首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、How much a TV set costs. B、The quality of TV programs. C、How people put it to use. D、The number of people watching TV. C文章最后说:
A、How much a TV set costs. B、The quality of TV programs. C、How people put it to use. D、The number of people watching TV. C文章最后说:
admin
2019-07-18
42
问题
Television now plays such an important part in so many people’s lives that it is essential for us to try to decide whether it is a blessing or a curse. Obviously television has both advantages and disadvantages. But do the former outweigh the latter? In the first place, television is not only a convenient source of entertainment, but also a comparatively cheap one. They just sit comfortably at home and enjoy endless series of programs rather than to go out in search of amusement elsewhere. Some people, however, maintain that this is precisely where the danger lies. The television viewer needs to do nothing. He is completely passive and has everything presented to him without any effort on his part. Secondly, television keeps one informed about current events, allows one to follow the latest developments in science and politics. Yet here again there is a danger. The television screen itself has a terrible, almost physical fascination for us. We get so used to looking at its movements, so dependent on its pictures that it begins to dominate our Eves. There are many other arguments for and against television. The poor quality of its program is often criticized. But it is undoubtedly a great comfort to many lonely elderly people. And does it corrupt or instruct our children?[17]I think we must realize that television in itself is neither good nor bad.[18]It is the uses to which it is put that determine its value to society.
16. What is NOT mentioned as the disadvantages of TV?
17. What is the speaker’s opinion of television?
18. What determines the value of television to society?
选项
A、How much a TV set costs.
B、The quality of TV programs.
C、How people put it to use.
D、The number of people watching TV.
答案
C
解析
文章最后说:电视本身无所谓好坏,人们使用它的方式决定了它对社会的价值。C与此同义。A(电视机的价格)、D(观看电视的人数)与全文中心无关,可以排除;B在文中有所提及,是某个细节,属于答非所问。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vcZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Aphysicsexam.B、Alecturetheyplantoattend.C、Anassignment.D、Theirfavoritepoets.C
Antarcticaistheonlycontinentwheretherehasneverbeenwar.Nomilitaryactivityisallowedthereandscientificresearchi
Cleaningupourairmayhavemadeushealthier.Anewanalysisshowsthatthenumberofstormsfallswhenpollutionrises,andi
AnewreportreleasedbytheAmericanFederationofTeachers(AFT)remindsusofatopiceducationwritersalmostneveraddress—
TheInternetisaninternationalcollectionofcomputernetworksthatallunderstandastandardsystemofaddressesandcommands
A、Itisthefavoritefoodofyoungpeople.B、Itisthelastfoodofthepastyear.C、Itbringsgoodlucktopeople.D、Itisgood
A、Itdoesn’tneedthesamestandards.B、Individualstatesareresponsibleforeducation.C、Expertsdon’tagreewitheachother.
A、About4,000yearsago.B、About3,000yearsago.C、About2,000yearsago.D、About1,000yearsago.A录音只提到一个年代,即“2,000B.C.”,听到这
A、Shelovesneitherofthem.B、ShelovesFrenchcuisinemore.C、Shelovesbothofthem.D、ShelovesChinesecuisinemore.C
A、Thedriverofthesportscar.B、Thetwogirlsinsidethecar.C、Themanstandingnearby.D、ThesalesmanfromLondon.A题目询问Paul
随机试题
幽门梗阻所致的呕吐常发生在
下列组合,选择错误的是
肾不纳气所致的喘证,主要症状有()。
【2013专业案例真题下午卷】有一栋写字楼,地下一层,地上10层,其中1~4层带有裙房,每层建筑面积3000m2;5~10层为标准办公层,每层面积为2000m2,标准办公层每层公共区域面积占该层面积的30%,其余为纯办公区域,请回答下列问题。在四层有一
某单位的企业主管给某员工下达了一项任务,要求在规定的时间内完成。期间,该主管有事出差了,他回来那天正好是给员工布置任务的完成日期,以下是他们之间的对话。主管:月初布置的任务完成了吗?员工:我的工作需要财务部门提供数据支持,但财务部门未及时提供,所
以下事项不影响主营业务收入确认金额的是()。
我国法律规定的未成年人是指未满()周岁的公民。
正是因为有了充足的奶制品作为食物来源,生活在呼伦贝尔大草原的牧民才能摄人足够的钙质。很明显,这种足够的钙质,对呼伦贝尔大草原的牧民拥有健壮的体魄是必不可少的。以下哪项情况如果存在,最能削弱上述断定?
1923年,陈独秀说:“五四运动虽然未能达到理想的成功,而在此运动中最努力的革命青年,逐接受世界的革命思潮,由空想而实际运动,开始了中国革命之新的方向”。陈独秀所说的“中国革命之新的方向”是指
ThecultureoftheUnitedStatesisaWesterncultureoriginallyinfluencedbyEuropeancultures.Ithasbeendevelopedsince
最新回复
(
0
)