、Theyhavebeenoperatingwithloss.D、Energyprice
PassageOneWhatcanbeinferredfromthelastsentenceofthepassage?
随机试题
A.30cmB.40cmC.50cmD.60cmE.70cm脐带过长是()
大跨径石拱桥拱圈采用分环分段砌筑的目的之一是减小拱架的施工荷载。()
依据《中华人民共和国水法》关于水资源开发利用的规定,下列说法中符合该规定的有()。
关联交易的价格原则上应不偏离()的价格或收费的标准。
下列属于中国近现代史上黑龙江籍最杰出的女作家并被誉为“20世纪30年代的文学洛神”的是()。
根据下文。回答以下问题。我们的数学老师和语文课本上的人物同名,都叫吴吉昌。吴教师上课真奇怪,很少讲概念,全跟我们讲例题。那次上课,一开始,就在黑板上抄了一道例题。哟!还挺难的,同学们都苦思冥想起来。过了五分钟,只听见吴老师说:“简单!”于是左手叉
下列关于权利质权的设立条件,说法正确的是()
[*]
A、Hedranktheorangejuice.B、Hecouldn’tfindthejuiceanywhere.C、Hebroketheglassofjuice.D、Hehadnoideawhathappene
在21世纪初,我国出现了免费的地铁报(subwaynewspaper)。北京、上海、广州等大城市都有自己的地铁报。这些报纸通常在上班高峰期时在地铁站里发放。越来越多的人因为这些地铁报而重拾文字阅读的习惯。地铁报之所以受欢迎是因为它们非常了解受众读者(ta
最新回复
(
0
)