首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What aspect of United States history does the speaker mainly talk about?
What aspect of United States history does the speaker mainly talk about?
admin
2014-01-17
73
问题
What aspect of United States history does the speaker mainly talk about?
Last week, we discussed the early development of railroads in the United States. Today I want to talk about the wooden sailing ship. [11] From colonial times sailing ships were vital to the economy. Many coastal towns depended on fishing or whaling for employment and income. This was especially true in the northeastern states. And there the wood from nearby forests also formed the basis of an important shipbuilding industry. But the big profits were to be made on trade with faraway places. [12lAnd since sea captains often became part owners of their ships, they had a strong interest in the commercial success of their voyages. So these US sailors carried on a very profitable trade with other parts of the world. The high point of this trade came in the mid- 19th century with the introduction of the clipper ship, [13] the enormous clippers with huge sails reaching nearly two hundred feet into sky. She’d carry passengers and cargo from New York around South America to San Francisco in less than three months. [13] At that time this seemed unbelievably fast and efficient. But in the 1860s, more reliable steam-powered ships began to take over. [11]And soon the important role of sailing ships in the US economy would come to an end.
选项
A、They were protected by a strong United States Navy.
B、They were supported by a well-developed railroad.
C、Most crew members had experience on foreign ships.
D、As part owners of the ships, captains got some of the profits.
答案
D
解析
文中提到,因为船长通常拥有船的一部分产权,他们很想航海能营利。故D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vgFK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Accordingtothepassage,whatisappliedinteachingtoday?
Whilethoseearningmaster’s,doctoral,orprofessionaldegreesstillearnmoreduringtheircareersthanthosewithlesseducat
Wehavebeentoldthatundernocircumstances______thetelephoneintheofficeforpersonalaffairs.
WecanlearnfromthebeginningofthepassagethatHowdidthetwoboysfeelaboutgoingtothelibraryatfirst?
HowmanysoldiershavebeenstationedinAfghanistan?
Youcan’tbuyhappiness.However,itlooks(1)______youcanatleastinheritit,BritishandAustralianresearcherssaid.As
VisitorstoBritainmayfindthebestplacetosamplelocalcultureisinatraditionalpub.Butthesefriendlyhostelriescanb
Thesefiguresarenotconsistent______theresultsobtainedinpreviousexperiments.
Evidenceofthebenefitsthatvolunteeringcanbringolderpeoplecontinuestorollin."Volunteershaveimprovedphysicalands
PocketMoneyItisveryoftentoldbypeoplethatwhateverwealthonemayhave,itwillbeeasilyexhaustedwithinashortt
随机试题
商务谈判中,要做到对事不对人,应把握的原则是()
女性,24岁。2天来突然出现发热伴尿频、尿急、尿痛来诊。既往体健。查体:T38℃,左肾区有叩击痛。最有效的治疗是
宋护士,在为乙肝病人抽血时不慎被染有病人血液的注射器针头刺伤,注射乙肝免疫高价球蛋白的时限为()
施工成本分析的基本方法包括()。
谈话中不恰当提问的表现形式是()。
我们在日常生活中会发现,朝阳比夕阳更刺眼,原因是()。
Mostparentsprizethediversitywithintheirchildren’spublicschools.Theyknowthatlearningtocooperateandexcelinadiv
使用Line控件在窗体上画一条从(0,0)到(600,700)的直线,则其相应属性的值应是
Thinkaboutwhatwouldmakeyoureally,reallyhappy.Moremoney?Wrong.Smiling,well-adjustedkids?Wrongagain.Thefactisw
SupersizeSurpriseA)Askanyonewhythereisanobesityepidemicandtheywilltellyouthatit’salldowntoeatingtoomu
最新回复
(
0
)