首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Since there is such an abundance of food in the sea, it is understandable that some of the efficient, highly adaptable, warm-blo
Since there is such an abundance of food in the sea, it is understandable that some of the efficient, highly adaptable, warm-blo
admin
2013-02-16
67
问题
Since there is such an abundance of food in the sea, it is understandable that some of the efficient, highly adaptable, warm-blooded mammals that evolved on land should have returned to the sea. Those that did do that have flourished. Within about 50 million years—no time at all, geologically speaking —one of the four kinds of mammals that has returned to a marine environment has developed into the largest of all animal forms, the whale. A second kind, the seal, has produced what is probably the greatest population of large carnivorous mammals on Earth. This suggests that these "top dogs" of the ocean are prospering and multiplying. However, such has not been the case, at least not for the last 150 years. Trouble has closed in on these mammals in the form of equally warm-blooded and even more efficient and adaptable predators, humans. At sea, as on land, humans have now positioned themselves on top of the whole great pyramid of life, and they have caused serious problems for the mammals of the sea.
There is a simple reason for this. Marine mammals have the misfortune to be swimming aggregates of commodities that humans want: fur, oil, and meat. Even so, they might not be so vulnerable to human depredation if they did not, like humans, reproduce so slowly. Every year humans take more than 50 million tons of fish from the oceans without critically depleting the population of any species. But the slow-breeding mammals of the sea have been all but wiped out by humans seeking to satisfy their wants and whims.
Which of the following statements is supported by the passage?
选项
A、The whale’s ancestors were driven into the sea by humans.
B、The food supply of seals is being depleted by humans.
C、The whale evolved from a species of land-dwelling mammal.
D、Whales are a more efficient and adaptable species than humans.
答案
C
解析
根据文章第一段第三句“Within about 50 million years-no time at all,geologically speaking—oneof the four kinds of mammals that has returned to a marine environment has developed into the largest of all animalforms,the whale.”可知,在大约五千万年间——这在地质学上不过是弹指一挥间,返回海洋的四种哺乳动物之一的鲸已成为体积最庞大的动物。所以,根据文章可以推知,鲸曾经生活在陆地上。据此判断,答案是C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vbmO777K
0
考博英语
相关试题推荐
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionallynarrated【41】anongoingstraggleagainst【42】andindif
Throughmostcitytrafficisregulatedbyautomatictrafficlights,thecity’sresidentsarenotoriousforignoringthem.
Thediscoveryoftheobesitygeneinhumanshalfadecadeagoofferedevidencethatchronicweightgainistheconsequenceofa
LastyearFrenchdriverskilled【1】than5,000peopleontheroadsforthefirsttimeindecades.Creditgoeslargely【2】the1,000
WipingawaydoubtsthatDollythesheepclonewasafluke,UniversityofHawaiiresearchersannouncedthey’vebeencloningmice
SomeofmyclassmatesinthesamedormestablishedachattinggroupontheNetwhenbroadbandwasavailableoncampus.Thenever
"ItwasthebeginningofarevolutioninAmericaandtheworld,arevolutionthatsomehaveyettoacknowledgeandmanyhaveyet
StudentlifeatAmericanuniversitiesischaoticduringthefirstweekofeachquarterorsemester.Registeringforclasses,bec
Moderncomplexsocietiesaretroubledbyalackofconsensusaroundmanyissuesofrightandwrongorproperandimproperbehavi
随机试题
Whereisthewomangoing?
具有APC性能的细胞不包括
男性,55岁,巩膜皮肤黄染进行性加重2月余,胆囊肿大呈圆形,可推动,无触压痛。首先考虑的疾病是
下列关于乳化剂的叙述错误的是
下列关于防火分区的划分说法错误的是()。
某企业为增值税一般纳税人,2016年2月采购原材料,取得的增值税专用发票上注明货款200万元,增值税34万元;同月初次购买增值税防伪税控系统专用设备,取得的增值税专用发票上注明价款3万元,增值税0.51万元;当月企业销售货物取得不含增值税销售额300万元,
根据支付结算法律制度的规定,下列关于票据提示付款期限的表述中,不正确的是()。
根据下列文字资料回答问题。2009年1~3月,全国完成房地产开发投资4880亿元,同比增长4.1%。其中,商品住宅完成投资3422亿元,同比增长3.2%,比1~2月提高2.4个百分点,比去年同期回落31.5个百分点。1~3月,全国房地产开发企业
X分子具有Y结构,串联起了大量的原子,由该分子组成的某种物质在同类型的物质中具有很强的的导热性。很明显,分子内包含大量原子是使得该物质拥有极强的导热性所必不可少的。以下哪项如果为真,最能削弱上述结论?
如果要使表单上的字幕滚动,应为计时器控件添加【】事件过程代码。
最新回复
(
0
)