首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Kids whose moms were employed outside the home, a new study found, were more likely to have been hospitalized, had an asthma(哮喘)
Kids whose moms were employed outside the home, a new study found, were more likely to have been hospitalized, had an asthma(哮喘)
admin
2014-09-30
45
问题
Kids whose moms were employed outside the home, a new study found, were more likely to have been hospitalized, had an asthma(哮喘)attack or an injury or ingested something poisonous in the last year than kids whose moms weren’t working. Not just a little more likely—twice as likely.
The findings, soon to be published in the Journal of Health Economics, contradict other research that has found the opposite: that working moms have healthier kids(Which contradicts other research, and so on...). The discrepancy is due to the way the researcher Melinda Sandler Morrill, an assistant professor of economics at North Carolina State University, sliced and diced the available data.
Morrill looked at the health only of kids aged 7 to 17 who had a younger sibling of about kindergarten age, so that their moms were likely to be right on the cusp(尖端)of changing their working status. She also used other difficult-to-explain statistical techniques to try to make sure that the results she was seeing were due only to the fact that the mom was working, rather than anything else. If the same mother had not been working, what would the kids’ health have looked like?
For example, she wanted to make sure that the mothers weren’t staying home because their children were frail, which would not skew(影响)the results. Also she wanted to make sure that the figures weren’t comparing a mother who was not good at multitasking with a mother who was.
While the headline-friendly finding could produce handwringing among working moms and a quiet smile among those whose primary job is mothering, that’s not the intended result. "I’m not trying to make a statement," says Morrill. Rather, she’s striving for a more accurate picture than the current analyses can supply. "The study provides one more piece of evidence about what happens to children when mothers work. "
It doesn’t seem all that surprising that school-kids whose mothers work suffer more health incidents of the kinds she suggests. Injuries, poisonings, asthma attacks would logically seem more likely to happen to children who are not being minutely supervised than to those who are.
Morrill, who declined to say whether she had kids, acknowledges that this is a possible explanation. But she was quick to add that she couldn’t say where the kids in the study were when the incidents happened—with parents, grandparents or a nanny or at day care. And the study had no information about the long-term well-being of kids with moms in paid employment.
What can we learn about the health condition of kids with working moms?
选项
A、Kids with working mothers are twice more likely to be hospitalized.
B、Health incidents are more likely to happen to children without minute supervision.
C、The long-term well-being of kids with moms in paid employment is not clear.
D、Most of the kids were not with their parents when the incidents happened.
答案
C
解析
细节辨认题。最后一段指出,Morrill的研究并没有提到如果孩子的母亲在外工作,从长期来看孩子的健康状况将会如何,因此答案为C)。A)“母亲在外工作的孩子住院的可能性高两倍”,第一段最后一句用twice as likely表明母亲在外工作的孩子住院的可能性是其他孩子的两倍,而并非高两倍,故排除;B)“得不到仔细看护的孩子更容易发生健康事故”和D)“大多数孩子发生事故时都没有和父母在一起”都不是关于母亲在外工作的孩子的健康状况,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wLm7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Somestudentsarenotadequatelypreparedforcollege.Shouldweturnthemaway?Deceivethem?Ormodifyourproduct?Americans
Somestudentsarenotadequatelypreparedforcollege.Shouldweturnthemaway?Deceivethem?Ormodifyourproduct?Americans
Somestudentsarenotadequatelypreparedforcollege.Shouldweturnthemaway?Deceivethem?Ormodifyourproduct?Americans
Somestudentsarenotadequatelypreparedforcollege.Shouldweturnthemaway?Deceivethem?Ormodifyourproduct?Americans
HowtoKeepYourNewYear’sResolutions[A]AbouthalfofallAmericanadultssaytheyareatleastsomewhatlikelytomakeaNe
Thelocaleducationauthoritycompiledalistof"potentialsecurityproblems"oncampuslastweek.Theyincludefireaccidents,
A、Buildnewtypeofhousesforpeopleinpoorcountries.B、Leadarevolutioninhousingthroughouttheworld.C、Advocatesmarta
TheNewestAddictionsonCampusAPrincetonfreshman,JohnEssenburgkepthimselfawakeforall-nightvideogamebingesbys
Indiaistofrugality(节俭)asBethlehemistoJesus.Asrichcountriesenteraneweraof【C1】______,thebestpracticesofthegur
A、Theydevelopaseriesoflanguagebooksforteaching.B、Theyprovidereadingandwritingpracticestotoddles.C、Theykeepusi
随机试题
阳光公司现已拥有资金总额1000万元,其中股本200万元(每股面值l元、发行价格3.5元/股)、长期债券300万元(按面值发行,5年期。年利率为8%,每年年末付息一次)。阳光公司为生产丁产品,急需购置一台价值为350万元的w型设备。该设备购入后即可投入生产
在FSH作用下,排卵前卵泡的颗粒细胞内出现了
狂病的主要病机是:
社会保险经办机构和定点医疗机构签订协议的有效期为参保人员多长时间后可提出变更定点医疗机构申请
模拟屏按钢质屏面考虑,若采用马赛克屏面则预算定额乘以系数()。
()适用于在车间厂房内和其他难以采用自行式起重机吊装的场合。焊接后,气压强度试验用气体为介质进行强度试验,试验压力为设计压力的()倍。
资产评估机构和评估人员应当与委托方就资产评估目的达成明确、清晰的共识,并尽可能细化资产评估目的。( )
信息化规划是信息系统设计和实施的前提与依据,是信息化过程中首先要考虑和解决的问题,如直接进人具体功能的实施,将大大增加实施的风险性,难以保证实施信息化的最终效果甚至导致整个项目失败。在信息化规划过程中要贯彻()等原则。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
A、 B、 C、 A
最新回复
(
0
)