首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
By the early 1950s, some business people began to recognize that efficient production and extensive promotion did not guarantee
By the early 1950s, some business people began to recognize that efficient production and extensive promotion did not guarantee
admin
2014-09-19
46
问题
By the early 1950s, some business people began to recognize that efficient production and extensive promotion did not guarantee that customers would buy products. These businesses, and many others, found that they must first determine what customers want and then produce it, rather than make products and try to change customers’ needs to fit what is expected. As more organizations realized the importance of knowing customers’ needs, U. S. businesses entered the marketing era, one of market or customer orientations(取向, 方向). Orientation toward customer satisfaction has resulted in increased concern about ethics and social responsibility and brought about an expansion into global markets. Management at many organizations has realized that we are in the "Total Quality Era", in which improved product quality, and customer focus are major components of successful domestic and global operations.
Because the marketing concept affects many parts of a business’s operations, and not just marketing, an organization’s top management must adopt it wholeheartedly. High-level executives must incorporate the market orientation into their management philosophies so completely that customers become the organization’s most important concern.
Management’s second major task is to restructure the organization. To satisfy customers’ objectives as well as its own, a company must coordinate all activities. To achieve this, the internal operations and overall objectives of one or more departments may need restructuring. If the head of the marketing unit is not a member of the organization’s top-level management, he or she should be. Some departments may have to be abolished and new ones created. Implementing(实施, 执行)the marketing concept demands the support not only of top management, but also of managers and staff at all levels. The transformation to an organization with a market orientation takes time. In the short run, a firm may experience the need to retain employees, financial constraints, limits on technology, capital equipment limitations, and prohibitive union work rules.
Even when an information system is established and the company reorganized, the firm’s new marketing approach may not work perfectly. First, a firm’s ability to satisfy customers’ needs for a particular product is limited. In a mass production economy, most business organizations cannot tailor products to fit the exact needs of each customer. Second, a company may be unable to learn what customers want, and when it does correctly identify customers’ needs, it often has a hard time developing a product that satisfies those needs. Third, by striving to satisfy one segment(部分,部门)of society, a firm sometimes dissatisfies other segments. Producers of tobacco currently face this situation. Fourth, a company may have trouble maintaining employee morale during any restructuring to coordinate the activities of various departments.
An organization’s most important concern should be______.
选项
A、customers’ needs
B、management philosophy
C、business operations
D、market share
答案
A
解析
细节题。根据第二段最后一句,高层管理人员必须将市场导向完全融入自己的管理观念之中,使得顾客成为公司最关心的重点。因此A是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wLWO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Therearefourbasictypesofcompetitioninbusinessthatformacontinuumfrompurecompetitionthroughmonopolisticcompetiti
Whenyouthinkofthetremendoustechnologicalprogresswehavemade,it’samazinghowlittlewehavedevelopedinotherrespect
Haveyouwinterizedyourhorseyet?Eventhoughglobalwarmingmayhavemadeourclimatemilder,manyanimalsarestillhibernat
Wheneverweareinvolvedinacreativetypeofactivitythatisself-rewarding,afeelingovercomesus—afeelingthatwecanc
AroundtheSpringFestival,aprevailingpracticeistoexchangegreetingsandvisits.
WhatwasMichaelGeisenbeforebeingascienceteacher?
Innovation.It’swhatgotusthroughtheDarkAges.Butovertheyears,insteadofmovingforward,somescientistsandinventors
A、It’sapieceofcake.B、Shehasnoidea.C、Shealreadyknowstheanswer.D、It’sbeyondherexpectation.B男士说:我们通常得等多久他们才能给我们一个
ChineseauthorsofSCIpapersareusuallyaskedtohavethelanguage______byanativespeakerofEnglish.
Experimentsinthephotographyofmovingobjects______inboththeUnitedStatesandEuropewellbefore1990.
随机试题
日本近代新思潮派的代表作家是
产品多样化经营定位战略方案
女,27岁,结婚一年,未避孕,G0P0,月经不规律3年,闭经6月就诊,身高165cm,体重80kg。结果显示:肾上腺皮质功能正常,空腹及服糖后胰岛素水平均明显升高。为调整月经首先采取的治疗是
患者,女性,54岁。心悸2小时来院急诊。查体:心率125/分,脉率105/分,心脏听诊心音强弱及快慢不等。考虑是
[2010年第138题]下列不符合现行《特殊教育学校建筑设计规范》规定的是:
下列有关观察名单和限制名单进出时点的说法中,错误的是()。
为保护未成年人的身心健康,促进义务教育的实施,维护未成年人的合法权益,根据()制定了《禁止使用童工规定》。
现在的人们都怕落伍,都想站在时代的最前列,热衷于求新求变,以为只有新奇的事物才有意义。这样一味追求下去,就沉溺到时尚的追逐中,产生一种错觉,只见泡沫,不见海洋,甚至用泡沫否定海洋,看到肯德基就否定了蘑菇炖小鸡,看到可口可乐就否定了白开水。这段话主
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是:
Since2007,theAmericanPsychologicalAssociation(APA)hasconductedasurveyofdifferentaspectsofstressinAmerica,Thisye
最新回复
(
0
)