首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
State and local authorities from New Hampshire to San Francisco have begun banning the use of facial-recognition technology. The
State and local authorities from New Hampshire to San Francisco have begun banning the use of facial-recognition technology. The
admin
2022-11-01
90
问题
State and local authorities from New Hampshire to San Francisco have begun banning the use of facial-recognition technology. Their suspicion is well founded: these algorithms make lots of mistakes, particularly when it comes to identifying women and people of color. Even if the tech gets more accurate, facial recognition will unleash an invasion of privacy that could make anonymity impossible. Unfortunately, bans on its use by local governments have done little to curb adoption by businesses from start-ups to large corporations. That expanding reach is why this technology requires federal regulations—and it needs them now.
Automated face-recognition programs do have advantages, such as their ability to turn a person’s unique appearance into a biometric ID that can let phone users unlock their devices with a glance and allow airport security to quickly confirm travelers’ identities. To train such systems, researchers feed a variety of photographs to a machine-learning algorithm, which learns the features that are most salient to matching an image with an identity. The more data they amass, the more reliable these programs become.
Too often, though, the algorithms are deployed prematurely. In London, for example, police have begun using artificial-intelligence systems to scan surveillance footage in an attempt to pick out wanted criminals as they walk by—despite an independent review that found this system labeled suspects accurately only 19 percent of the time. An inaccurate system could falsely accuse innocent citizens of being miscreants, earmarking law-abiding people for tracking, harassment or arrest. This becomes a civil-rights issue because the algorithms are more likely to misidentify people of color.
Even if someone releases improved facial-recognition software capable of high accuracy across every demographic, this technology will still be a threat. Because algorithms can scan video footage much more quickly than humans can, facial recognition allows for constant surveillance of a population.
The government needs to protect all its citizens against these kinds of measures. But existing bans on the technology create an inconsistent patchwork of regulations: some regions have no restrictions on facial recognition, others ban police from applying it, and still others prevent any government agencies or employees from using it.
Federal regulations are clearly needed. They should require the hundreds of existing facial-recognition programs, many created by private companies, to undergo independent review by a government task force. The tech must meet a high standard of accuracy and demonstrate fairness across all demographic groups, and even if it meets those criteria, humans, not algorithms, should check a program’s output before taking action on its recommendations. Facial recognition must also be included in broader privacy regulations that limit surveillance of the general population. Technologies that threaten the right to privacy must be controlled.
The existing prohibits on the technology leads to__________.
选项
A、a conflicting mixture of regulations
B、no restrictions on facial recognition
C、some limitations on the scope of IT application
D、oppositions from governments and employees
答案
A
解析
根据题干关键信息The existing prohibits on the technology定位到第五段第二句。该句提到existing bans on the technology create an inconsistent patch work of regulations(现有的技术禁令衍生了一系列不同的法规),故选项[A]a conflicting mixture of regulations“许多不一致的法规”为正确答案。题干中的The existing prohibits on the technology是原文existing bans on the technology的同义表述,选项[A]中的a conflicting mixture of regulations是原文an inconsistent patchwork of regulations的同义替换。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/w0MD777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Thebiggestsuccessofthefossilfuelindustry’sdecades-longcampaigntopushdoubtaboutclimatescienceisthatitforcedth
Thebiggestsuccessofthefossilfuelindustry’sdecades-longcampaigntopushdoubtaboutclimatescienceisthatitforcedth
Skepticsofhighereducationoftencomplainthatuniversitiesoffertoomanyboringdegreeswithlittlevalueintheworkplace.【
Overthecourseofmanyyears,withoutmakinganygreatfussaboutit,theauthoritiesinNewYorkdisabledmostofthecontrol
Americahaslongbeenresistanttoadequatepovertypoliciesbecauseofitsstrongstrainofthinkingthatthepoorareresponsi
ManyAmericanshavebeenfeedingababyaspirinonceaday,believingitwouldprotectthemfromaheartattack,astroke,ande
ManyAmericanshavebeenfeedingababyaspirinonceaday,believingitwouldprotectthemfromaheartattack,astroke,ande
[A]Bepresent[B]Justsayit[C]Askforanopinion[D]Findthe"metoo"s[E]Name,places,things[F]S
ThedeclineinAmericanmanufacturingisacommonrefrain,particularlyfromDonaldTrump."Wedon’tmakeanythinganymore,"he
ThequestionofhowAmericansspentand,crucially,savedmoneyoverthepasttwoyearsloomslargeovertheeconomytoday.Ins
随机试题
落霞与孤鹜齐飞,________。(王勃《滕王阁序》)
男,40岁,烧伤后3小时入院。疼痛剧烈,感口渴。面色苍白,心率150次/分,BP85/65mmHg,头颈部、躯干部布满大小不等水疱,可见潮红创面,两上肢呈焦黄色,无水疤。该病人的烧伤总面积估计为
肺与脾两脏之间的协同关系主要表现在
下列关于吗啡的说法不正确的是()。
商业银行的资产负债期限结构是指,在未来特定时段内,()的构成状况。
属于外部的不稳定的归因的是()。
知识的掌握和能力的发展不是同步的。()
尽管我国目前的网络阅读人数已经超过了纸质阅读人数,但是人类最伟大的思想还处在离线状态。网络上更容易吸引眼球的是信息、广告和娱乐的内容,人类的理解,特别是人类理性的洞察力,通过网络很难获得,智慧的内容在网络上更是凤毛麟角。对人类思想的进化而言,对个人思想的发
A、去旅游B、看展览C、去实习D、参加婚礼A
A、RemoveGeorgefromthecommitteeimmediately.B、WarnGeorgethathisattendanceproblemisserious.C、OffertohelpGeorgedur
最新回复
(
0
)